Amiga Dünyası Dergileri

39 replies · 13,202 views

Amiga Dünyası Dergileri
Çok güzel bir arşiv sitesi olmuş. Zevkle indiriyorum tüm scanleri.
Amiga Dünyası Dergileri
aynı şeyi commodore dergileri için yapamaz mıyız acaba, ben çok özledim ya su şişesi okumayı, hele ilk zamanlarda bi Tuna Ertemalp vardı hayrandım adama
Amiga Dünyası Dergileri
Tuna ERTEMALP benimde favorimdi. Bide Baytan BıTıRMEZ 🙂. bende Commodore Dergisinin bayağı bir sayısı mevcut (1.Sayı dahil). Vakit buldukça tarayıp kendi sitemde bir arşiv yapıcam.
Coding Is Art.
Amiga Dünyası Dergileri
tuna microsoft'ta.. baytan napiyor acaba?
Amiga Dünyası Dergileri
ben d etuna ertemalp hayranlarındandım o sıralar, hatta commodore dergisine gidip tanışmıştım. şimdilerde bilgem neyse, o zamanlar da öyle bir insandı, 30'larının ortalarında, hafif uzun saçlı ve geek faktörüne rağmen yakışıklı da bir tipi vardı (gören de beni hatun falan sanacak be!). ilk c64 ile hex kodlarla program girip çalıştırıp sonra da save etmeyi bilmediğimiz için bilgisayarı kapattıktan sonra tekrar kullanacağımız zaman sabırla girdiğimiz günlerdi be...
hatta gaza gelip basic'de KDV ıade programı yazmıştım, program eklerinin birinde yayınlandığında mutluluktan uçuyordum neredeyse...
Amiga Dünyası Dergileri
Microsoft harcar Tuna ERTEMALP'i yav üzüldüm şimdi.
Coding Is Art.
Amiga Dünyası Dergileri
Super gidiyo walla.. ellerinize saglik...
turbo
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Amiga Dünyası Dergileri
Hemen indiriyorum... Teşekkürler.
Amiga Dünyası Dergileri
64ler'in ilk sayısını kaybetmişti yanlış hatırlamıyorsam Can. Gel de dövme adamı 🙂
Amiga Dünyası Dergileri
aegis wrote:Amiga Dünyası'nın 20. sayısı ve Amithlon Guide (PC'ye Amithlon kurulumu) hakkında döküman siteye eklenmiştir. Thx.
http://dergi.ac7.org

supersin valla, allah razi olsun, allah ne muradin varsa versin 🙂
Amiga Dünyası Dergileri
baytan bitirmez'in tuna ertemalp'in müstear adı yani takma adı olduğunu düşünüyordum.
GnoStiC wrote:tuna microsoft'ta.. baytan napiyor acaba?