demodojo 1st PC intro
Viiiin vin vin viiiin aldim ben gazi 😛
55 replies · 35,666 views
Originally posted by vigo@Dec 28 2005, 11:01 PM
veee süprizi açıklıyom,
pouet de gördüüm "oldskool demomaker" ile yapılmış mini bi hediyedir.
demodojo ya gaz vermek maksadıyla yapılmıştır.
bilginize...
[post=3988]Quoted post[/post]
Originally posted by Bakkada@Dec 29 2005, 04:02 PM
Aslinda ilk cikisimiz C64 ama ilerde Amiga ECS ve belki en son PC olabilir.Vigo kardesim benim icin release yapmis kirar miyim onu ben hic 🙂
[post=4005]Quoted post[/post]
Originally posted by skate@Dec 29 2005, 05:20 PM
Ulan bana Türkiye sınırlarında yaşayan ve Amiga'da aktif kod yazan, product üreten, partilere katılan bir tane adam göstersene... Potansiyel coderlar bildiğim kadarıyla Vigo, Spaztica, Endo falan ve aralarından yalnızca Endo'nun karakter ekranında çalışan bir boulder dash cloneunu görmüştüm sadece Amiga'da kodlanmış olarak. Turbo haricinde de Amiga'da grafik çizen kalmadı zaten. Demodojo Amiga sectionını kimlerden oluşturmayı düşünüyorsun?
P.S: Şahsen Amiga'dan hiç anlamam, satır da code yazmadım (Amos programlarını saymıyorum). Yazan bi4rilerini bulsam kesin ilgilenirdim ama...
[post=4010]Quoted post[/post]
Originally posted by vmeydaneri+Dec 29 2005, 04:32 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(vmeydaneri @ Dec 29 2005, 04:32 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-skate@Dec 29 2005, 05:20 PM
Ulan bana Türkiye sınırlarında yaşayan ve Amiga'da aktif kod yazan, product üreten, partilere katılan bir tane adam göstersene... Potansiyel coderlar bildiğim kadarıyla Vigo, Spaztica, Endo falan ve aralarından yalnızca Endo'nun karakter ekranında çalışan bir boulder dash cloneunu görmüştüm sadece Amiga'da kodlanmış olarak. Turbo haricinde de Amiga'da grafik çizen kalmadı zaten. Demodojo Amiga sectionını kimlerden oluşturmayı düşünüyorsun?
P.S: Şahsen Amiga'dan hiç anlamam, satır da code yazmadım (Amos programlarını saymıyorum). Yazan bi4rilerini bulsam kesin ilgilenirdim ama...
[post=4010]Quoted post[/post]
vedat, scener lık aleminde yeni olduun için bazı şeyleri tam bilemiyor olabirsin. ama inan bana ben 1984 den beri bebeler için yada FANLERiMiZ olsun diye bişey yapmadım+yapmadık. olayın ruhu başka... ama sende bu ruhu anlayabilecek kapasite görüyorum.
Soyle demek istemedim .."Haydin yapakda egomuzu tatmin edek.."
Yok boyle bisi ...
[post=4018]Quoted post[/post]