PLAZMA #1 ÇIKTI!!!
bence de diğer platformlarda da reader olmalı. özellikle c64, amiga (kimse kullanmıyor gibi gözüksede) vesaire...
101 replies · 29,451 views
Originally posted by vigo@Jan 14 2006, 03:32 AM
ragnor, hocam yarım yamalak stuff ı niye post ettin bu fazlamesai lavuklarına ya?
[post=4459]Quoted post[/post]
Originally posted by tesla@Jan 14 2006, 02:52 PM
Harbiden fazla mesai deki insanlardan napiyor anlamadım. Guya biz Linux'cuyuz at gözlüğümüzü attık havalarında geziyorlar ama adamlar tek bir yorum bile yapmamışlar Plazmaya. Sonuçta ortada üretilen bir kod var, çizilen grafikler var, müzik var. Ve en önemlisi hiç de boş olmayan bir sürü yazı var içinde... Fazla mesai guya bilgisayarla uğraşmayı sevenlerin sitesi, yani insan biraz yorum bekliyor. Hatta "biraz" az oldu baya fazla yorum gelmeli. Çünkü 5000 kişi takip ediyor ve bunların çoğu bilgisayarla alakalı kişiler.
Bu sadece Plazma ile ilgili değil, sitedeki giğer demoscene ile ilgili haberlere de hiç ilgi yok. Zaten yorum yazan 1-2 insan da bir şekilde demoscene camiasından insanlar.
Sonuç yine aynı yere varıyor. Insanın ilgisi yoksa istediğin kadar alla pulla yap et, o adama tın tın geliyor hepsi. Zaten ilgisi olan bir şekilde buluyor.
Hmm, yazı uzayacak gibi, neyse ben bunu derleyim toparlayım Plazma'ya yetiştireyim.
[post=4461]Quoted post[/post]
Originally posted by Bakkada+Jan 20 2006, 05:19 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Bakkada @ Jan 20 2006, 05:19 PM)</div><div class='quotemain'>Beyler isi gargaraya getirmeyin bugun Plazmanin ikinci sayisi icin yazilarin teslim edilmesinin son gunu.Kimler gonderdi yada noldu iki ayda bir mi cikicak??
[post=4580]Quoted post[/post]
[/b]
Originally posted by eirik@Jan 20 2006, 07:27 PM
acIkcasI ben 2 ayda bir olmasIna katILmiyorum, en azIndan bi toplantI yapIp karar verebilirdik boyle cok emri vaki oldu bence.
[post=4590]Quoted post[/post]