tr-scene iftar meeting

47 replies · 17,485 views

Geliyorum
Geliyorum hali ile 🙂
tr-scene iftar meeting
ok... saat 18:00'den itibaren görüşürüz diyorum!
X2006 fatihlerine!
skate ve endo, gelirken, mümkünse, çektiiniz fotoları yüksek kalitede bana cd de getirebilirmisiniz? PC WORLD Kasım için x2006 yı ve glance i yazcamda, fotoları dergide basmak için orjinal halleri lazım....
tr-scene iftar meeting
acaba iftar menüsüyle sınırsız menü çakışması, birini alıyorsan diğerini alamazsın durumu söz konusu olabilir mi? 🙂
tr-scene iftar meeting
iftar menüsü diye bişi yok, sınırsız menü var.
tr-scene iftar meeting
Abi biri bana ozelden telefonunu felan yazabilir mi? g.t gibi kalmiyim ortada...
tr-scene iftar meeting
Datura'da geliyormus. Ama foruma yazamamis.
Spaz, Datura'nin accde sorunlu. ilgilenirsen mutlu olacak.
tr-scene iftar meeting
Bu arada eşim biraz rahatsız. Bugün gitmesi gereken yere de gitmemiş (bağdat caddesine yakın biryerlere gidecekti). Az önce gelemeyeceğini söyledi bana. Haber veriim dedim.
tr-scene iftar meeting
skate: bunu öğrendiğim iyi oldu; bizim hatun belki bir ceyda'yı görmeye gelirim diyordu, haber vereyim... geçmiş olsun.
Teşekkürler...
Güzel bir "meeting" oldu, katılan herkese çok teşekkür ederim.
Mekana geliş sırasıyla;
- bakkada/demodojo
- turbo/bronx
- spaztica
- datura/glance
- esmaeild/ascraeus (umarım dooru yazdım)
- skate/glance
- endo/glance
- hydrogen/glance
- arcane/glance
ve ilk gelen ben vigo/bronx olarak toplam : 10 kişi idik...
fotolar : http://tr-demoscene.blogspot.com/2006/10/pizza-meeting.html
daha sonra mado'ya gittik tatlı yedik...
bayramdan sonra "x2006 dvd" meeting de görüşmek üzre...

Last edited: 2006-10-20 22:54

tr-scene iftar meeting
bayağı keyifliydi... hem canlı parti report aldık, hem de birbirimizi güncelledik (yeni neler yaptığımızdan falan bahsetmek). tabii önce pizzayla karışık, sonra da tatlıya gömüşmüş yediğimiz çifte kazık hoş değildi. pizzalar tadı rezalet ötesiydi diyebilirim. hala da midem rahatsız... mado da mado'luğunu yaparak hem kötü bir servis sundu, hem de artık dondurması erimiş ılık sahlep vererek bir daha gidilmezler listesinde yerini aldı.
ama bunlar dışında milleti görmek güzel oldu... vigo yine anıları tazeledi, turbo yine herkesi ezer geçerim modundaydı, diğerleri de teker teker damladı ortama zaten. damladıkça da ortam renklendi...
daha sık yapılmalı bööle toplantılar, şamatası gırgırı bol oluyor.
tr-scene iftar meeting
Supper bir bulusmaydi herkesi cok ozlemisim.
Gelen herkese cok cok tesekkurler...
tr-scene iftar meeting
Dostlarla bir arada olmak her zaman zevklidir. Ayrıca Esmaild gibi aramıza yeni katılan ancak yıllardır ruhu bizimle paralel hareket etmiş bir kişiyle tanışmak da benim için çok güzeldi. Vigo'ya meeting fikrini ortaya atan kişi olduğu için özel olarak teşekkür ediyorum.
tr-scene iftar meeting
şimdiye kadar dostlarımın sayısı 2 yi hiç geçmemişti. Bugün rekor kırdım. Çok samimi bir ortamdı. Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi. Organizasyon için teşekkürler.
Coding Is Art.
tr-scene iftar meeting
eywallah kardeşler o sizin güzelliiiniz 🙂