Secondary First PC Intro

26 replies · 35,574 views

Secondary First PC Intro
Originally posted by HADES@Mar 11 2006, 07:12 PM
ne biçim iş yaa
dosya inmiyor. daha doğrusu index.php diye bişey iniyor.
sağ tıklayıp farklı kaydet yapıyorum olmuyor. hem firefoxta hemde ie'de aynı durum var.

Hades, bundan birçok kişi şikayetçi, olay büyük olasılıkla hosting serverın MIME ayarlarının yanlış olmasından kaynaklanıyor. O inen "index.php" doğru dosya aslında, yalnızca ismi yanlış. Sen yalnızca uzantısını orjinal dosya uzantısına çevirsen (bu durumda ZIP), sorunun çözülmüş olur.
Secondary First PC Intro
desktop pc'mde de durum ayni:
amd 3000+
2gb ram
256mb 6600
windows xp pro sp1
directx 4.09.00.0904 (directx 9.0c)
Originally posted by GnoStiC+Mar 11 2006, 11:47 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(GnoStiC @ Mar 11 2006, 11:47 AM)</div><div class='quotemain'>bende [i]Illegal Memory Address hatasi verdi..
pentium m740 1.73
1gb ram
128mb go 6600 XG
windows xp home sp2
<!--QuoteBegin-Bakkada[/i]@Mar 10 2006, 11:02 PM
Eger calismassa haber verin...
4 farkli PC'de yaklasik 200kere seyrettim.
[post=5852]Quoted post[/post]

[post=5869]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Secondary First PC Intro
Originally posted by GnoStiC+Mar 11 2006, 08:02 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(GnoStiC @ Mar 11 2006, 08:02 PM)</div><div class='quotemain'>desktop pc'mde de durum ayni:
amd 3000+
2gb ram
256mb 6600
windows xp pro sp1
Originally posted by GnoStiC@Mar 11 2006, 11:47 AM
bende [i]Illegal Memory Address
hatasi verdi..
pentium m740 1.73
1gb ram
128mb go 6600 XG
windows xp home sp2
<!--QuoteBegin-Bakkada[/i]@Mar 10 2006, 11:02 PM
[b]Eger calismassa haber verin...
4 farkli PC'de yaklasik 200kere seyrettim.
[post=5852]Quoted post[/post]

[post=5869]Quoted post[/post]

[/b]

[post=5895]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Uygun bi zamanimda bu durumu arastiricam...
Secondary First PC Intro
Arkadaslar guzel tepkileriniz,yardimlariniz ve onerileriniz icin cok tesekkur ederim.
@Skate:Haklisin bu bir sirket degil official olarak kapatmamiza gerek yok alismistim zaten bu isime birakamiyorum 🙂
@Spritus:Allem ettin kallem ettin(ama en onemlisi bana yardim ettin) su miniminnacik introyu bana kodlattin.
@Nightlord:Iltifatin icin tesekkurler isallah bir dahaki intromuz daha guzel olucak.Intro>Dentro>Demo seklinde bi yol belirledik kendimize 🙂
Bu arada DemoDojo hala tek kisi 😛
Secondary First PC Intro
Originally posted by Bakkada@Mar 11 2006, 09:19 PM
Intro>Dentro>Demo seklinde bi yol belirledik[b] kendimize 🙂
Bu arada DemoDojo hala tek kisi 😛
[post=5897]Quoted post[/post]

[/b]

Bir an için "kendimize???" dedim içimden ancak gizemi çabuk yok etmişsin 🙂 Hatırlatiim Ragnor Demodojo'ya girmek için gönüllü. En azından partide bana öyle söylemişti. Hem Ragnor'un 64 scene'ine merhaba demesi, hem de Demodojo'nun değerli bir coder kazanması için olumlu bir olay olarak değerlendiriyorum Ragnor'un Demodojo'ya katılmasını. Ama artık çöpçatanlığın da bir sınırı var. Sizler aranızda karar alın. Karar almakta zorlandığınız noktalarda da Vigo'ya başvurun. O size gerekli olan ilgi ve şefkati gösterecek, yeri geldiğinde sizi öpüp koklayıp, üstünüzü örtecek, size mama verecektir. Hahahahaha 🙂
Secondary First PC Intro
ahhahahaahaahah yeah
Secondary First PC Intro
Vigo opup oksamaktan ileri gidip bize bisiler yapmasin 😛
Hayir genciz onumuzde cok yol var daha 😛
Secondary First PC Intro
Arkadaslar sizce pouet'e upload etsek mi?
Secondary First PC Intro
yok henüz etme...
Secondary First PC Intro
Originally posted by Bakkada@Mar 13 2006, 11:51 AM
Arkadaslar sizce pouet'e upload etsek mi?
[post=5959]Quoted post[/post]

O karar sana ait. Her ne kadar senin ilk intronsa ve grafik&tasarım olarak eksikleri olsa da bence pouet'e ekleyebileceğin bir intro. Onun için ben upload etmende bir sakınca görmüyorum. Ancak elbette ki birçok ters eleştiri alman mümkün. Ama o eleştiriler zaten pouet'in doğası gereği, çok kulak asmaman lazım. Gerekmedikçe eleştirilere cevap verme bence, bırak herkes fikrini olduğu gibi belirtsin. Yeterince sabırlı olursan, genellikle birileri senin yerine cevap veriyor eleştirilere zaten. Vermiyorsa da bu büyük ölçüde eleştirinin haklı olabileceğini gösterir.
Secondary First PC Intro
Bence Pouet'e upload etmemelisin. Guzel reaksiyon gelmeyecek, cunku bitmemis bir seyler var. Moral bozucu etki yapar.
-Compatibility problemi var.
-Dizayn olarak zayif ve bir intronun en onemli olayi dizayndir.
-Escape ile cikilmamasi buyuk bir handikap teskil ediyor.
Bence sifirdan yeni bir intro yap, uzerinde dizayn ve grafik olarak cok daha fazla emek sarfet. Bu da bir training introsu olmus olur.
Son olarak ben o 3d Demodojo logosunu, onca isimin arasinda 10-15 dk.da yapmistim. Ve egitim amacli idi. Eger bir yerde kullanilirsa kredisini almak istemedigim bir logo oldugunu belirtmistim(Spritus'a). Yani beni credits'den cikartirsan sevinirim. Gercekten bir demo veya intro icin bir seyler yapacaksam cok cok daha fazla ugrasarak tatmin oldugum bir seyler yaparim cunku. Kendim tatmin olmadigim bir sey yayinlamak istemem.
Secondary First PC Intro
Originally posted by Hydrogen@Mar 13 2006, 01:51 PM
Bence Pouet'e upload etmemelisin. Guzel reaksiyon gelmeyecek, cunku bitmemis bir seyler var. Moral bozucu etki yapar.
-Compatibility problemi var.
-Dizayn olarak zayif ve bir intronun en onemli olayi dizayndir.
-Escape ile cikilmamasi buyuk bir handikap teskil ediyor.
Bence sifirdan yeni bir intro yap, uzerinde dizayn ve grafik olarak cok daha fazla emek sarfet. Bu da bir training introsu olmus olur.
Son olarak ben o 3d Demodojo logosunu, onca isimin arasinda 10-15 dk.da yapmistim. Ve egitim amacli idi. Eger bir yerde kullanilirsa kredisini almak istemedigim bir logo oldugunu belirtmistim(Spritus'a). Yani beni credits'den cikartirsan sevinirim. Gercekten bir demo veya intro icin bir seyler yapacaksam cok cok daha fazla ugrasarak tatmin oldugum bir seyler yaparim cunku. Kendim tatmin olmadigim bir sey yayinlamak istemem.
[post=5969]Quoted post[/post]

Bi kominikasyon problemi yuzunden ole oldu(Credits'de adin gecti) bu aksam duzelticem.Upload olayinda hemfikiriz upload etmiyelim 🙂