Originally posted by skate+Jun 15 2006, 04:21 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(skate @ Jun 15 2006, 04:21 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-mrr@Jun 14 2006, 11:48 PM
hehe teşekkürler 🙂 bakalım, skate yapıcaktı ama ortamın gazı ile atladı olaya sona unuttu heralde 😛 ayrıca iğnelemeden geçemiyicem türk-scene harbi çok uyuz be abi kimse atlamıyor hiçbişeye hadi yapalım filan diye. bişi yapanlar da öle sanki zorla yapıyolar gibi 🙂 türkten scener olmaz kanaatindeyim 😃
[post=7885]Quoted post[/post]
Kendini bilmez insanlardan da scener olmaz. Bana tam olarak ne istediğinle ilgili mail atacaktın hatırlatırım. Ayrıca bir de database'i gönderecektin. "Skate yapıcaktı" da neyi yapıcaktı a akılsız evladım...
[post=7899]Quoted post[/post]
[/b][/quote]
ayıp ediyorsun ama, ben tabiki gönderdim maili sana..
ayrıca teessüflerim sana değildi, gereksiz yere alınıp karşı cevap yazmana gerek yok 🙂 sen scenersın ondan eminim :rolleyes: en senden eminim zaten, lighthouse'da birlikte bişiler yaparken gerekli ilgiyi gösterdiğin çok belliydi ben ilk seninle bişi yapmıştım sceneden ve çok hoşuma gitmişti. 🙂 artis ya durduk yerde kavga çıkarmayın 😛