Chess 'imsi bir oyunum ..!

19 replies · 4,565 views

Originally posted by chenmy1+Apr 4 2006, 01:58 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(chenmy1 @ Apr 4 2006, 01:58 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-mrr@Apr 4 2006, 09:58 AM
aslında oyun filan güzel de ben grafikleri çok yeterli bulmadım..
grafik derken tasarım olarak konuşuyorum interface'in...
bu derece baya oyun yapabiliyorken neden grafiklere çok fazla özen göstermiyorsun?? üzerinde çok uğraşılmamış interface tasarımı ile işin kalitesi baya düşüyor bence...
sırf tasarımını hallederek dünya standartlarında süper bir iş çıkarabilirsin. unutma ki işin gözüken kısmı sadece görsel yanı..
intrerface design...
[post=6666]Quoted post[/post]

iyi dogru diyorsunda tek basima hem grafik , hem ses ,hemde oyunun programlamasini yapamam ..Elimden ne gelirse digerlerinide ben yapmaya calisiyorum cunku yardim eden olmuyo..Hem free bir oyun icin kim yardim eder?
Gerci satranc icin bayagi bi calismistik o belki ticari olabilirdi.. neyse...
edit: ama kafaya koydum bu oyunu duzeltecem..guzellestircem ..Ben bu isi seviyorum ..Hayyatta zevk alarak yaptigim tek sey oyun programciligi..
[post=6676]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
ne der bilmiyorum manyetiq uyeleri ama istersen oyun projelerinde grafiklere yardimci olabilirim.. senin dedigin de dogru aslinda tek kisi hangi birini yapasin 🙂 aslinda en guzeli grafikcinin sadece grafikleri, muzisyenin sadece muzikleri, vs yapmasi.. o zaman hem ortak hem de grupla oldugu icin daha basarili bir is cikiyor ortaya...
Originally posted by mrr+Apr 4 2006, 11:57 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(mrr @ Apr 4 2006, 11:57 PM)</div><div class='quotemain'>
Originally posted by chenmy1@Apr 4 2006, 01:58 PM
<!--QuoteBegin-mrr
@Apr 4 2006, 09:58 AM
[b]aslında oyun filan güzel de ben grafikleri çok yeterli bulmadım..
grafik derken tasarım olarak konuşuyorum interface'in...
bu derece baya oyun yapabiliyorken neden grafiklere çok fazla özen göstermiyorsun??  üzerinde çok uğraşılmamış interface tasarımı ile işin kalitesi baya düşüyor bence...
sırf tasarımını hallederek dünya standartlarında süper bir iş çıkarabilirsin. unutma ki işin gözüken kısmı sadece görsel yanı..
intrerface design...
[post=6666]Quoted post[/post]

iyi dogru diyorsunda tek basima hem grafik , hem ses ,hemde oyunun programlamasini yapamam ..Elimden ne gelirse digerlerinide ben yapmaya calisiyorum cunku yardim eden olmuyo..Hem free bir oyun icin kim yardim eder?
Gerci satranc icin bayagi bi calismistik o belki ticari olabilirdi.. neyse...
edit: ama kafaya koydum bu oyunu duzeltecem..guzellestircem ..Ben bu isi seviyorum ..Hayyatta zevk alarak yaptigim tek sey oyun programciligi..
[post=6676]Quoted post[/post]

[/b]

ne der bilmiyorum manyetiq uyeleri ama istersen oyun projelerinde grafiklere yardimci olabilirim.. senin dedigin de dogru aslinda tek kisi hangi birini yapasin 🙂 aslinda en guzeli grafikcinin sadece grafikleri, muzisyenin sadece muzikleri, vs yapmasi.. o zaman hem ortak hem de grupla oldugu icin daha basarili bir is cikiyor ortaya...
[post=6712]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Benim istegimde o ama dedigim gibi istedigim seyleri alamiyorum..
Bu teklifin cok guzel sevindim 😃 Grafik konusunda yardimini beklerim 😃
mesala su breakpoint 06 ya bisi kasalim?En son ne zaman katilim ?😃
Algoritmik Geometri^S!P and MEE!ditor 64/4 kb intro tool.
14-17 nisan breakpoint..
ama sanirim cok gec birseyler yapmak icin bu saatten sonra.
son dakkada planlanip yapilan isler o kadar prof. olmaz herhalde..
o yuzden tamamlanmamis, uzerinde calisilmamis releaseler yerine az release oz release derim 🙂
ben de su an H2o ile breakpointe is yapiyorum ama henuz bitmedigi icin daha dogrusu hic yol katedemedigimiz icin iptal edip yapmamayi dusunuyorum...
temmuzda assembly var 🙂
Originally posted by mrr@Apr 5 2006, 12:34 AM
14-17 nisan breakpoint..
o yuzden tamamlanmamis, uzerinde calisilmamis releaseler yerine az release oz release derim 🙂
ben de su an H2o ile breakpointe is yapiyorum ama henuz bitmedigi icin daha dogrusu hic yol katedemedigimiz icin iptal edip yapmamayi dusunuyorum...
temmuzda assembly var 🙂
[post=6720]Quoted post[/post]

Yaw denesek olur muyuz?Yanliz muzik ve ses de sorun baktidma oyunlar 96k olmak zorunda benim 24 kb bi demo denemesi vardi diger oyun icin gerekli libleri felanda atsak ~35 k olur sanirim geriye 60 a yakin bir yer kaliyo 😃 dedigim gibi son dakka mon dakka yapak bisiler? Kaybimiz ne olcak? Yabanci bi yarismaya katilmak istiyom 😃
Algoritmik Geometri^S!P and MEE!ditor 64/4 kb intro tool.
Originally posted by chenmy1+Apr 5 2006, 12:39 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(chenmy1 @ Apr 5 2006, 12:39 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-mrr@Apr 5 2006, 12:34 AM
14-17 nisan breakpoint..
temmuzda assembly var 🙂
[post=6720]Quoted post[/post]

Yaw denesek olur muyuz?Yanliz muzik ve ses de sorun baktidma oyunlar 96k olmak zorunda benim 24 kb bi demo denemesi vardi diger oyun icin gerekli libleri felanda atsak ~35 k olur sanirim geriye 60 a yakin bir yer kaliyo 😃 dedigim gibi son dakka mon dakka yapak bisiler? Kaybimiz ne olcak? Yabanci bi yarismaya katilmak istiyom 😃
[post=6722]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
al bakalim MSNimi yarin konusalim
[email]mrr@bilgi.edu.tr[/email]