Hoşgeldin Vedat Meydaneri

38 replies · 11,665 views

Bu bizim super taksiyi yapan genç değil mi yaw? 🙂 Hoşgeldin foruma...
Super taksi basarili bir calismaydi kendisini tebrik ediyorum aramiza hosgeldin diyorum....
Bu arada super taxi bitirilicekmi o sekilde kalicak mi 🙂
Originally posted by Bakkada@Nov 25 2005, 09:09 AM
Super taksi basarili bir calismaydi kendisini tebrik ediyorum aramiza hosgeldin diyorum....
[post=3065]Quoted post[/post]

Daha önce bitirmiicem demişti ama belki ikna ederiz bitirmeye 😉
Originally posted by skate+Nov 25 2005, 10:11 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(skate @ Nov 25 2005, 10:11 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Bakkada@Nov 25 2005, 09:09 AM
[post=3065]Quoted post[/post]

Daha önce bitirmiicem demişti ama belki ikna ederiz bitirmeye 😉
[post=3066]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Hoşbulduk 😃
Herkese selamlar , bu siteyi ragnorun blogunu okurken gordum 🙂
Super taksiye gelirsek oncelik su an ugrastigim satranc projesinde ama super taksiyide bitirecegim fakat satrancdan sonra.
En son biraz degisiklik yapip baska araclar ekledigim bir surum yapmistim gormeyenelar varsa adres : http://devimg.net/?Post=671
Bu ara belki demoscene olaylarinada belki girebilirim ama kesin bir kararim yok biraz inceliyorum 😉
ManyetiQ / Chenmy1
Originally posted by vmeydaneri@Nov 25 2005, 12:05 PM
Bu ara belki demoscene olaylarinada belki girebilirim ama kesin bir kararim yok biraz inceliyorum 😉
[post=3069]Quoted post[/post]

Ok. Biz de seni inceliyoruz o zaman 🙂 Var mıdır bir 3d modelin? Yoksa 2d photo da kabulümdür 😛
Originally posted by skate@Nov 25 2005, 05:31 PM
Ok. Biz de seni inceliyoruz o zaman 🙂 Var mıdır bir 3d modelin? Yoksa 2d photo da kabulümdür 😛
[post=3072]Quoted post[/post]

Bir demo projesine basladim ama bitermi bilmem zamanım :rolleyes: olurda biterebilirsem programı gonderırım buruya.. B)
ManyetiQ / Chenmy1
Originally posted by vmeydaneri+Nov 25 2005, 04:57 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(vmeydaneri @ Nov 25 2005, 04:57 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-skate@Nov 25 2005, 05:31 PM
[post=3072]Quoted post[/post]

Bir demo projesine basladim ama bitermi bilmem zamanım :rolleyes: olurda biterebilirsem programı gonderırım buruya.. B)
[post=3074]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Vedat kardeşim, scene game programming'e göre biraz farklı işler. Yapıtığın şeyin zırt pırt previewını yollarsan heba olur gider product. Sen bekleyip bekleyip bir partide yayınlamalısın demonu son haliyle ya da partide yayınlamasan bile bitmiş birşeyi bir anda yayınlamalısın. %70, %90 v.s. yayınlanan ürünlerin tek mantığı da grubun hedeflediği partiye ürünü tam olarak yetiştirememesi, ancak yayınlanabilir halde olduğunu düşünmesidir. Dediğim gibi kendine bir takım oluştur (google'dan almak zorunda değilsin hiçbirşeyi), yalnızca grubunda yer alan kişilerle paylaş yaptıklarını, en son bitince hepimizle paylaşırsın sonucu. Scene'de işler böyle yürür genellikle. Ayrıca daha da heyecanlı oluyor 🙂
Originally posted by skate@Nov 26 2005, 01:23 AM
Vedat kardeşim, scene game programming'e göre biraz farklı işler. Yapıtığın şeyin zırt pırt previewını yollarsan heba olur gider product. Sen bekleyip bekleyip bir partide yayınlamalısın demonu son haliyle ya da partide yayınlamasan bile bitmiş birşeyi bir anda yayınlamalısın. %70, %90 v.s. yayınlanan ürünlerin tek mantığı da grubun hedeflediği partiye ürünü tam olarak yetiştirememesi, ancak yayınlanabilir halde olduğunu düşünmesidir. Dediğim gibi kendine bir takım oluştur (google'dan almak zorunda değilsin hiçbirşeyi), yalnızca grubunda yer alan kişilerle paylaş yaptıklarını, en son bitince hepimizle paylaşırsın sonucu. Scene'de işler böyle yürür genellikle. Ayrıca daha da heyecanlı oluyor 🙂
[post=3083]Quoted post[/post]

Ben daha bir tane bile demoscene yapmadim deneme yapicaktim yani buruya gonderip size sorcaktim..Genelde googledan aldigim seyler programlama disinda olan muzik v.s. dir programlama kismi tamamen bana aittir ..Yani genel olarak grup kurup boyle seyler yapmak isteyen ve bos zamani olan insan bulmak cok zor bu yuzden grafikleri free modellerden secmek zorunda kaliyorum..
Yani bu demo isine gircem belli bile degil ama programlama olarak nasil yapilir mantik nedir biraz ugrasiyim demistim olmassada zaten oyunlarima geri donerim B)
ManyetiQ / Chenmy1
obaaa kimler gelmish.. hosh geldin. .alo birak GAME falan.. direk GAZZZ...
Yashasin DEEEEMOOOAAAAHHHH!!!!..
<ODBC Error 2002: Invalid(-1) length at Column 1>
Originally posted by sensei@Nov 26 2005, 01:48 AM
obaaa kimler gelmish.. hosh geldin. .alo birak GAME falan.. direk GAZZZ...
Yashasin DEEEEMOOOAAAAHHHH!!!!..
[post=3085]Quoted post[/post]

hosbulduk hocam,
hocam beni gaza getirme ,gaza gelirsem grup felan kurup rakip olurum size hehe 😃 gerci daha hic deneme yapmadim su 64 kb larida anlamis degilim benim bombos exe bile 25 kb oluyor :S Benim yapcam demolar anlasiln 1 mb in uzerinde cikar ..
ManyetiQ / Chenmy1
kızmayın sırrı veriyorum gitsin 🙂
@vmeydaneri: o demolar aslında ~250k civarı oluyor (mesela nested 270k hatırladığım kadarıyla) ardından LZMA algoritması, Huffman algoritması gibi sıkıştırma algoritmaları ile tekrar sıkıştırılıyorlar oluyor mu sana 64k 🙂 olay kodda değil sıkıştırma programında bitiyor yani. (Mew'e biraz bak)
100% pure coder pr0n
Originally posted by MaDpRoGrAmMeR@Nov 26 2005, 02:01 PM
kızmayın sırrı veriyorum gitsin 🙂
@vmeydaneri: o demolar aslında ~250k civarı oluyor (mesela nested 270k hatırladığım kadarıyla) ardından LZMA algoritması, Huffman algoritması gibi sıkıştırma algoritmaları ile tekrar sıkıştırılıyorlar oluyor mu sana 64k 🙂 olay kodda değil sıkıştırma programında bitiyor yani. (Mew'e biraz bak)
[post=3094]Quoted post[/post]

eheöhm 🙂
öncelikle hoşgeldin vmeydaneri 🙂
o 250 kb'ı da istediğimiz gibi doldurmuyoruz ama. bol sıfırlı olursa şukela oluyor. zaten 0'larını kendin sıkıştırıp bi de exe packera yolladın mı genelde senin decompressor rutinin biniyor ek yük olarak.
sonuç olarak şöyle: derlenmiş kod süfer sıkışıyor. ama extra kullandığın sesler, görüntüler çok az sıkışıyor. 64k'da amaç onlardan kaçınmak zaten.
yaw .farkmaz.. yaz canim kach kb istersen.. cik rakip cik .. hich onemli degil.. yeterki SCENE canlansin.. .yuru be SCENEEE
<ODBC Error 2002: Invalid(-1) length at Column 1>
Originally posted by sensei@Nov 26 2005, 05:35 PM
yaw .farkmaz.. yaz canim kach kb istersen.. cik rakip cik .. hich onemli degil.. yeterki SCENE canlansin.. .yuru be SCENEEE
[post=3096]Quoted post[/post]

hocam ben kendi adima birseyler yapar cizer yollarim fakat,
SKATE: Yapıtığın şeyin zırt pırt previewını yollarsan heba olur gider product.

-Yolladigim seylere zipr pirt yollama derseniz ben gelisemem gelisme adina soyle arada birkac ( 1 ton 😃 ) dosya gondersem gelisimimde yardimci olur musunuz ?Yoksa buralardan uzak dur mu dersiniz?
Sonucta baslangicta nasil seyler yapmaliyim ,nelerden kacinmaliyim onerilerinizi alirim 🙂
ManyetiQ / Chenmy1
evet ,bugun üşenmedim ve hayatımın ilk demosuna biraz kastim ve bitirdim 😃
Simdi gonderiyorum biraz inceleyin puan verin bana bakalim ...
ADRES:
Kayip Piyonlar
RESIM:
ManyetiQ / Chenmy1