Un-Offical Scene Meeting Volume#1

31 replies · 21,361 views

Merhabalar,
Hepiniz, "Un-Official Scene Meeting Volume#1"'a davetlisiniz...
Tarih : 22-Nisan-2006 (yarın)
Saat : 13-00 (öğlen)
Yer : Bostancı - Tren istasyonunun arkasındaki çay bahçesi (istasyon kafe)
Organizer : vigo
hotline : 90-533-377-43-00
gelecek olanlar reply etsin...
5 kişiden az olursa iptal edicem...
Ah keşke daha önce en azından bir hafta önce söylemiş olsan, belki birşeyler ayarlayabilirdim 🙁.
Bu arada imkanı olupta gitmeyenlerin yerinde olmak istemezdim 🙂.
Ben geliyorum.
geliyorum
100% pure coder pr0n
Geliyorum
Oluyor mu bulusma?
Geliyorum.
oluyor... c u @ meetin place...
Ha ha.. Nasıl da kandırdık, hiçbirimiz gelmiyoruz 😛
Yarın görüşmek üzere kardeşlerim.
daha yeni yeni ayILIyorum, ak$ama da taksime gidicem buyuk bi ihtimalle ama ugramaya cali$acagIm.
@skate: dun itu ye geldin mi hic ?
Originally posted by eirik@Apr 22 2006, 08:50 AM
[post=7190]Quoted post[/post]

Hayır ama ben 5'iz falan olduğumu düşünüyorum, hastanede karıştırılmışım. Bir solo gitar yarışmasına katıldığımı görenler olduğunu, Japonya'da görüldüğümü ve benimle birlikte olduğunu iddia eden tanımadığım kızlar çıktığını düşünürsek, ya bende ciddi bir kişilik problemi var ya da benzerlerim cirit atıyor ortalıkta. Diğer tüm iddiaları yalanladım, kızlardan faydalandım :lol:
Originally posted by skate+Apr 22 2006, 10:41 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(skate @ Apr 22 2006, 10:41 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-eirik@Apr 22 2006, 08:50 AM
[post=7190]Quoted post[/post]

Hayır ama ben 5'iz falan olduğumu düşünüyorum, hastanede karıştırılmışım. Bir solo gitar yarışmasına katıldığımı görenler olduğunu, Japonya'da görüldüğümü ve benimle birlikte olduğunu iddia eden tanımadığım kızlar çıktığını düşünürsek, ya bende ciddi bir kişilik problemi var ya da benzerlerim cirit atıyor ortalıkta. Diğer tüm iddiaları yalanladım, kızlardan faydalandım :lol:
[post=7191]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
🙂 sana benzeyen birisini gordugum icin sormadIm, sanIrIm oyle cIkardIn. senin eski grup falan da cIktI, saglam gruplar da vardI gelmi$sindir belki diye du$undum.
Unofficial meeting sonrası ilk yazan ben olcam sanırım. Çok ama çok eğlenceliydi. Ggelmeyenler çok şey kaçırdı ona göre. Misal Vigo ve Turbo'nun tanışma hikayesi gibi 🙂 HEueueueuue....Altıma sıçtım dinlerken 🙂 Arada böle unoffical meeting yapalım iyi oluyormuş. Aklıma da geldiydi iyi oldu valla.
Bu arada Vigo dergi scan projesine başladım ama bi sorun var. Dpi 300 mu olsun 600 mu....600 olunca saçma sapan buyuk oluor. Gerci 300 dpi da zaten 26 mb tutuyor bi sayfa. Ayarları nasıl yapalım? Sonucta hepsini bir dvd olarak yapabilirim en fazla. yani full 64'ler + MegAmigalar....Toplamda 3500 sayfa falan yapıor asagı yukarı. Yani 26 mb da cok nasıl yapamıl üstad bi akıl ver ona göre operasyona başlıcam. Renk kalitesini mi düşürelim. Düşürceksek kaça?
Vigo usta degileri scan edicem dedim ya arşivi çıkardım kurcalıom. Bir de ne göreyim !?!?
Yıl 1995
MegAmiga : 2
3 kişinin mektubu var. Ama bakın bakalım o 3 kişi kim 🙂