Originally posted by nightlord+Feb 11 2006, 01:36 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(nightlord @ Feb 11 2006, 01:36 PM)</div><div class='quotemain'>hehe he
Yine harika bir Peandoas postu:
akicilik: 9/10
sunus: 10/10
imla: 7/10 (cumle baslari buyuk harf)
genel: 9/10
Sevgili Peandoas... Ben birsey uretmedim, uretmiyorum falan diyorsun ya. Abi derhal plazma editor takimina katilmani ve hizla makale yazmani oneriyorum. Sende Turkiyenin en iyi disk mag yazarlarindan biri olma potansiyeli goruyorum. Benden sana nacizane bir ogut... 🙂
Not: imla mimla diyen adama bak daha Turkce klavye kullanmiyo demeyin. Eve linux kurdum az once daha TR klavye ayarlamamisim.
[post=5196]Quoted post[/post]
[/b]
Eyvallah hocam... 🙂 Elimden geldiğince iyi yazı yazmak için uğraşıyorum. Aslında yazabildiğim tek konu geyik gibi geliyor çoğu zaman, dürüst olmak gerekirse belkide geyikten başka birşey düşünmediğimden böyle oluyor 😛 . Ya da yaşadıklarımın pek çoğunun geyik kalitesinde bir yaşam standartından öteye gidememesinden 🙂 . Plazma için hala birşeyler yazmaya uğraşıyorum. Bazende Plazma'lık yazılarımı buraya atıp, sonrada hatamıydı ulan yoksa diye düşünüyorum... Neyse tekrar sağol 🙂 .
(büyük harfle başladım 😛 )
<!--QuoteBegin-Hydrogen@Feb 11 2006, 05:40 PM
Mrr. Living'in mp3 versiyonu hos olmus. Kendinden bir seyler katmissin. Huzunlu bir hava kazanmis muzik.Final halini merakla bekliyorum.
Ama cikardigin urunleri versiyon versiyon yayinlamamalisin bence.
Bu forumda daha once bazilarimizin yazdigi uzere versiyon yayinlamak scene icin ters bir durum. Bitmis urun herkesce tercih edilir. Bir urunun en iyi dinlendigi ve en cok reaksiyon aldigi zaman urun tamamlandiktan sonra yayinlandigi ilk 2-3 gundur. Ve su an sen bu muzigi tam olarak bitirdigin zaman bile, belki ilk versiyonu cikardigin zaman kadar reaksiyon alamayacaksin. Urunun orjinalitesi insanlari ilk dinledikleri kadar cezbetmeyecek. "Esas invaders"i izlerken partide herkesin yasadigi sok ise veriyonlarla hic elde edilemez🙂
Senin bunlari bildigini tahmin ediyorum ama gene de bir dikkat cekeyim dedim. Bir forumun kucuk bir basligindaki bir link, inanilmaz sekilde yayilabiliyor🙂
------------------------
Pe&oas sagolasin kopardin beni🙂 Point out'da scroll icin fazla bir memory kalmamisti, uzulmustum. Meger hic uzulmemeliymisin nasil olsa kimse okumuyormus hahahah. Kuzene bunu elektro gitarla cal demen ise, muzikle ciddi bir alakan oldugunu gosteriyor(Neyin, elektro gitara uygun oldugunu tespit etmek herkesin uzerinde dusunmeyecegi bir sey). C64'de muzikle ugrasmayi denemelisin bence.
[post=5198]Quoted post[/post]
[/quote]
Sanada teşekkür edeyim önce Hydrogen hocam. Burada açıklamak istediğim bir konu daha var, belki bir itiraf: Hani hepiniz anlatıyorsunuz, scene ile nereden tanıştın, ya şimdi oyunların başında introlar vardı filan işte diye gider bu... Benim 2 oyun kasetimden biri orjinaldi c64ü kullanmaya başladığımda, 2. kasetteki oyunun başında çıkan introyu ise hiç izlememiştim, hatta ulan oyuna çabuk girmiyor diye sinir olurdum. PointOut'ta da belki buna benzer birşey oldu, alttan yazı geçtiğini bile başımdan geçen olaydan bir hafta sonra görebildim 😃 . Neyse aslında Commodore 64 ile müzik benimde istediğim birşey, yakın zamandan beri özellikle. Bu yüzden kuzenimden notalar ile ilgili ders vermesini istedim. Ancak bugüne kadar flüt bile çalmayan biri olarak C64'te nasıl yapabilirim hiç bilmiyorum... Cyber Tracker diye bir programla uğraştım az bir zaman. Ancak onda da instruments olayı serbest değildi ve programı pc'de emülatörde kullandığımdan müziği datasetime atıp 64e aktardığımda benim pcde yaptığım dandik parça ile hiç alakası olmadığını gördüm 🙂 . Neyse ama neden olmasın diyorum, belki "bak postacı geliyor"dan daha karmaşık şeyler ürettiğimde size bile dinletebilirim 🙂 . diyor ve noktalıyorum...
Sevgiler...