tr-scene iftar meeting

47 replies · 17,485 views

tr-scene iftar meeting
esmaeild wrote:saat kaça kadar takılırsınız. işyeriden karşıya geçenler oluyor birini yakalarsam gelebilirim. (cuma trafiği + iftar trafiği + yağmur trafiği + standart 1 veya 2 noktada gerçekleşen kazadan kaynaklanan trafik + köprü trafiği + malum istanbul trafiği hepsi bir arada)

abi sakin trafige bulasma
direkt besiktas => vapur => dolmus uclusunden yararlanmak lasim...
tr-scene iftar meeting
Son duruma göre benim gelmem olası gözükmüyor. Size afiyet olsun 🙂.
tr-scene iftar meeting
iftar 18:26 ... sanırım 22:00 ye kadar filan takılırız gibi...
tr-scene iftar meeting
6buçuk yemek yemem için biraz erken, ama iftar açacaklar önden buyursun, 7buçuk civarı damlarım ben de sanırsam.
acaba biri pizza hut'ı arayıp rezervasyon yapacak mı, gelecek kaç adam var bilmiyorum, ama ona göre yer bulamazsak da komik bir durum olur. 🙂
tr-scene iftar meeting
bu mesajımdan sonra, sadece gelenler
"geliyorum" şeklinde bi mesaj atarsa, bende arayıp rezerv. işlerini ona göre hallederim.
tr-scene iftar meeting
Geliyorum..........
tr-scene iftar meeting
geliyorum tabii ki...
tr-scene iftar meeting
tam zamanında yetişemiyecek olsamda geliyorum. Tanışmak için iyi bir fırsat. bu arada cumartesi topkapıdan bir C64 datasette aldım. 1 ytl. ama henüz C64'üm yok 🙂 sıra ona da gelecek. kapağı bile sağlam cihazın. Vapurla gelirsem hangi araca nerden biniyoruz? en kısa yoldan.
Coding Is Art.
tr-scene iftar meeting
geliyorum....
- endo of glance -
tr-scene iftar meeting
Ben eşimle birlikte geliyorum (zaten cuma günü o saatlerde bağdat caddesi civarındaymış Ceyda). 2 kişilik rezarvasyon rica ediyorum. Ayrıca Ceyda Echee'nin gelip gelmediğini sordu. Gelirse Ceyda'ya arkadaş olur.
tr-scene iftar meeting
ok konuşup bilgi vericem bro.
tr-scene iftar meeting
Selamlar. Ben buyuk bir ihtimalle gelecegim. X geyigi anlatma toplantisini kaciramam🙂
tr-scene iftar meeting
ve TURBO derki;
GELiiiiYYOOORRRRRUUUUUUMMMMMMMMM .......
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
tr-scene iftar meeting
@skate : kardeş, echee o gün eğitimdeymiş, kaçta biter bilmiyorum dedi... random yani 🙁
tr-scene iftar meeting
ok np. biz her halikarda geleceğiz tabii ki. hatta Ceyda muhtemelen benden önce gelecek. ben de Endo ile birlikte yetişmeye çalışırım.