şimdi ilk olarak örovizyonun bittiğine örnek olarak lordi'yi göstermeye gerek yok, zaten yıllar, yıllar öncesinde bitmişti örovizyon. şu an salakça bir yapım olarak devam ediyor, asıl keyfini kitsch bir yapım olarak dalga geçmek için izleyenler alıyordu, ki lordi bu noktada tavan yaptı 🙂. Ayrıca o salak pop şarkıları olacağına metal olsun çamurdan olsun 🙂.
şaka bir yana burdaki hiçbir metalcinin kalkıpta lordi dinleyeceğini sanmıyorum. Ya da gidip albumunu alacağını. şöyle bir bakıp geçecek herkes. Ama o kadar salak pop şarkısı arasında dandikte olsa metal parçası dinlemek hoştu.
Heavy Metal zaten 90'larda bitmiş bir olay, buda bilinen bir gerçek, ama iyi birşey sonuçta tek kaybettiği popülaritesi oldu, bu sayede artık sadece gerçekten sevenler ilgileniyor.
Bu arada şu britkore neymiş diye bi google'a bakayım dedim, ve tekrar gördüm ki büyüksün abi, şu ülkede içinde doğru düzgün rap geçen herşeyde öyle yada şöyle parmağın var sanırım.
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~...d~565758,00.asp
Respekt abi ne diyeyim 🙂.
Edit: bu arada yazına gelen yorumda rap bitmiştir lafının ispatı gibi duruyor 🙂.