ıyiki Doğdun Endo :)

21 replies · 5,152 views

Tam 8 yıldır scenede, bir 6 yıl kadardır da iş hayatında her gün suratını çekmek zorunda kaldığım kardeşime nice yıllara diyorum. :rolleyes:
Çüş lan, herif 29'a girdi iyimi diiicem 30 ve üzeri olanlar alınacak şimdi 😉 Aramıza yeni katılan arkadaşlar hariç, birkaç seneye 30'un altında scener kalmayacak yaw.
Hades, iyisimi sen bu mesajı görmezden gel :lol:
happy birth day!
Gizemli coder Endo'nun yasini da ogrenmis olduk 😛
Endo nice senelere kardesim...
şems'im güzel kardeşim nice yıllara 🙂
hepinize cok cok tesekkurler saygilar sevgiler, nice mutlu senelere hepbirlikte.
- endo of glance -
nice scenelere..
mutlu yillar...
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
benden de mutlu yıllar.. 🙂
arkadaslar gizemli coder endo acaba gercekten 29 yasinda mi? yoksa bu da gizemlerle dolu yasamini belli etmemek icin uydurulmus bir olay mi ?
endonun gercek yasi bilinmiyor... Fakat arastirmalarim sonucu 15.yuzyilda Osaka'da yasayan Endokawa Hirotori isimli bi samurayin yasadigini ogrendim ?!?!?!?!
nice yuzyillara kardesim... Olumluler arasindaki yanlizligin seni mutsuz etmesin ni ha ha hahaha
mutlu yıllar (şu leblebiden bi ben yiyemedim ama)
mutlu yıllar.
Algoritmik Geometri^S!P and MEE!ditor 64/4 kb intro tool.
doğum günün kutlu olsun endo abi 🙂 .
Mutlu yıllar kardeşim. Böle pastasız olmaz tabii...
Ascii ile kasardım şimdi sana bir pasta yapmaya ama başımda dünyanın pixel işi ve 3ds max var 🙂
nice yıllara..