oldskool scener..

7 replies · 2,526 views

oldskool scener..
http://ge0rg.boerde.de/fun/C64SXEnglish.jpg
bu George.. kucukken bir merakla ba$ladigi scene ya$amina;
ya$lanmi$, coluk cocuga kari$mi$ hatta yonetici olmu$ ama scene ruhunu kaybetmemi$ haliyle devam ettirmektedir.. kendisine ba$arilar diliyoruz..
oldskool scener..
Gunumuzun LAPTOP'u iste....
(bu gun ilahi yok. f klavyede yaziyom)
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
oldskool scener..
ahuahha kool
ilahi tURbO... Nerden geldi aklına F klavye kullanmak.
100% pure coder pr0n
oldskool scener..
şanslıyım, bende sx64 var...
oldskool scener..
Originally posted by vigo@Apr 21 2006, 11:05 PM
şanslıyım, bende sx64 var...
[post=7184]Quoted post[/post]

🙂abi laptop+vice bile hem daha hafif, hem daha compatible 🙂.
oldskool scener..
valla pek compatible degil
laptopla gittigim c64 partilerinde hep demoyu compoya submit etmeden once diskete transfer etme stresi (transfer eden birini bulabilecek miyim? transferden sonra calisacak mi?) ile doldum tastim.
yani bence bisey uretirken laptop + vice tabi ama, partiye giderken ya laptop+ vice + bitmis halde 5.25 diskette demo, ya da sx64 🙂
oldskool scener..
yanlız sx64'ün hardware sanırım biraz farklı...
her şey tam çalışmıyor...
living çalışmadı mesela 🙁
ama hoş bişi.... fakat ekmek-kutusu rulez ....
oldskool scener..
Originally posted by nightlord@Apr 22 2006, 04:42 PM
valla pek compatible degil
laptopla gittigim c64 partilerinde hep demoyu compoya submit etmeden once diskete transfer etme stresi (transfer eden birini bulabilecek miyim? transferden sonra calisacak mi?) ile doldum tastim.
yani bence bisey uretirken laptop + vice tabi ama, partiye giderken ya laptop+ vice + bitmis halde 5.25 diskette demo, ya da sx64 🙂
[post=7198]Quoted post[/post]

🙂 abi o yönden doğru ama dediğim gibi hatta vigo'da demiş, sx64 öyle çok çok uyumlu bir makina değil, partide transferin dahi üzerinde acılara yolaçabilir 🙂 .