Originally posted by skate+Feb 8 2006, 04:20 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(skate @ Feb 8 2006, 04:20 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-mrr@Feb 8 2006, 12:51 PM
direk midi halini dinleyince çok kötü;
ama midi müzik programlarında çalışanlar için "enstrümanları ve notalar arasındaki slide belirlenmemiş" ham dosya gibi...
üzerinde çalışıp audio yapmak isteyenler olabilir diye düşündüm.. ben de girişmiştim ama şimdilik nightshift ön planda...
..
tekrar en sevdiğim sidlerden birisi olduğunu belirtip, 7D5ten sonra günlerce dinlediğimi ve Hydrogen'e hayranlığımı hatırlatmak istedim....
[post=5147]Quoted post[/post]
Abi Hydrogen'e hayranlığını bırak azcık saygın olsa yayınlamazdın lam bu midiyi. Bir daha dinleyemiicem müziğin orjinalini bile, beni kendi demomun müziğinden soğuttun :lol:
şaka tabii ki, birilerinin işine yarayabilir. Hatta yaradı bile. Endo ile şirkette dinleyip yerlere yattık. Endo 30-35 sn. boyunca müziğin ne olduğunu anlayamadı 😃
[post=5151]Quoted post[/post]
[/b][/quote]
ehehe CSS'siz HTML gibi düşün 😃
O değil de, sabahları uyanamadığımdan, çalarsaat misali mp3 çalarak uyandırıyor bilgisayar.. araya bu da karışmış bu sabah ( ordan aklıma geldi foruma yollamak ) bu müzikle uyandım (sıçradım) nooluyo diye 🙂
harbi süper komik olmuş ehehe. hele melodisi başladığı zaman ben de az gülmedim :lol: şaka gibi.. ehehe
PS: bu midi dinlemek için değil, müzik yapımında kullanmak için... 😛