Turkiyede BMX

27 replies · 9,002 views

Turkiyede BMX
mrr wrote:tamam benim eminönündeki adamın sitesi bu zaten..
bişi yaparız istersen.. ama gene de skate'in teklifini bi düşün derim..

BU adam nerde ??? Doğubankın oralardamı yoksa saraçhanede mi???? >Bide uygun fiyata GT bildiğiniz bir yer wrsa 😃😃

Last edited: 2008-01-29 19:01

Turkiyede BMX
keşke bu bmx muhabbeti, bizzat 1988-89 yıllarında bmx'e binerken yapılsaydı... artık çok geç... en fazla sizinle mat hoffman oyunu muhabbeti yapabilirim. keza ps1 de ve psp de dave mirra'yı, ( ps2'de de ) bitirdim cheat kullanmadan...
Turkiyede BMX
Valla bizim icin de cok gec 🙂 Ama genc arkadasimizin hala vakti var biran once baslasin hoplamaya ziplamaya
Turkiyede BMX
vigo wrote:keşke bu bmx muhabbeti, bizzat 1988-89 yıllarında bmx'e binerken yapılsaydı... artık çok geç... en fazla sizinle mat hoffman oyunu muhabbeti yapabilirim. keza ps1 de ve psp de dave mirra'yı, ( ps2'de de ) bitirdim cheat kullanmadan...

abi sn baya byksn galba 😃 o yıllarda bmx kullanıosn sana helal olsn
Turkiyede BMX
yanlız halen "rulez" olan bişi var oda "GT" marka bmx...
sirkecide filan bulursun
abi bu sirkeci nn nerelerde yhaaa bide bu track i nrdn blrm 400-500 milyon arası
Turkiyede BMX
skate abi sn snn TRACK' e 400 euro mu ddn???
Turkiyede BMX
sana skyway, haro, mirra, redline, moongoose dicem,
yada edie fiola dicem ama 🙂
Turkiyede BMX
yok o eski fiyatıydı. artık 450 YTL'ye satarım. yıllar geçiyor, model eskiyor 🙂
Turkiyede BMX
[quote=skate;17004]yok o eski fiyatıydı. artık 450 YTL'ye satarım. yıllar geçiyor, model eskiyor 🙂
Abi pki sn onu nrdn aldn???? Sirkeci-Taksim :? 🙂
Turkiyede BMX
Ya o değilde, sesli harfler arkadaşımızdır dostum, onları kullanmaktan korkma olur mu?
Turkiyede BMX
vigo wrote:sana skyway, haro, mirra, redline, moongoose dicem,
yada edie fiola dicem ama 🙂

Fiyatlar ne kdr 400-500 arası warmı abi ???
Turkiyede BMX
Ragnor wrote:Ya o değilde, sesli harfler arkadaşımızdır dostum, onları kullanmaktan korkma olur mu?

Tamam ağabey 😃
Turkiyede BMX
Ben onu Hakan'dan aldım (Freedom Sports, Taksim Galatasaray'dan aşağıda sağ kolda). 10 tane getirildi Türkiye'ye o BMX'den. 2'sini ben ve abim aldık. Abim satmayacağına göre benim haricimde 8 kişide daha bulman mümkündür Track Vert2 🙂 Daha sonrasında Avrupa Birliği ve gümrüklerle ilgili bir meseleden dolayı bir daha getirtemediler Track BMX. Tabii Vigo'nun saydıklarından bazıları rahatça girebiliyor TR'ye. Bu dediğim Track için geçerli bir durum.