hosting yardIm

4 replies ยท 2,326 views

hosting yardIm
bizim klubun (yildiz teknik universitesi rock klubu) web sayfasInI ta$ImayI ve hosting ini degi$tirmeyi du$unuyoruz. ucuz hatta mumkunse kar amacLI olmadigindan bedavaya hosting hizmeti veren bi $irket arayI$I icindeyiz. akLInIzda olan tavsiye edebileceginiz bi yer var mI ?
ozellik olarak acIkcasI pek bi trafigimiz yok, istatistikleri tam bilmiyorum ama genel olarak forum haricinde ba$ka bi$ii kullanilmiyor ve forum da takeforum.com uzerinden host ediliyor. ileride forumu da tamamen kendi serverimiza almayI pek du$unmuyoruz ancak internet uzerinden radyo kurma hedefimiz var, boyle bi$ii olursa hosting firmasInI ilgilendiriyor bu yoksa ayrica ba$ka bir hizmet mi? , 32-64kbps uzerinden ortalama 8-10 ki$inin dinleyecegi bi radyo olacak, ust sInir 512kbps upload i$ gorur sanIrIm radyo icin. bu i$lerle hic ugra$madigim icin deneyimli degilim. butun site hepi topu 30-40mb bi$ii, buna 8 tane amator kayit mp3 de dahil, ama bu sayI ileride artabilir.
neyse kIsaca ozellikler bunlar. ornegin 100-150mb kadar, orta karar bir bant geni$ligi olan hosting ne kadardir? 100mb cok fazlaysa 30mb hatta mp3leri de atarsak 2mb lik bi hosting ne kadara mal olur sIrasIyla?
hosting yardIm
25 meg verebilirim benim serverda...
hosting yardIm
te$ekkurler , $u anda ankaradayIm eve gidince verilen linkleri inceleyecem ๐Ÿ™‚