tr-demoscene can çekişiyor!

39 replies · 9,851 views

Ortada tam anlamıyla bir "meeting" yoktu aslında. O fotoğrafta olmayan iki kişi de o gün mekana hiç gelmediler 🙂
...yok canım niye kafaları karışsın, cin gibidirler maaşallah...
Biz de Resident olarak sürpriz bir buluşma yaptık. shoggoth okul sebebi ile gelemedi. Spritus resmi çekiyor, dec1pher ve ben odada demo ile uğraşıyoruz. Yeni grafikerlerimiz rephisto ve incognito bakkala ekmek almaya gittiler.
[attachmentid=123]
Originally posted by tesla@May 15 2006, 01:03 AM
Biz de Resident olarak sürpriz bir buluşma yaptık. shoggoth okul sebebi ile gelemedi. Spritus resmi çekiyor, dec1pher ve ben odada demo ile uğraşıyoruz. Yeni grafikerlerimiz rephisto ve incognito bakkala ekmek almaya gittiler.
[attachmentid=123]
[post=7487]Quoted post[/post]

Skate kahkahalarla iskemleden düşerken içini aptal bir mutluluk kaplamıştır :lol:
Gecenin bir yarısı zor tuttum kendimi kahkahalarla gülüp herkesi uyandırmamak için. Puhuahaua...
puhahaha :lol:
Originally posted by tesla@May 15 2006, 02:03 AM
Biz de Resident olarak sürpriz bir buluşma yaptık.  shoggoth okul sebebi ile gelemedi. Spritus resmi çekiyor, dec1pher ve ben odada demo ile uğraşıyoruz. Yeni grafikerlerimiz rephisto ve incognito bakkala ekmek almaya gittiler.
[attachmentid=123]
[post=7487]Quoted post[/post]

olm tesla, adamlar meetro çıkarmış olsalardı onun üzerinde de mi oynayacaktın böyle 🙂
Konumuz iki kez degismis. Biri benim tarafimdan Retro konusuna digeri de Skate tarafindan geyik chapterina gecis.
Ve son geyik yazilarinda, genel bir mutluluk-coskunluk hakim.Bu depresif baslikla aralarinda celiski mevcut.
Benim yolladığım şey gayet de bu topicle alakalı ve aslında topice bir cevap niteliğinde.
Fotoğraftaki blur yüzünden ilk fotoğrafı da fake sananlar oldu galiba, o fotoğraf gerçek 🙂
puhahaha sandalyeden düştüm. anes vücut mu yapmış ne 😛
100% pure coder pr0n
scenedaşlar gördüğünüz gibi nightshift'te aldığım olumsuz yorumlar nedeni ile kilo verdim, kıhahahha.
not: hydro abi, dayanmadım yorum yaptım kusura bakma.