AÇILIş PARTıSıNE DAVET

11 replies · 2,999 views

AÇILIş PARTıSıNE DAVET
Büyükada'daki meditasyon merkezimizin açlış partisine hapinizi davet etmek istiyorum. 17'den 24'e kadar sürecek.
davetiye maili
wep sayfası
parti derken korkutmasın öle trance dans partisi değil, açılış kokteyli gibi bir şey..
AÇILIş PARTıSıNE DAVET
kanz..tatile çıkmasam gelirdim
AÇILIş PARTıSıNE DAVET
Originally posted by vigo@Jul 7 2006, 09:33 PM
kanz..tatile çıkmasam gelirdim
[post=8073]Quoted post[/post]

saolasın abi.. gelebilecek olanlar için de gerçekten tavsiye ederim gelmenizi inanılmaz bir parti olacak. deniz kenarında, yiyecek içecekler, hep güler yüzlü insanlar, sakin müzikler, vs...
AÇILIş PARTıSıNE DAVET
hay allah ya cok gec gordum bu davetiyeyi (ve sms'yi). biz normalde sevinc cigliklari atarak gelirdik 🙂 lakin bugunun planlari yapilmis bulunuldu.
nightlord ve irian olarak bu guzel mekanin acilisi hayirli olsun diyor, mrr ve mengu kardeslerimize kolayliklar diliyoruz 🙂
AÇILIş PARTıSıNE DAVET
MRR kardesime hayirli ugurlu olsun da abi be keske biras daha erken haber werseydin gelmeyen bakkadayi ...ler!!!
AÇILIş PARTıSıNE DAVET
hayırlı olsun, hızla birçok insanı nirvana'ya taşıman dilekleriyle...
son dakka haberi olduğundan gelemeyenler listesine benim de adımı yazarsan sevinirim.
AÇILIş PARTıSıNE DAVET
çok teşekkürler hepinize 🙂 sadece açılışa değil açılıştan sonra da buyurun gelin. tükkan sizin 🙂
AÇILIş PARTıSıNE DAVET
Originally posted by mrr@Jul 7 2006, 06:12 PM
wep sayfası
[post=8071]Quoted post[/post]

@mrr:
eger sayfayi sen yaptiysan, sayfanin en alt kisminda telefon felan var galiba, cok zar zor gorunuyor bende (firefox, ie)..
AÇILIş PARTıSıNE DAVET
Originally posted by GnoStiC+Jul 8 2006, 03:07 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(GnoStiC @ Jul 8 2006, 03:07 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-mrr@Jul 7 2006, 06:12 PM
wep sayfası
[post=8071]Quoted post[/post]

@mrr:
eger sayfayi sen yaptiysan, sayfanin en alt kisminda telefon felan var galiba, cok zar zor gorunuyor bende (firefox, ie)..
[post=8083]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
evet ya o öyle oldu 🙂
brightnessini kısarsan düzeeliyo ama monitorun 🙂
açılış telaşından bu kadar oldu daha uraşıyorum 🙂
AÇILIş PARTıSıNE DAVET
Ben gün boyunca anlaşılmaz bir şekilde baş ağrılarıyla boğuşup durdum, yeni yeni kendime geliyorum. Başım çok ağrıdığı için de TV ve bilgisayardan uzak durdum. Bu yüzden davetiyeyi de göremedim ve kaçırmış oldum açılışı. Keşke bir şekilde görseymişim. Eminim baş ağrısına bu kadar iyi gelecek başka mekan yoktur T.C. sınırları içinde 🙂
Emre ve Mengü'ye başarılar diliyorum. Umarım "spiritual healing" kadar ticari yönden de başarı elde edersiniz.
AÇILIş PARTıSıNE DAVET
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Muğla'da olmasam kesin gelirdim. Hatta 10 gündür ilk kez nete bağlandım şimdi haberim oldu.
AÇILIş PARTıSıNE DAVET
vallahi ayın 8.'de tatildeydim ben yoksa tabii ki gelip bi hayırlı olsun derdim bunglowlardan birinde kalırdım 🙂
100% pure coder pr0n