Glance - Living MIDI formatında

19 replies · 34,981 views

direk midi halini dinleyince çok kötü;
ama midi müzik programlarında çalışanlar için "enstrümanları ve notalar arasındaki slide belirlenmemiş" ham dosya gibi...
üzerinde çalışıp audio yapmak isteyenler olabilir diye düşündüm.. ben de girişmiştim ama şimdilik nightshift ön planda...
..
tekrar en sevdiğim sidlerden birisi olduğunu belirtip, 7D5ten sonra günlerce dinlediğimi ve Hydrogen'e hayranlığımı hatırlatmak istedim....
Originally posted by mrr@Feb 8 2006, 12:51 PM
ama midi müzik programlarında çalışanlar için "enstrümanları ve notalar arasındaki slide belirlenmemiş" ham dosya gibi...
üzerinde çalışıp audio yapmak isteyenler olabilir diye düşündüm.. ben de girişmiştim ama şimdilik nightshift ön planda...
..
tekrar en sevdiğim sidlerden birisi olduğunu belirtip, 7D5ten sonra günlerce dinlediğimi ve Hydrogen'e hayranlığımı hatırlatmak istedim....
[post=5147]Quoted post[/post]

Abi Hydrogen'e hayranlığını bırak azcık saygın olsa yayınlamazdın lam bu midiyi. Bir daha dinleyemiicem müziğin orjinalini bile, beni kendi demomun müziğinden soğuttun :lol:
şaka tabii ki, birilerinin işine yarayabilir. Hatta yaradı bile. Endo ile şirkette dinleyip yerlere yattık. Endo 30-35 sn. boyunca müziğin ne olduğunu anlayamadı 😃
Originally posted by skate+Feb 8 2006, 04:20 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(skate @ Feb 8 2006, 04:20 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-mrr@Feb 8 2006, 12:51 PM
..
[post=5147]Quoted post[/post]

Abi Hydrogen'e hayranlığını bırak azcık saygın olsa yayınlamazdın lam bu midiyi. Bir daha dinleyemiicem müziğin orjinalini bile, beni kendi demomun müziğinden soğuttun :lol:
şaka tabii ki, birilerinin işine yarayabilir. Hatta yaradı bile. Endo ile şirkette dinleyip yerlere yattık. Endo 30-35 sn. boyunca müziğin ne olduğunu anlayamadı 😃
[post=5151]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
ehehe CSS'siz HTML gibi düşün 😃
O değil de, sabahları uyanamadığımdan, çalarsaat misali mp3 çalarak uyandırıyor bilgisayar.. araya bu da karışmış bu sabah ( ordan aklıma geldi foruma yollamak ) bu müzikle uyandım (sıçradım) nooluyo diye 🙂
harbi süper komik olmuş ehehe. hele melodisi başladığı zaman ben de az gülmedim :lol: şaka gibi.. ehehe
PS: bu midi dinlemek için değil, müzik yapımında kullanmak için... 😛
Müzikle ilgili güzel düşüncelerin için çok sağolasın mrr. Müziği başka bir platformda cover yapacak kadar sevmen, beni çok mutlu etti.
Not: Cover'da ise yanlış notalar var tabi ama henüz bitmemiş olduğu için yorum yapmanın anlamı olmadığını düşünüyorum.
Originally posted by Hydrogen@Feb 8 2006, 07:04 PM
Müzikle ilgili güzel düşüncelerin için çok sağolasın mrr. Müziği başka bir platformda cover yapacak kadar sevmen, beni çok mutlu etti.
Not: Cover'da ise yanlış notalar var tabi ama henüz bitmemiş olduğu için yorum yapmanın anlamı olmadığını düşünüyorum.
[post=5153]Quoted post[/post]

Asil ben senin gibi degerli bir insanla tanistigim ve islerini yakindan gorebildigim icin cok mutluyum. Onceden baslamis oldugum audio mp3u de post ediyorum. umarim trance cover cok degisik kacmamistir...
not: orjinal melodiyi aslina sadik kalarak birazcik degistirdim trance base'e gam olarak uyum saglamasindan...dramatik bir etkisi oldu sanirim...
not2: Sidleri Midiye ceviren minik bir programcik var macintoshta. Dedigin gibi notalar bazen sasirabiliyor ama bir midi editor kullanarak melodinin buyuk bir kismini zahmetsizce tekrar notaya dokebiliyorsun...dinlemek icin degil ama muzik yapiminda kullanmak icin ideal... anlatamadim skate'e 😛
En baştan yazmışsın "dinleyince çok kötü" diye de insan bunu görüp de dinlemeden geçemiyor ki... Sonra da olan oldu tabii ki. Neyse ki dün akşam orjinal SID versiyonunu 10-12 kere dinleyerek rehabilite oldum 😛
Bu arada mp3 versiyonu hoş olmuş. Full length versiyon yapmayı düşünüyor musun?
millet sıkıntı var linklerde...
2-3 farklı browserda denedim....
anlamadım.
Abi farklı kaydet de. index.php olarak kaydedecek büyük ihtimalle.
Onun adını değiştirip olması gereken uzantıya çevir. Sonra istediğin gibi kullan 🙂. Ama böyle bir sorun bende de var, galiba firefox 🙂.
Originally posted by Ragnor@Feb 9 2006, 10:47 AM
Abi farklı kaydet de. index.php olarak kaydedecek büyük ihtimalle.
Onun adını değiştirip olması gereken uzantıya çevir. Sonra istediğin gibi kullan 🙂. Ama böyle bir sorun bende de var, galiba firefox 🙂.
[post=5158]Quoted post[/post]

firefox'tan degil de internet explorerdan uzantısını mp3 yaparak kaydedebilirsiniz. firefox "saved from url=..." gibi şeyler eklediği için mp3 dosyası gibi gözükse de açılmıyor kaydedildikten sonra.. veya explorer miydi neydi bunu yapan.. heh birisi çalışıyo işte...
sanki browser, mime-type ı tanımıyo yada anlamıyor....
Originally posted by skate@Feb 9 2006, 09:13 AM

Bu arada mp3 versiyonu hoş olmuş. Full length versiyon yapmayı düşünüyor musun?

:rolleyes: çok teşükkür ederim. evet yapmayı düşünüyorum 3-4 dakkalık bişiy. belki partiye yetişir. :rolleyes:
Bende index.php olarak kaydedip sonra dosya adını düzeltme yöntemi işe yarıyor.
Mp3 verisyona yeni baktım. Açıkcası biraz korkuyordum. Midi versiyonu uyarmadan bir anda bütün ofis'e dinletince linçten zor kurtulmuştum. Ama mp3 hali güzeldi. Başı gerçi orijinal haline pek benzemiyor gibi ama değişik bir yorum olmuş, hoş 🙂.
Originally posted by Ragnor@Feb 9 2006, 12:38 PM
Bende index.php olarak kaydedip sonra dosya adını düzeltme yöntemi işe yarıyor.
Mp3 verisyona yeni baktım. Açıkcası biraz korkuyordum. Midi versiyonu uyarmadan bir anda bütün ofis'e dinletince linçten zor kurtulmuştum. Ama mp3 hali güzeldi. Başı gerçi orijinal haline pek benzemiyor gibi ama değişik bir yorum olmuş, hoş 🙂.
[post=5162]Quoted post[/post]

Ragnor'a katılıyorum, orjinalden farklı olmuş. Ama iyi bir cover, her zaman orjinalden farklılıklar içerir. Aynısını yapmanın bence pek de anlamı yok zaten. Yapılmışı var çünkü 🙂 Bu bakımdan Mrr'ye saygılarımı iletiyorum.
ben acaip $ekilde cikmasInI firefox a veriyordum ama eger ie de de aynI sorun varsa server'daki mime ayarlarInda bi$ii vardir. bi kontrol edilse 🙂
şimdi bu yazdıklarım büyük taşak konusu olcak ama hydrogen'ın bir hayranı olaraktan yazmadan geçemeyeceğim. 1.5 ya da 2 sene oldu sanırım... ilk defa anlatıyorum sizlere. PointOut ilk çıktığı zaman bir diskete çekip eve gittim, CCS v2.0'ı açarak müzikleri dinlemeye başladım. en beğendiğim müzik "For Those Who Died Alone" idi, ben kuzenlere vesaireye dinletiyorum müziği o esnada. bir iki hafta sonra okul tatil oldu, kuzenim semih var, müzikle ilgileniyor. bende dedim şu şarkıyı dinleteyim, oda bunu elektro gitarıyla çalsın... ehehe mallıkta bir numarayım. açtım müziği, dinledi. dedim bunu gitarla çalsan süper olur dedim. ses çıkarmadı, pis pis sırıttı. evine gittik sana birşey dinleticem dedi, Pentagram'dan "For Those Who Died Alone"yi açtı... Pentagram'ı hayatında 2 kere dinlemiş biri olarak ve musicdiskin altından geçen yazıları sonradan okuyarak arka arkaya iki kere göt oldum. 🙂