MMC64 ve Retro Replay Görüntüleri. Kutuladım!

14 replies · 11,831 views

kanka bana sözün vardı unutma!
@Aegis: RR benim de kutulu ama MMC64 çıplak, acayip tahrik ediyor beni 😛 Elinde fazla kartuş kutusu var mı ya da bulabiliyor musun sağdan soldan?
daha bugün kurdum makinayı. ah ulan birde mmc64 olsaydı hemen ufacık bi hack yapacaktım. neyse önümüdeki hafta içinde gelmesi gerekiyor. ( yaw bide göndermezseler bittim ben. byte olurum sonra.)
yaw vigo kelek olmaz dimi gönderme konusunda?
kutulama işine bende bulaşsammı acaba. yoksa çıplak durması kod yazarken motivasyon açısından iyimi olur? :rolleyes:
bu arada ufak bir haber vereyim. partide gördüğünüz LCD ekranın bağlantılarını bitirmek üzereyim. sonra hemen LCD üzerindeki HD61830B isimli controllerin programlamasına girişeceğim. kimbilir belki "world's first LCD intro for C64" gibi birşey çıkar ortaya... :blink:
Olm bu arada herifler henüz kredi kartımdan para çekmemişler. Bırak seni dolandırmayı, sakın bunlar kendini dolandırmasın. :lol:
Originally posted by skate@Mar 11 2006, 06:39 PM
Olm bu arada herifler henüz kredi kartımdan para çekmemişler. Bırak seni dolandırmayı, sakın bunlar kendini dolandırmasın. :lol:
[post=5889]Quoted post[/post]

valla skate abi, bizim paraları peşin aldı adam, vurgun yemiş olabiliriz biz 😛 . o değilde 1.5 hafta kadar sürermiş pakedin gelmesi... bizim bir hafta kadar oldu... çarşamba elimizde olsa diye umuyorum.
Originally posted by PE&OAS+Mar 12 2006, 03:28 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(PE&OAS @ Mar 12 2006, 03:28 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-skate@Mar 11 2006, 06:39 PM

valla skate abi, bizim paraları peşin aldı adam, vurgun yemiş olabiliriz biz 😛 . o değilde 1.5 hafta kadar sürermiş pakedin gelmesi... bizim bir hafta kadar oldu... çarşamba elimizde olsa diye umuyorum.
[post=5928]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Adam dedi ki
1 hafta sonra gonderrim,1hafta da gelisi surer iki hafta olur dedi.Posta ile gondercem dedi.Sigortali olucak dedi yani bence merak edilecek bise yok.Bu arada PE%OAS benim emanetlerde sana gelicek onu bi ara hallederiz 🙂
Originally posted by Bakkada+Mar 12 2006, 03:33 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Bakkada @ Mar 12 2006, 03:33 PM)</div><div class='quotemain'>
Originally posted by PE&OAS@Mar 12 2006, 03:28 PM
<!--QuoteBegin-skate
@Mar 11 2006, 06:39 PM
[b]Olm bu arada herifler henüz kredi kartımdan para çekmemişler. Bırak seni dolandırmayı, sakın bunlar kendini dolandırmasın. :lol:

[/b]

Adam dedi ki
1 hafta sonra gonderrim,1hafta da gelisi surer iki hafta olur dedi.Posta ile gondercem dedi.Sigortali olucak dedi yani bence merak edilecek bise yok.Bu arada PE%OAS benim emanetlerde sana gelicek onu bi ara hallederiz 🙂
[post=5929]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
tamam hallederiz ama söz verdiğin komisyonu alırım 🙂 .
Ben mail atmistim yola cikti mi benim MMC64 diye. Iki gun once postaladik yolda diye cevap yazmislar. Geliyor olmali 🙂
/*
Planet Retro - Retrocomputing News and Blogs
*/
Originally posted by jimqode@Mar 12 2006, 07:21 PM
Ben mail atmistim yola cikti mi benim MMC64 diye. Iki gun once postaladik yolda diye cevap yazmislar. Geliyor olmali 🙂
[post=5936]Quoted post[/post]

demekki benimkide yolda. direk adresemi gönderiyorlar yoksa gümrükle falan uğraşacakmıyız ?
biraz para biriktirip SCPU vs. falan almak lazım. belki 7d6 ya falan gelebilir.
Postayla adrese gonderiyolar. Gumruk memurlarinin insafina kalmis gumruk ugrasip ugrasmayacagimiz. kutu kucuk oldugu icin sorun cikartmaz saniyorum.
/*
Planet Retro - Retrocomputing News and Blogs
*/
7D6'ya GO64'ün gelmesi konusundaki tek tereddütüm, adamın satacağını satmış olması. Aynı sene içersinde ikinci kez Türkiye'ye gelip çok fazla birşey satamaz di mi? şahsen ben alacağımı aldım mesela, bir dahaki gelişinde en fazla dergi mergi alırım. Elbette ki Cosowi'yi bir Plush member'ı olarak davet eder ve stand açmasını da teklif ederiz ama bu sefer parti için gelmeye karar vermezse, sırf stand açmak için geleceğinden şüpheliyim.
Originally posted by skate@Mar 13 2006, 09:59 AM
7D6'ya GO64'ün gelmesi konusundaki tek tereddütüm, adamın satacağını satmış olması. Aynı sene içersinde ikinci kez Türkiye'ye gelip çok fazla birşey satamaz di mi? şahsen ben alacağımı aldım mesela, bir dahaki gelişinde en fazla dergi mergi alırım. Elbette ki Cosowi'yi bir Plush member'ı olarak davet eder ve stand açmasını da teklif ederiz ama bu sefer parti için gelmeye karar vermezse, sırf stand açmak için geleceğinden şüpheliyim.
[post=5953]Quoted post[/post]

Kımbilir belki gaza gelen gencler(yada bu partide ulan biz niye almadik diyeb) MMC64+RR alirlar 🙂
Originally posted by PE&OAS+Mar 12 2006, 07:18 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(PE&OAS @ Mar 12 2006, 07:18 PM)</div><div class='quotemain'>
Originally posted by Bakkada@Mar 12 2006, 03:33 PM
Originally posted by PE&OAS@Mar 12 2006, 03:28 PM
[b]<!--QuoteBegin-skate
@Mar 11 2006, 06:39 PM
[b]Olm bu arada herifler henüz kredi kartımdan para çekmemişler. Bırak seni dolandırmayı, sakın bunlar kendini dolandırmasın. :lol:

[/b]

Adam dedi ki
[post=5929]Quoted post[/post]

[/b]

tamam hallederiz ama söz verdiğin komisyonu alırım 🙂 .
[post=5935]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Bizde soz agizdan cikar 🙂
aslında doğru alan aldı istediğini ama bence o adam 7d6'ya gelirken tişörttür, kupadır, anahtarlıktır, bilmemnedir, kitapdır dergidir getirirse gene satar... ha tabi donanımda getirsin o ayrı...