V. Meydaneri: Guzel ve daha uzun sureli calismalarla cok daha iyi seyler cikarabilecegine inanıyorum. Unutulmasın ki bir cok iyi demonun yaratılısı için 3-4 ay veya daha fazla sürei bir grup calısması gerekebiliyor. Tabi tek başına da güzel şeyler yapmak mümkün. Ancak bu durumda sürelerin uzaması da kaçınılmaz🙂
Sabır ve çalışma herşeyde olduğu gibi demoscene'de de altın anahtar🙂
Gösterderdiginiz ilgi için sagolun.Bu biraz beni gaza getiriyor fakat şu an karar veremiyorum çünkü demo dedigim gibi ilk defa yaptigim birşey bu yüzden buna devam etsem mi etmesemmi karar veremeedim..Devam etmeyim diye dün düşündüm ama bugun bir çok sahne aklima girdi , beynimi sömürdü , aha söyle bir sahne yapsam süper olur , şunu yapsam süper olur v.s. programlama kismindada beni gaza getirdi ...Yanlız daha önçede 2 kez ifade ettigim gibi bir grup faciam var ..Hiç bir zaman gruptan fayda gormedim grubum vardi adamlardan bisi istiyordum ya yapiyorlardi ( yarim kaliyodu ) yada tamam yapcam söz deyip yapmiyorlardi..Gene herşeyi ben yapiyordum grafikleri v.s. ben ciziyordum ama grup diye geçiyorduk bende buna fazla dayanamadim ve grup felan kurmuycam bir daha diye biraktim grup olaylarini...
Kendi başima şu an rahat rahat googledan aramalar yaparak Grafik ,ses v.s (free olanlar genelde) bularak deneme programlar yapiyorum gelisme adina grup isinin altina girmek istemiyorum ama demo ve oyun yapmak istiyorum ..
gerci demoya daha karar vermedim devam etmeyebilirimde ,biraz buradan uzak kalsam iyi olcak yoksa, beyni kemiren sahneler beni demo yapmaya zorluycak 😃 ben kaçtım....