en ağır scenerlar listesi...

49 replies · 10,835 views

BU formul tasaklarin N.Ş.A.'daki degerinimi veriyor???Hayir yoksa sicak soguk tasak yuzeyini degistirir yane...
Originally posted by skate@Dec 12 2005, 10:47 AM
Abi çok pipi muhabbeti yaptık yeter. Bu arada;
k = 7.kaburga kemiği uzunluğu
d = diz kapağı çapı
pi = 3.1415926535
olmak üzere;
4 * pi * k³
------------- = t
pi * (d / 2)²
t = taşak yüzey alanı
bu formülden çıkıyor. Ancak iki taşak alanının toplamını elde etmek için formülü ikiyle çarpmak doğru değil. Bunun yerine sağ ve sol 7. kaburga kemiklerini ayrı ayrı ölçüp taşak yüzey alanlarını bu şekilde elde etmek gerekiyor.
Bunu ilkokul hocam bana "normalde bu konuları lisede görürsünüz ancak sende büyük bir cevher görüyorum" diye anlattıydı. Lisedeki hocalarım ise çok cahildi, ben öğrettim bu formülü onlara. Hey gidi hey.
[post=3467]Quoted post[/post]

ahahahhauahaha LOL.. özellikle hocanın sözlerine bittim
Originally posted by skate@Dec 12 2005, 09:47 AM
d = diz kapağı çapı
pi = 3.1415926535
olmak üzere;
4 * pi * k³
------------- = t
pi * (d / 2)²
t = taşak yüzey alanı
bu formülden çıkıyor. Ancak iki taşak alanının toplamını elde etmek için formülü ikiyle çarpmak doğru değil. Bunun yerine sağ ve sol 7. kaburga kemiklerini ayrı ayrı ölçüp taşak yüzey alanlarını bu şekilde elde etmek gerekiyor.
Bunu ilkokul hocam bana "normalde bu konuları lisede görürsünüz ancak sende büyük bir cevher görüyorum" diye anlattıydı. Lisedeki hocalarım ise çok cahildi, ben öğrettim bu formülü onlara. Hey gidi hey.

bu bi bobinin enduktans formulune acaip benziyor
Originally posted by vigo+Dec 11 2005, 09:51 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(vigo @ Dec 11 2005, 09:51 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-eirik@Dec 11 2005, 08:29 PM
neyse esas o degil de kilo * ayak num. / boy formulu vardIr ki o da pipi uzunlugunu verir hahaha
[post=3456]Quoted post[/post]

ya ben yaptım benim pipi 36cm çıktı... formül doorudur
[post=3458]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
OOOBBAAA... o ne vigocan???
cikarda bi golgesinde serinliyelim, feyz alalim.
hahahahaha.... 😛
skate: ta$$ak formul olayi kopardi beni. bunun formulu olacagini hic dusunmemistim. kafasinin yari capini bulma olayi varmi peki? + sunuda sorasim var. damarsiz alanlarin yuzeyini hesaplama formulu?
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Originally posted by eirik+Dec 12 2005, 09:05 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(eirik @ Dec 12 2005, 09:05 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-skate@Dec 12 2005, 09:47 AM
d = diz kapağı çapı
pi = 3.1415926535
olmak üzere;
4 * pi * k³
------------- = t
pi * (d / 2)²
t = taşak yüzey alanı

bu bi bobinin enduktans formulune acaip benziyor
[post=3490]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Zaten bu formülü keşfeden adam elektrik konuları üzerine çalışan bir fizikçiymiş. Sanırım birşekilde ikisi arasında bir benzerlik kurmuş. Ya da taşşaklarına 220 volt yiyince aklına gelmiş. Doğrusunu skate bilir.
hehehe ulan başka bişi olsa bu kadar tartışılmazdı.
işin içine çük, taşşak girince bi anda ilki odaa oldu...
konu ile ilgilenenler "hypnosys" yada "hypnosis" grubunun "vector balls" adlı demosunu izleyebilirler...
Originally posted by Ragnor@Dec 13 2005, 01:44 AM
Zaten bu formülü keşfeden adam elektrik konuları üzerine çalışan bir fizikçiymiş. Sanırım birşekilde ikisi arasında bir benzerlik kurmuş. Ya da taşşaklarına 220 volt yiyince aklına gelmiş. Doğrusunu skate bilir.
[post=3492]Quoted post[/post]

Doğru biliyorsun. İşte bunu bulan Fizikçi.
http://www.java-linux.com/files/nuts.mpeg
Doğru biliyorsun. İşte bunu bulan Fizikçi.
http://www.java-linux.com/files/nuts.mpeg

hay. a.q. ya 🙂 kendim yemiş gibi oldum aleti .şaklara .... :lol:
bence bu adam kIsIr olmu$tur.
Bilmeyen kaymasin..,
😮 😮 😮 😮
Originally posted by tesla@Dec 14 2005, 03:47 AM
Bilmeyen kaymasin..,
😮 😮 😮 😮
[post=3524]Quoted post[/post]

Şu gördüğün en profesyonel skateboarderlara (Barbee, Borst, Bradley, Caballero, Chapman, Grasset, Guerrero, Harris, Hawk, Hill, Lasek, McKay, McGill, Mountain, Mullen, Peralta, Powell, Saito, Saiz, Sanderson, Smith, Thiebaud, Thomas, Vallely, Way v.s.) rail grind çalıştıklarında günde en az iki üç kez olan bir olaydır. Zeki bir skateboarder hareketin sonlanmayacağını hissettiği gibi bu gencin de yaptığı gibi "rail'a taşağı sıyırtır" ve yoluna devam eder 🙂
P.S: Eşim hamile olduğunu söylediğinde acayip sevinmiştim. Bu tür olayları çok yaşadığımdan hep kafamda bir soru işareti vardı çünkü. :lol:
Abi hatunlar kalcalari sigortalattirio biz de tasaklari sigortalattiralim 🙂
(BMX videosu)
Originally posted by mrr@Dec 14 2005, 02:49 PM
(BMX videosu)
[post=3531]Quoted post[/post]

Bunda tasaklik mevzu yok 😛
Originally posted by mrr@Dec 14 2005, 02:49 PM
(BMX videosu)
[post=3531]Quoted post[/post]

Yok olm, slam dunk takılıyoruz, başarılı hareket videosu göndermek yasak 🙂 Al sana aynı hareketi deneyen Martin isimli taşralı gencimizin uğradığı hazin son 🙂
Martin Crash