LOST AND FOUND!

7 replies · 5,065 views

LOST AND FOUND!
millet, partide
- bir adet bez , sanırım küçük harddisk koymak için bir kılıf
- bir adet nokia şarj aleti ( ki bu info deskin orda idi )
bulunmuştur... bende dir.... kaybeden haber etsin
LOST AND FOUND!
şarj cihazı bizim 😃 paritde mi unutumuşuz ben bir ara uğrar alırım. tesla olm bi de bişi unuttuk gibi geliyodu demiştin ya aha bak şarjmış 🙂
100% pure coder pr0n
LOST AND FOUND!
Binbir türlü adaptör filan getirdim kesin kaybetcem diyordum ama korkulan olmadı.
-- Vigo şarj aleti bizim değil. --
Dec1pher şüphelenmekte haklı çünkü nokia şarj aleti ile priz priz biraz gezinti yaptık. Ama ben yine de en son anda onu çantaya attım. Az önce baktım evde duruyordu 🙂
LOST AND FOUND!
abi niye söyledin ya bak beleş şarj aletimiz olacaktı 😛
100% pure coder pr0n
LOST AND FOUND!
arkadaslar benim kuzen inca marka bir fotograf makinesini parti mekaninda unutmus ve nereye koydugunu da hatirlamiyor. aklinizda olsun.
LOST AND FOUND!
Originally posted by vigo@Mar 8 2006, 05:17 PM

bunu unutan kişi, H2o'ya VST pluginleri veren kişiydi sanırım. Uzun saçlı uzun boylu birisi... robot resmini yapıyorum bitirince koyucam tanıyanlar iletsin kendine 🙂
LOST AND FOUND!
Originally posted by mrr+Mar 9 2006, 12:23 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(mrr @ Mar 9 2006, 12:23 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-vigo@Mar 8 2006, 05:17 PM

bunu unutan kişi, H2o'ya VST pluginleri veren kişiydi sanırım. Uzun saçlı uzun boylu birisi... robot resmini yapıyorum bitirince koyucam tanıyanlar iletsin kendine 🙂
[post=5693]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
robotsa kesin "dünyayı kurtaran robot"tur o... 😛
LOST AND FOUND!
Ulan zavallı robot cıvatasını dişine taksın dünyayı zuzaylı istilasından korusun, sen gel burada dalga geç. Ayıp ayıp 🙂