süpriz!
4 replies · 4,169 views
süpriz!
bu mod'u bir intromuzda kullanmistik ve compile edip denedikce, bas kismini duyuyorduk surekli..
simdi bu mp3'u dinlerken gozumun onune, penthy'nin makinanin ba$indan kalkip, dolabini acip, dolabindaki disket kutusunu acip, icinden bir disket cikartip, kutuyu kapatip, dolabi kapatip, makinaya tekrar oturup icinden bir datayi okumasi ve i$i bitince yine usenmeden, kalkip ayni sira ile disketi yerine koymasi geldi.. insan biraz olsun u$enir yaw.. o u$enmezdi 🙂
sagol max, sagol vigo.. (sagol penthy)
simdi bu mp3'u dinlerken gozumun onune, penthy'nin makinanin ba$indan kalkip, dolabini acip, dolabindaki disket kutusunu acip, icinden bir disket cikartip, kutuyu kapatip, dolabi kapatip, makinaya tekrar oturup icinden bir datayi okumasi ve i$i bitince yine usenmeden, kalkip ayni sira ile disketi yerine koymasi geldi.. insan biraz olsun u$enir yaw.. o u$enmezdi 🙂
sagol max, sagol vigo.. (sagol penthy)
süpriz!
Alemde baska muzik tanimam.. Max soyle suna guzel bir break beat remix yapsa ne guzel olur?. hastasi oluruz. hep dinleriz....
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
süpriz!
Dinledim çok güzel olmuş. Max'e saygılar sevgiler...
süpriz!
ben de max'in müziklerini çok severim. gerçi bu mod benim pek tarzım değil 🙂
max'in müziklerinden özellikle istanbul style slideshow'un soundtrack'i mükemmeldir. uzun süre riplemeye çalışmış ama becerememiştim. tamam biliyorum pc'den kayıt edip mp3 yapabilirdim (hatta vigo benim için yapmıştı sağolsun) ama mod'un zevkini vermiyor 🙂
(bi taraftan da koleksiyonuma eklemek istiyorum)
max'in müziklerinden özellikle istanbul style slideshow'un soundtrack'i mükemmeldir. uzun süre riplemeye çalışmış ama becerememiştim. tamam biliyorum pc'den kayıt edip mp3 yapabilirdim (hatta vigo benim için yapmıştı sağolsun) ama mod'un zevkini vermiyor 🙂
(bi taraftan da koleksiyonuma eklemek istiyorum)