en ağır scenerlar listesi...

49 replies · 10,835 views

en ağır scener listesine (tabii böyle birşey varsa 😃 ) mümkünse adımın eklenmesini istiyorum 😛
sanırım ilk 10'a 101 kilogram ile girebileceğim.
Originally posted by PE&OAS@Dec 10 2005, 08:46 PM
en ağır scener listesine (tabii böyle birşey varsa 😃 ) mümkünse adımın eklenmesini istiyorum 😛
sanırım ilk 10'a [b]101
kilogram ile girebileceğim.
[post=3437]Quoted post[/post]

[/b]

TURBO "128 kg"
"hEavier than a BOMB!"
bunu bi zevki yok. scene'in en cirozlarini bulalim. "CIROZEST OF THE SCENE" hahahahha.... Yoksa bunda da ilk 2 yada 3'u alicaz.. 😛
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
ya şimdi yazsam kilomu, ayıp olur yaaaoh...
ama ilk 2 ye oynarım ...
ulam ben bronx'a girdim gireli 5 kilo aldim yeminlen, gobegim cikti. kesin bisi var.. 😮
aha buraya yaziyorum simdi ben 70 oldum 65ken; bakalim ilerde nolucak.. (bkz; "aha buraya yaziyorum" deyimini yerinde kullanmak)
en çirozlukta adayım. 60 civarı sinüs dalga yapan bi kilom var.
ben de adayım benden çirozunu bulun da göreyim 56 kilo 🙂
100% pure coder pr0n
Originally posted by MaDpRoGrAmMeR@Dec 11 2005, 12:44 PM
ben de adayım benden çirozunu bulun da göreyim 56 kilo 🙂
[post=3449]Quoted post[/post]

Ben 100-105 arası gidip geliyorum. Kilo konusunda unstable kategorsine de aday olurum icabında.
Babalar bu is ble olmaz boy kilo orani yapicanis yoksa 2metre herif 100 kilo olsa nolur olmasa nolur...
85-90 arasinda gider gelirim icabinda....
boy kilo degil boy alan indisi var onun icin $oyle ki
20 < (kilo (kg) ) / boy² (m) < 30
ornegin kilosu 72kg ve boyu 1.82m olan birisi (ben 🙂 ) icin hesaplanirsa 72 / 1.82² = 72 / 3.3124 = 21.7365 olur. gerci ben de 74 mu 75 mi ne oldum son zamanda neyse i$te bulunan bu sayI 20 den kucukse zayIf, sanirim 20 25 arasInda normal, 25 30 arasI tombul, 30 35 arasI $i$man 35 ten sonra da hayvan oluyordu. sayILarda yaniliyor olabilirim internetten bakarsaniz daha guvenilir olur. kadInLar icin indisler biraz daha farkLIydI bir de galiba.
neyse esas o degil de kilo * ayak num. / boy formulu vardIr ki o da pipi uzunlugunu verir hahaha
olm indis mindis karıştırmayın, adam pipi uzunluğu formülü verdi ya 🙂
en ağır scenerlar diyo, indis olayına gireceksek 100 kilo pamuk mu daha ağır 100 kilo demir mi geyiğine döner bu 😉
Originally posted by eirik@Dec 11 2005, 08:29 PM
neyse esas o degil de kilo * ayak num. / boy formulu vardIr ki o da pipi uzunlugunu verir hahaha
[post=3456]Quoted post[/post]

ya ben yaptım benim pipi 36cm çıktı... formül doorudur
Originally posted by vigo+Dec 11 2005, 09:51 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(vigo @ Dec 11 2005, 09:51 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-eirik@Dec 11 2005, 08:29 PM
[post=3456]Quoted post[/post]

ya ben yaptım benim pipi 36cm çıktı... formül doorudur
[post=3458]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
cm diil Vigocum, formül ayak hesabı olduğundan foot cinsinden sonuç veriyor. Bu durumda;
1 foot = 0.3048 cm
36 foot = 10.9728 cm
Hiç çıkış arama, formül kalkmış sonuç veriyor ehueuhehue
yok lan sonuç diyom
benim ayaklar 46 numara...
kilo da 125 olsa... ahahhahhaah
Abi ama pipi bagil bi degisken kullanildigi ortama gore farkli sonuclar werir bu formul 🙂
Abi çok pipi muhabbeti yaptık yeter. Bu arada;
k = 7.kaburga kemiği uzunluğu
d = diz kapağı çapı
pi = 3.1415926535
olmak üzere;
4 * pi * k³
------------- = t
pi * (d / 2)²
t = taşak yüzey alanı
bu formülden çıkıyor. Ancak iki taşak alanının toplamını elde etmek için formülü ikiyle çarpmak doğru değil. Bunun yerine sağ ve sol 7. kaburga kemiklerini ayrı ayrı ölçüp taşak yüzey alanlarını bu şekilde elde etmek gerekiyor.
Bunu ilkokul hocam bana "normalde bu konuları lisede görürsünüz ancak sende büyük bir cevher görüyorum" diye anlattıydı. Lisedeki hocalarım ise çok cahildi, ben öğrettim bu formülü onlara. Hey gidi hey.