.NET bilen eleman

4 replies · 15,168 views

.NET bilen eleman
Selamlar,
Bir arkaşımın şirketi için .NET bilen, web tabanlı projelerde çalışacak eleman ihtiyacı vardır.
ılgilenen arkadaşlar bana semseddin-et-gmail-com'dan bana ulasabilir.
- endo of glance -
.NET bilen eleman
Biz de ariyoruz 🙂 muhtemelen ayni yere...
[FONT=MyriadPro-Regular][COLOR=#DE636E][FONT=HelveticaConBlackRegular]Senior .NET Software Developer Arıyoruz[/FONT]
[/FONT][/COLOR]
[FONT=Myriad Pro][COLOR=#717171][FONT=UbuntuCondensedRegular].NET Platformu’nda büyük çapta projelerin sorumluluğunu üstlenebilecek,[/FONT]
[FONT=UbuntuCondensedRegular]Object Oriented kodlamaya hakim, özellikle MVC ile ileri düzey programlama yapabilen,[/FONT]
[FONT=UbuntuCondensedRegular]Linq ve Entity Framework kavramlarına hakim olup projelerinde aktif olarak kullanan,[/FONT]
[FONT=UbuntuCondensedRegular]Tercihen Facebook App tecrübesi olan,[/FONT]
[FONT=UbuntuCondensedRegular]Ayrıca js Framework’lerini kullanabilen, front-end ile back-end entegrasyonlarını optimize yapmaya özen gösteren,[/FONT]
[FONT=UbuntuCondensedRegular]Tercihen proje yönetimi de yapabilen, ıngilizce bilen vs…[/FONT]
[/FONT][/COLOR]
http://blog.wandadigital.com/2013/02/11/senior-net-software-developer-ariyoruz/
.NET bilen eleman
Eyvah eyvah. 1 ayda .NET developer bulunamadıysa ben kendi aradıklarımı kafadan unutiim, hiç şansım yok demektir.
Bunca kurs, bunca sertifika... Demek hepsi yalanmış, kandırılmışız. 🙂
.NET bilen eleman
bi dahakine ".net bilmeyen eleman araniyor" diye yazacam, belki birileri cikar 🙂
mrr: ayni yere degil 🙂
- endo of glance -
.NET bilen eleman
abi sanırım "eleman" yok, sıkıntı orada. 🙂
".net bilen CEO arıyorum. kendisi ortadoğu ve balkanlardan sorumlu olacak. aynı zamanda bir de şu ERP modülünü çıkaracak işte arada"
şeklinde denemek lazım bir de. 😃