SLOT EXPANDER

37 replies · 9,482 views

SLOT EXPANDER
Originally posted by skate+Mar 16 2006, 06:05 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(skate @ Mar 16 2006, 06:05 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Bakkada@Mar 16 2006, 04:09 PM
Benim en buyuk istegim C64'de dahili HDD olmasi idi.A600 gibi notebook HDD'si bagliycaksin(standart kasanin sekli semali bozulmuycak) tak bi acicaksin GEOS,bi doubleclick yapicaksin INT Karate (hadi doubleclick gectim mouse olmasa da olur).
Benim de uktem budur...
[post=6111]Quoted post[/post]

Kardeşim IDE64'ü hemen sipariş edebilirsin. Gerçi MMC64 bence bu konuda daha iyi bir çözüm ama neyse 🙂 Geos falan hikaye, MMC64'ün kendi arabirimi var ne güzel Norton Commander hesaabı (tamam kabul epey bir minimal versiyonu) 🙂
[post=6114]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
IDE 64'u inceledim ama bana pek hitap etmedi orjinal kasanin bozulmamasi benim hastaligim 🙂
SLOT EXPANDER
Originally posted by Hydrogen@Mar 16 2006, 09:23 PM
Peandoas: "ifade eden yazılardan bir olarak ilan ediyorum artı hydrogen rulez, c64 rulez dedikten sonra"
Sagol Peandoas. Eksik olma 🙂
[post=6122]Quoted post[/post]

eyvallah abi ne demek 🙂 ,saygılar...
SLOT EXPANDER
uzun bir aradan sonra ilk haberi vereyim. yaptığım araştırmalar sonucu koskoca istanbulda sadec tek bir yerde bulabildiğim expansion slot konnektöründen 50 tane bugün geldi. bir iki gün içinde pcb yapan bir firmaya çizimi e-mail olarak atıp fiyat alacağım. büyük bir ihtimalle temmuz ayında pcb ler hazır olacak.
bu arada devrede ufak bir değişiklik yaptım. aktif olan slot led ile gösteriliyor.
şimdi gelelim işin sipariş tarafına. 50 adet konnektör olduğu için normalde 12 tane 4'lü, 1 tane 2 li devre yapabiliyorum. ıstek üzerine tekli, 2'li veya 3'lü de olabilir.
Bu yüzden kesin bir liste lazım. Kim kaçlı istiyor ona göre devreleri yapacağım.
Kesin bir fiyat verebilmem şu anda imkansız.
bu başlığa göre Slot Expander isteyenler...
vigo
skate
jimqode
bakkada
datura
turbo
pe&oas
coze
hydrogen ??
......
SLOT EXPANDER
Ben 3'lü istiyorum. Temmuz ayı içersinde maddi durumumla ilgili bir aksilik olmazsa projeye destek ve elimde yedek hardware olması amacıyla 2 adet slot expander alabilirim. Ayrıca şu anda Türkiye'de olmayan bazı 64cü arkadaşlarıma da mail atıcam, eğer almak istiyorlarsa onların adına ben satın alacağım, Türkiye'ye döndüklerinde elden teslim ederim.
SLOT EXPANDER
count me in!
SLOT EXPANDER
Originally posted by skate@Jun 14 2006, 07:43 PM
Ben 3'lü istiyorum. Temmuz ayı içersinde maddi durumumla ilgili bir aksilik olmazsa projeye destek ve elimde yedek hardware olması amacıyla 2 adet slot expander alabilirim. Ayrıca şu anda Türkiye'de olmayan bazı 64cü arkadaşlarıma da mail atıcam, eğer almak istiyorlarsa onların adına ben satın alacağım, Türkiye'ye döndüklerinde elden teslim ederim.
[post=7878]Quoted post[/post]

Bende bir adet istiyorum ama ne zaman alabilirim bilemiyorum. Skate seninkilerden birini ben tr'ye dönünce senden alsam gibi bir operasyona girebilirmiyiz acaba ?
slot expander'ı japonlara mini pci board diye yutturmayı düşünüyorum (herşeyin miniği revaçta nasıl olsa). başarabilirsem köşeyi döneriz 😃
SLOT EXPANDER
bana 3'lü yeter... bide rtc isterim.
SLOT EXPANDER
3+rtc
/*
Planet Retro - Retrocomputing News and Blogs
*/