Originally posted by chenmy1+Apr 4 2006, 01:58 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(chenmy1 @ Apr 4 2006, 01:58 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-mrr@Apr 4 2006, 09:58 AM
aslında oyun filan güzel de ben grafikleri çok yeterli bulmadım..
grafik derken tasarım olarak konuşuyorum interface'in...
bu derece baya oyun yapabiliyorken neden grafiklere çok fazla özen göstermiyorsun?? üzerinde çok uğraşılmamış interface tasarımı ile işin kalitesi baya düşüyor bence...
sırf tasarımını hallederek dünya standartlarında süper bir iş çıkarabilirsin. unutma ki işin gözüken kısmı sadece görsel yanı..
intrerface design...
[post=6666]Quoted post[/post]
iyi dogru diyorsunda tek basima hem grafik , hem ses ,hemde oyunun programlamasini yapamam ..Elimden ne gelirse digerlerinide ben yapmaya calisiyorum cunku yardim eden olmuyo..Hem free bir oyun icin kim yardim eder?
Gerci satranc icin bayagi bi calismistik o belki ticari olabilirdi.. neyse...
edit: ama kafaya koydum bu oyunu duzeltecem..guzellestircem ..Ben bu isi seviyorum ..Hayyatta zevk alarak yaptigim tek sey oyun programciligi..
[post=6676]Quoted post[/post]
[/b][/quote]
ne der bilmiyorum manyetiq uyeleri ama istersen oyun projelerinde grafiklere yardimci olabilirim.. senin dedigin de dogru aslinda tek kisi hangi birini yapasin 🙂 aslinda en guzeli grafikcinin sadece grafikleri, muzisyenin sadece muzikleri, vs yapmasi.. o zaman hem ortak hem de grupla oldugu icin daha basarili bir is cikiyor ortaya...