POUET.TR

150 replies · 74,492 views

POUET.TR
hmm.. buradan da 7d5 rls'lerini hatirlamadigim ortaya cikmis oldu.. ama ilginc sekilde 1993 yilinda ciktiginda copperfaked/aardvardk'i izledigimi hatirliyorum.. ya$lilik i$te..
konudan biraz ciktim, hemen toparliyayim..
kimse istemiyomu clique introsu submit etmeyi? yoksa silicem, bosuna yer kaplamasin :}
POUET.TR
scene.org'ta host edilebilir belki ama clique'in scene.org dizini yok ve bayadır gruplar için yeni dizin açmıyorlar (parti ürünleri geliyor sadece).
elinde 10+ gibi miktarda ürün varsa scene.orgçulara mail atılabilir yeni dizin açmaları için. tek tük parti dışı ürünleri koymaya pek yanaşmıyorlar. istersen bana yolla bunları bi kopyası bende dursun. koyacak bir yer bulunca halledeyim. mail adresimi mesaj olarak yolluyorum.
POUET.TR
pouet'e eklemek isteyen varsa, bir adet PC Accuracy introsu;
POUET.TR
benim bu eski account'un şifresi -hatta kullanıcı ismi de- kayıp. o yüzden yeni bir account almıştım. listedeki beni buradaki benle değiştirebilirsen sevinirim.
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]
POUET.TR
puNky wrote:benim bu eski account'un şifresi -hatta kullanıcı ismi de- kayıp. o yüzden yeni bir account almıştım. listedeki beni buradaki benle değiştirebilirsen sevinirim.

...done...
POUET.TR
aşağıdaki chart yalnızca pouet'de yer alan türk ürünlerinden oluşturulmuştur. ancak genel bir fikir verebileceğini düşündüğüm için hazırladım.
POUET.TR
@skate: seninle de pazar gunu gorusme sansimiz olur diye umuyorum.
su isi bir konusalim da, pouet'te yayinlanmis urunleri listeleyip, elinde bu intro/demolardan farkli urunler olanlari toplayip, tam bir arsiv olusturalim?
POUET.TR
@gnostic: kardeşim seninle görüşmek için bir mazerete ihtiyacım yok, özledim zaten. ama görüşmüşken elbette ki bu tür konuları da konuşabiliriz.
POUET.TR
eklenmiştir...
POUET.TR
http://www.pouet.net/prod.php?which=34315
7d8'de amiga coding yaparken cok kel alaka bir sekilde bunun source'unu buldum disketlerin birinde.. bunu ben release etmedim (wea ya da stranger'dan supheleniyorum) ama bir sekilde pouet'e ulasmis 😃
party'de iken gecenin bir yarisi winuae'de a1200 ayarlari ile izleyince bozuk sanmistim, a500 ayarlari ile guzel calisiyor..
kayip diger intro/demolarimizi goren varsa haber etsin :}
POUET.TR
Pouet.tr'ye ekledim. yılına göre çok başarılı bir intro olmuş. ama zaten Cebit'de yayınlanmış gibi gözüküyor Pouet'de. Buna da dikkatinizi çekerim.