en ağır scenerlar listesi...

49 replies · 10,835 views

Originally posted by skate+Dec 14 2005, 04:30 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(skate @ Dec 14 2005, 04:30 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-mrr@Dec 14 2005, 02:49 PM
(BMX videosu)
[post=3531]Quoted post[/post]

Yok olm, slam dunk takılıyoruz, başarılı hareket videosu göndermek yasak 🙂 Al sana aynı hareketi deneyen Martin isimli taşralı gencimizin uğradığı hazin son 🙂
Martin Crash
[post=3537]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Abi bu cocuk kesin beyin kanamasi gecirmistir bu hareketin ustune
Originally posted by Bakkada@Dec 14 2005, 05:07 PM
Abi bu cocuk kesin beyin kanamasi gecirmistir bu hareketin ustune
[post=3539]Quoted post[/post]

Yok lam abartma. Halfpipe'da kaymayı öğrenene kadar günde 4-5 kez bu sertlikte yapışıyordum yere. Yüz üstü düşmek konusunda da ekstra yetenekliyimdir :lol:
hassiktirin kibarcası ve ingilizcesi olan aaahhh shit diyor hanım ablamız. 🙂 o değil de o bisikletli martin miydi kimse çok pis koymuş kafayı... baş sağlığı diliyoruz ailesine tr-scene'i olarak 🙂
100% pure coder pr0n
videolara kIsa kIsa yorumlar yapacam:
- martin: o hareket dag bisikleti ile yapILIr mI hayvan adam.
- bmx li adam du$muyor, sanIrIm bu bir ba$arI oykusunu anlatiyor, gerci bisikletcilerin (boyle ozel hareketler yapan degil yarI$cILar da) ta$ak bezleri bi zaman sonra yukarILara vucudun sicak bolgelerine kaymaya ba$liyor bunun sonucu olarak da dol kalitesi du$erek kIsIrLIga kadar gidiyor. yeni bi bisiklet alacaklara seleyi atIp yerine hasIr sandalye kaynaklattirmak lazim diyorum
- kaykaycI kIzIn kaymasi konusunda bi yorum yapamicam ama bence kalcalarI guzel 🙂 6.5/10 veriyorum
bu arada muhabbetin de en agIr scener muhabbetinden nerelere geldigini ilgiyle izlemekteyim
videoların tamamını izledim. martin, sen haksızsın ibne. seni kınıyorum, ve sana laflar hazırladım.
erik 'e martin konusunda katılıyorum...
- Saman pazarından aldığın elden çıkma bisiklet ile sen nereye zıplıyon martin!!!
O kaykaycı kızın amacı farklı aslında, kaykay bahane, zaten zorla düşüyor. 🙂 🙂
buyrun bakalım yeni konu kaykaycı kızlar kaykayı kaykay kaymak için mi kayar yoksa başka işlerde de kullanılır mı bu kaykay kayma yeteneğini. 🙂
100% pure coder pr0n
kaykay diyince, kuzene 10 milyona bi kaykay almistik, ben binmeye kalkinca iki parca oldu ama asil ilginc olani aletin bilyelerini soktum harbi harbi ABEC7 rulman cikti, kuzen rulmanlari ist.te 30 milyona satti, ustune az daha koyup aggresive paten aldi... :blink: alakasiz oldu heralde...
valla kaykay konusunu bilmem , anlamam nedir ne degildir ama benim tek bildigim be$ikta$taki meydanda son zamanda avril lavigne ye ozenen punkcu hatunlardIr, iclerinde bazen cok guzelleri de cIkabilmektedir ustelik.🙂
@tesla : eheha
ps: @tesla: talha postanIn eline gectigini soyledi.🙂
muhabbet aslında transform / morph tarzı birşey oldu.
ağır scenerler --> kilo formüllerinden uzunluk formüllerine dönüşüm --> mevcut formülden taşak alanı hesaplaması --> taşak-skateboard ilişkisi --> skateboarder kızlar --> .........
konuyu toparlarsak en ağır taşşaklı kaykaycı kız scener elde ederiz. 😛
ehueehuuu
Originally posted by PE&OAS@Dec 15 2005, 07:12 PM
kaykay diyince, kuzene 10 milyona bi kaykay almistik, ben binmeye kalkinca iki parca oldu ama asil ilginc olani aletin bilyelerini soktum harbi harbi ABEC7 rulman cikti, kuzen rulmanlari ist.te 30 milyona satti, ustune az daha koyup aggresive paten aldi... :blink: alakasiz oldu heralde...
[post=3558]Quoted post[/post]

Abi helal olsun o tip skateboardlarda genelde z808 tipi rulmanlar olur onnarda adami ...er atar itele itele gitmez abec7 iyiymis...Agresif patenide ayri bi sewerim hani...
Originally posted by eirik@Dec 15 2005, 07:41 PM
valla kaykay konusunu bilmem , anlamam nedir ne degildir ama benim tek bildigim be$ikta$taki meydanda son zamanda avril lavigne ye ozenen punkcu hatunlardIr, iclerinde bazen cok guzelleri de cIkabilmektedir ustelik.🙂
@tesla : eheha
ps: @tesla: talha postanIn eline gectigini soyledi.🙂
[post=3560]Quoted post[/post]

Hacim sen ordaki sarisin upuzun sacli hatunu solion di mi 🙂
Originally posted by Bakkada@Dec 15 2005, 08:29 PM
Hacim sen ordaki sarisin upuzun sacli hatunu solion di mi 🙂
[post=3564]Quoted post[/post]

vay anasInaa🙂