Ya iki gun once, zehirlenme sabahi cok ilginc bir ruya gordum.
Lord/Analog, Stranger/Analog ve daha once hic gormememe ragmen Ms!(Gnostic) ile muhabbet ediyordum.(Ms resimlerinden gordugum haliyle birebirdi ruyada (Kivircik sacli hali tabi) ama iki boyutlumuydu bilemiyecegim simdi)
"Ya abi ne guzel oldu, aktiviteye geri dondunuz bakin" tadinda cumleler kurdum.
Sonra lord ve ms soyle cevap verdiler"Ya bakma biz aktif gibi gorunuyoruz, ama aslinda umrumuzda degil scene mcene, kandiriyoruz scene'i, yakinda aciklayacagiz" gibi tuhaf seyler soylediler.
Sonra uyandim. Acaba Stranger, Lord felan ne yapiyordur diye dusundum.
Ardindan karnima kramp felan girdi. Gida zehirlenmesi gecirmisim. Hastaneye felan gittim. Ama cok ilginc bir ruya idi hani. Nerden, hangi vesile ile bu ruyayi gordum bilmiyorum.
ilginc ruya
geçmiş olsun bro
ilginc ruya
Kahinsin olm sen, hepsi gerçek o rüyanın. Hatta MS! de gerçekte iki boyutlu. Ahahahaha
ilginc ruya
o degil de su ifadeye dikkat cekmek istiyorum
scene mcene (siiin miiiin okunuyor)
ahaha hahha hahaha hahaha
ilginc ruya
oncelikle gecmis olsun..
super ilginc otesi bir ruya yaw.. hayirdir in$allah 🙂
ilginc ruya
geçmiş olsun, rüyada iyiymiş.
bende dün gece rüyamda bilgisayarı kırmıştım (anakartı, ortadan ikiye), sinirden duramadım, uyandım baktım bilgisayar sağlam rahatladım 🙂.
ilginc ruya
Gecmis olsun Hydro,sanirim zehirlenmenin etkisi ruyadan baslamis....
ilginc ruya
Asıl garibime giden birininde çıkıp
" Rüyada scener görmek ferahlıktır. Scener'ın lamer'a dönüşeceğini görmek ise yakında zamanda bir jumalauta veya speedfisters demosu izleyeceğine işarettir."
diye bu rüyayı yorumlamamasıdır 🙂.
ilginc ruya
Sana x7f vakitte yeni ve taze bir platform görünüyor Hydro. Ama x7f gün mü x7f ay mı, x7f sene mi onu bilemiyorum.
/* Planet Retro - Retrocomputing News and Blogs
*/
ilginc ruya
gecmis olsun kardesim.. ruyan gercekten cok ilgincmis 🙂 Belki de yeniden scene'e doneriz kimbilir? ... ,)
ilginc ruya
Tesekkur ederim arkadaslar. Unutmusum bu topic bayagidir aktif olmadigindan.
ilginc ruya
En son bir ızmir meeting oldu, rüya çıkıyor mudur nedir 😃