örovizyon

19 replies · 5,939 views

örovizyon
Finlandiya birinci oldu.
Bunun scene'e etkisi herhalde pouet'te zaten göreceğimiz gerzek finli oneliner'larında bir süre örovizyon temalı olması belki bir kaç tanede örovizyon temalı demo izleriz jumualuatadan falan.
Türkiyeye etkisi, seneye pentagram ile katılırız 🙂. Ah keşke, nerdeee 😛.
örovizyon
haaaaaaaaaard roooooooooooock haleluyaaaaaaaaaaaaaa
he he her ne kadar biraz gazoz bi grup olsa da heavy metal olsun camurdan olsun bea
örovizyon
hehe süperdi yaa. Evet şarkı öyle çok leziz bi rock eseri değildi ama örovizyon için yetti de arttı sanırım 🙂 Yürüsünler bea. Oy bile verdim yahu, hislendim resmen, Orc'ların zaferi! 😃
örovizyon
verdiğimiz oylar yetmedi ama bülend özveren zihniyeti yüzünden anca 7 puan çıkarabildik, o da olsun 🙂
örovizyon
dunya metalci olsun.
örovizyon
Originally posted by eirik@May 21 2006, 10:37 AM
dunya metalci olsun.
[post=7524]Quoted post[/post]

metalciler yaşıyo mu hala? 🙂
örovizyon
lordi şarkısını çalarken bayrak sallayanların yarısı finlandiyalılar, diğer yarısı da türklerdi bilmem dikkatinizi çekti mi?
Oi Oi Oi!
örovizyon
Originally posted by mrr+May 21 2006, 11:11 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(mrr @ May 21 2006, 11:11 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-eirik@May 21 2006, 10:37 AM
dunya metalci olsun.
[post=7524]Quoted post[/post]

metalciler yaşıyo mu hala? 🙂
[post=7525]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
bu sorunun cevabInI ben vermeyecegim. 1996 da ManOwaR $oyle demi$ti:
The gods made heavy metal and they saw that is was good
They said to play it louder than Hell
We promised that we would
When losers say it's over with you know that it's a lie
The gods made heavy metal and it's never gonna die

dun de lordi tum avrupaya gereken cevabI verdi.
örovizyon
lordi'nin her ne kadar eurovision ile taşak geçtiği düşünülse de kendileriyle yapılan röportajlarda aksine demeçler vermişlerdir. ilginç
örovizyon
bence yarışmaya sibel tüzün gibi gerzek özentiler katılacağına bence Ceza ve Turbo düetle katılsa daha iyi derece alırdık 😃
100% pure coder pr0n
örovizyon
"Heavy Metal ölmez" doğru bir laftır, çünkü hemen her metalcinin bulaştığı bir alt türdür. Yine de metal çok değişken bir yapıdadır ve genellikle 5'er senelik peryodlarla ciddi yeni yönelimlere maruz kalır. Bu sebeple "heavy metalciyim" diyen kişilerin 40 yaşına gelmiş ve son 15-20 seneyi pek takip etmemiş olmasını beklerim şahsen.
Metal != Heavy Metal
örovizyon
Yazasım geldi, duygularımı anlatıyor bu şarkı 🙂.
God gave rock and roll to you, gave rock and roll to you
Put it in the soul of everyone
Do you know what you want? You don't know for sure
You don't feel right, you can't find a cure
And you're gettin' less than what you're lookin' for
You don't have money or a fancy car
And you're tired of wishin' on a falling star
You gotta put your faith in a loud guitar
Chorus:
Gave rock and roll to everyone (oh yeah)
Put it in the soul of everyone
"Now listen"
If you wanna be a singer, or play guitar
Man, you gotta sweat or you won't get far
Cause it's never too late to work nine-to-five
You can take a stand, or you can compromise
You can work real hard or just fantasize
But you don't start livin' till you realize - "I gotta tell ya!"
Gave rock and roll to everyone
Put it in the soul
(Instrumental break)
God gave rock and roll to you (to everyone he gave the song to be sung)
Gave rock and roll to you, gave rock and roll to everyone
God gave rock and roll to you (to everyone he gave the song to be sung)
Gave rock and roll to you, saved rock and roll for everyone
Saved rock and roll
chorus repeats out...
"I know life sometimes can get tough! And I know life sometimes can be a drag!
But people, we have been given a gift, we have been given a road
And that road's name is... Rock and Roll!"
örovizyon
Fikrim sudur... 🙂
yaaa o nedir abi oyle yaaa.. o tipler nedir? solist paso dilini cikarip salliyo filan? örovizyonun bittigine en iyi ornektir..
hala oyle kostumler filan.. bisey diyemiyorum. + forumdaki heavy metalci arkadaslarin boyle pacoz bi yarismada muziklerinin kullanilmasina ve bundan YEEEAAA! HEAVY METAL RULES gibisinden sevinmelerine anlam veremiyorum...
Dunya genelinde Heavy Metal album satislarinin dususune ve sadece dogu bloku gibi ulkelerde dinlendigini hatirlatmak isterim..
Haa benim dinlediklerimin cogu su anda muzik yapmayi bile birakmis durumda o ayri ama yine de bu topicteki garip celiskiyi yazmak istedim...
seneye Turkiye olarak ANKARALI TURGUT ile katilmamizi oneriyorum...
Sapina kadar BRITKORE rules! 1994 den sonra RAP MUZIK bitmistir!!!!!!
Fuck 50, EMINEM vs ...
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
örovizyon
benim kanaatim seneye boys anılar, ismail yk veya cankan ile katılalım, bizde ne canavarlar var görsünler!
Oi Oi Oi!
örovizyon
şimdi ilk olarak örovizyonun bittiğine örnek olarak lordi'yi göstermeye gerek yok, zaten yıllar, yıllar öncesinde bitmişti örovizyon. şu an salakça bir yapım olarak devam ediyor, asıl keyfini kitsch bir yapım olarak dalga geçmek için izleyenler alıyordu, ki lordi bu noktada tavan yaptı 🙂. Ayrıca o salak pop şarkıları olacağına metal olsun çamurdan olsun 🙂.
şaka bir yana burdaki hiçbir metalcinin kalkıpta lordi dinleyeceğini sanmıyorum. Ya da gidip albumunu alacağını. şöyle bir bakıp geçecek herkes. Ama o kadar salak pop şarkısı arasında dandikte olsa metal parçası dinlemek hoştu.
Heavy Metal zaten 90'larda bitmiş bir olay, buda bilinen bir gerçek, ama iyi birşey sonuçta tek kaybettiği popülaritesi oldu, bu sayede artık sadece gerçekten sevenler ilgileniyor.
Bu arada şu britkore neymiş diye bi google'a bakayım dedim, ve tekrar gördüm ki büyüksün abi, şu ülkede içinde doğru düzgün rap geçen herşeyde öyle yada şöyle parmağın var sanırım.
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~...d~565758,00.asp
Respekt abi ne diyeyim 🙂.
Edit: bu arada yazına gelen yorumda rap bitmiştir lafının ispatı gibi duruyor 🙂.