en ağır scenerlar listesi...

49 replies · 10,835 views

Originally posted by PE&OAS@Dec 15 2005, 07:12 PM
kaykay diyince, kuzene 10 milyona bi kaykay almistik, ben binmeye kalkinca iki parca oldu ama asil ilginc olani aletin bilyelerini soktum harbi harbi ABEC7 rulman cikti, kuzen rulmanlari ist.te 30 milyona satti, ustune az daha koyup aggresive paten aldi... :blink: alakasiz oldu heralde...
[post=3558]Quoted post[/post]

ABEC7 hızlıdır ama bilyeleri küçük olduğu için çabuk dağılır. Sürekli pürüzsüz yüzey ister, street'e uzun süre gelemez. Inline için belki ama skateboarda gitmez. ABEC5 hem hızlı hem iri tanelidir. Yıllardır hiç şaşmadan ABEC5 kullanırım. Eskiden her tekerleğe bir ABEC5 bir ABEC3 takıyordum, daha iyi dayanıyor diye ancak baktım ki benden başka böyle gereksiz tripler içinde olan yok + inline yüzünden rulmanlar 16lı paketlerde satılıyor genellikle, ben de homojen ABEC5 yapısında karar kıldım 🙂
Originally posted by eirik+Dec 15 2005, 10:12 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(eirik @ Dec 15 2005, 10:12 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Bakkada@Dec 15 2005, 08:29 PM
Hacim sen ordaki sarisin upuzun sacli hatunu solion di mi 🙂
[post=3564]Quoted post[/post]

vay anasInaa🙂
[post=3565]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Kacmaz abisi kacmaz 🙂
Originally posted by HADES@Dec 15 2005, 07:45 PM
konuyu toparlarsak en ağır taşşaklı kaykaycı kız scener elde ederiz. 😛
[post=3561]Quoted post[/post]

tamamen katiliyorum .. ayrica forum'un en random topic'i buranin secilmesini oneriyorum.. 😃
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
peki tr.scene in en uzun scenerlarI kim bakiyim ? sanirim emirdir. benim boyum 1.82 mesela? airbug da uzun bi insandI bu arada , airbug^realtime. uzun derken ben onun omzuna geliyordum diye bi$ii anla$ILmasIn benden uzunsa bile en fazla 4-5cm uzundur
hatta onun eski ev arkada$Ina (arkebion) "olm air in msn ini falan ver de adama diyim plazma disk mag a yazI yazsIn" diye dedim, sonra o unutur ben onu (arkebion) ekliyim oradan murata (airbug) ula$IrIm dedim sonra cok u$endim eklemeye ama bi ara air ile goru$urusem haber veririm bu disk mag meselesini
Originally posted by eirik@Dec 21 2005, 12:35 AM
peki tr.scene in en uzun scenerlarI kim bakiyim ? sanirim emirdir.
[post=3669]Quoted post[/post]

I ıh. Ben diilim. Nightlord benden 3-5 cm. uzun. Başka da vardır benden uzun kesin. Benim boyum 1.85