Bu hafta sonuna Mini Scene Meeting talep ediyorum.

6 replies · 3,013 views

Slm beyler...
Bu Cuma sabahı ıstanbul'a dönüyorum ve dönüşümle beraber hasret kaldığım scene ortamına balıklama dalmak istiyorum. Bu hafta sonu (Ctesi saat 13:00 iyi olur gibi) geçen buluştuğumuz mekanda (Bostancı'da; tren istasyonu'nun oradaki çaycı...Meydandı sanırım adı) herkesi bekliyorum. Vigo baba sen gelirsin biliyorum seni. Turbo'yu da kap getir. Glance tayfası zaten gelir. Kalanları da bekliyoruz.
-------------------------------------------------------
We are digital magicians in a world of ignorants...
Just doing our thing.
(Recollection)
Aa Arcane aşk olsun beni unuttun 😛 şaka bir yana yapalım ben de oradayım. Tabii Turbo da gelirse çok süper bir meeting olur gerçi o yine kıvırır işim var falan diye ama inşallah gelir 🙂
100% pure coder pr0n
Originally posted by Arcane@May 23 2006, 11:09 PM
Slm beyler...
Bu Cuma sabahı ıstanbul'a dönüyorum ve dönüşümle beraber hasret kaldığım scene ortamına balıklama dalmak istiyorum. Bu hafta sonu (Ctesi saat 13:00 iyi olur gibi) geçen buluştuğumuz mekanda (Bostancı'da; tren istasyonu'nun oradaki çaycı...Meydandı sanırım adı) herkesi bekliyorum. Vigo baba sen gelirsin biliyorum seni. Turbo'yu da kap getir. Glance tayfası zaten gelir. Kalanları da bekliyoruz.
-------------------------------------------------------
We are digital magicians in a world of ignorants...
Just doing our thing.
(Recollection)
[post=7604]Quoted post[/post]

🙁 malesef aldigim bir reklam isini yetistirmek gibi bir derdim var.
super olurdu ama galba gelemicem....
ozurler.
🙁
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
97 kere okunmuş ama 2 reply var...Sanırım kimse gelmek istemiyor. Otomatikman iptal oldu o zaman.
Bence bir sorun var. Ben buraya cevap atmıştım çünkü %80 gelirim diye. Başka bir topic'e falan mı yolladım yanlışlıkla acaba?!
meeting iptal olmasın yaa ben geliyorum skate geliyormuş skate geliyorsa glance de gelir nolur ya
100% pure coder pr0n
Decipher, maalesef bu scene meeting iptal. Başka bir zaman artık.