deneme deneme 1-2-3

69 replies · 29,823 views

deneme deneme 1-2-3
basket için sandığınızdan sıcak olacak hava, ama isteyenle erkenden geçip basket oyanyabilirler; bense akşamüstü serinliğinde keyifle soğuk biramı ve yanında mideyeleri lüplüyor olacağım. 🙂
deneme deneme 1-2-3
Abi basket masket bana ters ama bence de erken gidelim sohbet muhabet yapalim...
deneme deneme 1-2-3
nasıl isterseniz, istediğiniz saat kaç peki? öğleden önceki vapurlar biraz(!) dolu geçer, haberiniz ola. saati siz belirleyin, ona uyarım ben nasılsa.
deneme deneme 1-2-3
Originally posted by spaztica@Jun 5 2006, 10:17 PM
nasıl isterseniz, istediğiniz saat kaç peki? öğleden önceki vapurlar biraz(!) dolu geçer, haberiniz ola. saati siz belirleyin, ona uyarım ben nasılsa.
[post=7734]Quoted post[/post]

Öyleyse ilk vapurdan önce geçmek lazım (?!)
Ben sabah 8:00 gibi Eminönünden binerim büyük olasılıkla. 10:00 civarı adaya varırım.
Bu arada bira içip takılalım diyorsanız istiklal-ortaköy yapalım. Adaya gitmenin espirisi bisiklet turu+denize girmek, akşamına da hali kalanların baskette eline vermektir benim nazarımda 🙂
deneme deneme 1-2-3
HEHE
abi simdi haberim oldu. ben buyuk adada yasiyorum. gelirseniz hepinizi misafir ederim...
🙂
deneme deneme 1-2-3
kalbim sizinle <_< ... ama 25 haziran'dan sonra, ne etkinlik olursa oradayım.
deneme deneme 1-2-3
Originally posted by skate+Jun 5 2006, 10:51 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(skate @ Jun 5 2006, 10:51 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-spaztica@Jun 5 2006, 10:17 PM
[post=7734]Quoted post[/post]

Öyleyse ilk vapurdan önce geçmek lazım (?!)
Ben sabah 8:00 gibi Eminönünden binerim büyük olasılıkla. 10:00 civarı adaya varırım.
Bu arada bira içip takılalım diyorsanız istiklal-ortaköy yapalım. Adaya gitmenin espirisi bisiklet turu+denize girmek, akşamına da hali kalanların baskette eline vermektir benim nazarımda 🙂
[post=7736]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Abi kilo olarak ucbasamakli sayilara yaklasmaya az kalan su gunlerde bisiklet gibi bi aktivitenin sadece hayallerimde olacagini dusunuyorum ama denize girilir belki,yada cimene yayilinir...
Ne bilim iste gonul muhabbet ister ada bahane...
deneme deneme 1-2-3
Adada denize girin 3 kafali cocuklariniz olsun... Hayatta girmem..
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
deneme deneme 1-2-3
son durum nedir ? kimler geliyor ve hangi gun kararlastirildi ??
deneme deneme 1-2-3
Walla ben geliom pazar gunu saat 14:00 gibi orda olmayi planliom ama kime nasil ulasicam onu da bilmiom bi bulusma noktasi bi telefon bisi olsa kim kimi nasil bulcak annamadim ki ben...
deneme deneme 1-2-3
Originally posted by Bakkada@Jun 8 2006, 08:14 PM
Walla ben geliom pazar gunu saat 14:00 gibi orda olmayi planliom ama kime nasil ulasicam onu da bilmiom bi bulusma noktasi bi telefon bisi olsa kim kimi nasil bulcak annamadim ki ben...
[post=7789]Quoted post[/post]

ben de bisey anlamadim ama gelince beni arayabilirsin
532 396 46 86
en azindan millet toplanincaya kadar bir cay iceriz bizde 🙂
isim olur mu cok o gun bilmiyorum ama elimden geldiginle sizinleyim...
deneme deneme 1-2-3
hafta sonu hardcore yağmur olayı varmış... şansa bak...
isterseniz erteliyelim... sel mel olayları olabilirmiş tv de duydum... yani doğa ile baş başa olma olayı zora girebilir...
deneme deneme 1-2-3
Ben de yağmuru duydum, üzerine büyük adanın tur yolunun (fayton, bisiklet, yaya v.s. içeren yol kısacası) yarısının kazılı olduğunu ve bu nedenle yer yer bisikletlerin faytonların altında kaldığını v.s. duydum. Ve tabii ki Pazar günü adada olacağım. Biraz trophynin kimseye zararı dokunmaz 😉
Yağmur'dan kaçan Vigo'ya tutulsun 😛 Ben pazar adada olacağım.
deneme deneme 1-2-3
Abi yagmur warsa erteliyelim ya i hate rain....
deneme deneme 1-2-3
yağmur bu akşama kadar devamedebilirmiş, yarından itibaren hava açacakmış.
ama ben de adada olacağım için yarından itibaren cevap da veremeyeceğim. 0555 3905573 cebim, haberleşiriz olmadı.