POUET.TR

150 replies · 74,492 views

POUET.TR
pouet'e submit edersen ekleriz listeye. başka yapılacak birşey yok. submit ederken release date'ini bugünün tarihi değil de 1993 seçersen iyi olur. tabii eğer unreleased productlar değillerse 🙂
POUET.TR
valla o introlarin elime nasil gectigi konusunda hicbir fikrim yok acikcasi, walking stress'i tanimiyorum kaldiki pc'de intro codeladigini soyleselerdi sasirirdim heralde.. (gel gelelim elimde varmis introlari)
bunlari unreleased kabul edip yayinlamayalim isterseniz..
POUET.TR
hukukta bile "zaman aşımı" diye bir kavram vardır bilmem anlatabiliyormuyum 🙂
POUET.TR
ok,
upload etmek isteyen varsa, yarin nightshift'te ilgili dosyalari vereyim, upload edin 🙂
POUET.TR
GnoStiC wrote:ok,
upload etmek isteyen varsa, yarin nightshift'te ilgili dosyalari vereyim, upload edin 🙂

sanırım bu muhabbeti ikimiz de unuttuk partide. neyse önemli değil, hallederiz yine.
şimdi asıl mesela şu, NS2007 productlarını ekledim listeye (her zamanki URL) ancak http://www.pouet.net/prod.php?which=30006 <- bu yerli yapımdı di mi? bir an emin olamadım.
POUET.TR
evet unuttuk hakkaten.. upload etmek isteyen bana mail bilgilerini ozel mesaj olarak atsin, mail ile gondereyim..
POUET.TR
eleman bayaa demo codermış. keşke oyun yerine sayfasındaki efektlere benzer efektler içeren bir demoyla katılsaymış.
POUET.TR
skate'e katiliyorum.. ozellikle dampers'a bayildim.. hizlica cekistirirsen ip kopuyo felan, guzel bir detay olmus..
POUET.TR
ben de zaten sitesindeki efektleri görünce katıl diye davet etmiştim, o da oyunla katılmak istedi... mekanda örmek, tanışmak da nasip olmadı, ama olsun; bir sonraki partiye inşallah...
POUET.TR
zaten flash olayından kıllandıydım kesin vardır spazla bir bağlantısı diye 🙂
POUET.TR
harbiden cok gusel efektler yapmis sayfada.
onlardan biriyle demo compaya veya bu oyunla game compoya da girebilirmis 🙂
partiye gelmis miydi bu arada? 😕
- endo of glance -
POUET.TR
listeye baktım ilk pc produ ne diye, yine bu eleman çıktı 🙂
aslında türk produ değil bu, grupların adaş olmasından kaynaklanan bi gözden kaçma olmuş.
POUET.TR
@anes: ben anlamadim?
POUET.TR
7d5te aardvark adına bi 64k release yapıldı. ama önceden de aardvark diye bi grup varmış, the party'de üstteki introyu yayınlamışlar. şu anda ikisi de scene-tr listesinde ama biri introlarından çıkardığım kadarıyla danimarkalı.
gerçi yanılıyor da olabilirim. notre dame açıklığa kavuştursa bunu daha iyi olur.

Last edited: 2007-03-10 11:20