Originally posted by Bakkada@Mar 21 2006, 05:54 PM
Dizi izlemek insani eblek yapmaz,dizilerde yasamak insani eblek yapar.Dunyanin heryerinde aptalkutusu akimi var.AtaDemirer'le direkt bi alakasi yok bence.Yani bu gibi durumlarda sahis odakli girisim yanlis.
AtaDemirer'i taniyor muyuz hayir,adam belki bu dizilerden aldigi paranin buyuk kismini otistik ogrenciler icin harciyarak durumu dengeliyor.
[post=6254]Quoted post[/post]
Uzgunum, kazandigi parayi otistik cocuklar icin harciyor bile olsa bu benim icin cok fazla birsey degistirmez. Ata Demirer bir unlu oldugu icin hayatin icinde nasil bir insan oldugunu bilmesek de para kazanmak icin ne yaptigini biliyoruz. Benim icin bu bir insanin kultur seviyesi ve ahlak anlayisi icin yeterli tiyodur.
Isterseniz sabah kadin programlarinin sunucularini da yuceltelim. Belki herseyi kameralara karsi yapmayi seven bu insanlar da sessiz sakin, hic kimseye gostermeden otistik cocuklara bagis yapiyorlardir?
Neyse bu Ata Demirer ve turevleri hakkinda benim fikrim, hic kimse katilmak zorunda degil. Ama acikcasi ismi bile midemi agzima getiriyor.
/*
Planet Retro - Retrocomputing News and Blogs
*/