party scroller

12 replies · 5,895 views

party scroller
bakkada/DemoDojo : Arkadaslar DemoDojo'ya greets gecmeyin DemoDojo kapanmistir..... bakkada/DemoDojo : Vigo bu sistemi degistir abi oy vermek eziyet oldu 🙂 decipher/Resident : VOTE FOR (P)RESIDENT tesla/resident : VOTE FOR RESIDENT..! endo/glance : Muhtesem bir parti oldu, herkese tesekkurler. Demo compo'da kalite urunler olmasi cok sevindirici. Ve Mrr bize bir demo partiye nasil hazirlanilmasi gerektigini ogretti 😉 figme/earth unbounded : ohhh bittı eirik/resident : hali saha macI da olsun magneto : party party partyyy!!! skate/glance : Süper compo entryleriydi, geberdim zevkten.... god/analog : Bittin sen! ragnor/manyetiq : Mazlumu getirin bana, MAZLUUUUUMMM!!!! tere : nghtshft decipher/Resident : o degil de bronx'un kupleri de pek guzel dondu telefonda di mi ama? ragnor/manyetiq : manyetiq rules huleeyynn!!! 10 buan virin bizeeee let : oy oy emine let : selams disq/aliens : *yawn* spaztica : parca aklimdayken oy verebilseydim keske.... greetz... cosowi/plush : Currywurst mit Pommes beast/crescent : Anarchy will be back in 2006! 🙂 beast/crescent : Anarchy w ragnor/manyetiq : Ascii Rules! Retro Rules! Manyetiq Rules! We can be louder if we want 🙂 peandoas/resident : eheh! yalarIm hepinizi🙂 h20/paradox : Whats up guys ? Why you are leaving BEFORE SEEN the demo Info Desk : Burada yazan text PARTY SCROLLER olarak kullanılacaktır.... vigo static/hardwaremania : ford gt40 ı bekleyin 😉 ragnor/manyetiq : Arrrgghhh!!!!!!!!! Info Desk : nightlord: compo ürünlerinizi tekrar tekrar kontrol edip hatasız olduklarından emin olun Info Desk : Parti REPORT yazmayanı yakarım!!!! ::: vigo/BRONX skate/glance : Smooth scroll olmamış diyor Mrr 😃 Info Desk : parti başlıyor!
party scroller
Originally posted by vigo@Mar 9 2006, 03:29 PM
bakkada/DemoDojo : Arkadaslar DemoDojo'ya greets gecmeyin DemoDojo kapanmistir.....

aha dövmeyi unuttuk adamı partide :lol: :lol: :lol:
party scroller
Ahahaha
yarıldım ya süper. bütün parti hızla gözümün önünden geçti 🙂
party scroller
Hemen buna birileri 64'de intro kodlasın................... Niye bana bakıyonuz yaw? 😛
party scroller
bana c64 de 4 renk bi logo verin hemen kodliim
bide müzik 🙂
party scroller
Originally posted by mrr+Mar 9 2006, 03:48 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(mrr @ Mar 9 2006, 03:48 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-vigo@Mar 9 2006, 03:29 PM
bakkada/DemoDojo : Arkadaslar DemoDojo'ya greets gecmeyin DemoDojo kapanmistir..... 

aha dövmeyi unuttuk adamı partide :lol: :lol: :lol:
[post=5712]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Gargaraya geldi arada 😛
party scroller
Originally posted by vigo@Mar 9 2006, 04:40 PM
bana c64 de 4 renk bi logo verin hemen kodliim
bide müzik 🙂
[post=5734]Quoted post[/post]

Bu 4 renge background dahil mi değil mi? Ona göre çok şey değişir bilirsin. 🙂
ıstersen ben sana bir logo çiziim Vigo. Ne logosu istiyorsun?
Nightshift
Nightshift'06
Nightshift 2006
Başka birşey?
Artık biraz da:
Code: xxxxx
Graphic: Skate
takılasım var. Müzik konusunda bir fikrim yok ne yazık ki. 🙁
party scroller
Ya bu arada biz bunu TR only bir product mı yapcaz yoksa ingilizceye mi çevircez? Eğer ingilizceye çevireceksek millet MAZLUUUUUMMM'dan v.s. ne anlayacak 🙂
party scroller
kanka nightshift06 yap
party scroller
Ok yapıcam, detayları konuşuruz özelden.
party scroller
hasss.. o şey parti scroll muydu? ben de siiee deyip geçmiştim. malım ben 🙁
party scroller
Originally posted by spritus@Mar 9 2006, 05:10 PM
hasss.. o şey parti scroll muydu? ben de siiee deyip geçmiştim. malım ben 🙁
[post=5760]Quoted post[/post]

puhahahahah!! yarıldım abi ya!!! nıhaha!!
- endo of glance -
party scroller
pis endo.. gül bakalım. hem sen bana oyunun sorslarını yollicektin noldu onlar ha?