drey resident'ta

12 replies · 15,401 views

drey resident'ta
scene'in (ve tabi scene dışının) yetenekli müzisyeni drey grubumuza katıldı. hoşgeldin drey 🙂
drey resident'ta
Hoş bulduk Efendim 🙂
(Drey basın önünde Resident formasını öperek poz verir)
drey resident'ta
Nerden çıktı birden bire? 🙂 Hayırlı olsun Drey. Favori Türk PC grubuma girmiş bulunuyorsun. Senin müzik kalitenle Resident'ın kalitesi birleştiği anda büyük bir yabancı partide birincilik bana hiç uzak ihtimalmiş gibi gelmiyor.
drey resident'ta
vay vay vay spritus durdu durdu bomba transferi patlatti
drey resident'ta
Resident'a neler oluyor. Yoksa Aesrude'a rakip mi geliyor!
Gecmis donemin efsane gruplarindan, daha once 2 defa demo compo kazanmis Resident, daha once 3 kez mp3 muzik yarismasini kazanmis olan Drey'i (-ex demodojo) kadrosuna katiyor. Bu birlesim ile acaba, son 3 yildir 7dx democompolara ambargo koyan Aesrude grubuna gozdagi mi vermek istiyorlar? 🙂
drey resident'ta
hayırlı olsun.
drey resident'ta
iki dakka arkamı dönüyorum, şu olanlara bak!! 🙂
hayırlı olsun
- endo of glance -
drey resident'ta
drey'in resident'e katılışı şerefine ufak bi intro isterük!
drey resident'ta
intro kesmez 7dx'de demo bekleriz,hayırlı olsun 🙂
drey resident'ta
Spritus başkan sezonun transferini yapmış 🙂 , tatil dönüşü aldığım en güzel haberlerden oldu bu, hoşgeldin Drey! ,
Yalnız eskiden "müzisyen yok abi biz ne yapalım" modunda yat aşağı takılıyorduk, bahanemiz kalmadı artık 😃
drey resident'ta
tesla eskiden de bahanemiz yoktu. allamulax'ı ve flexi'yi unutuyorsun 🙂
drey resident'ta
Evet doğru dedin, allamulax bir ara zip içerisinde onlarca müzik göndermişti, ama yeni bir hayat kurma peşindeyim o sıralar, araya kaynamıştı. Deyip kaçayım 🙂
drey resident'ta
Nasıl ki Snapshot Living'i solladı, yeni Resident demosunun da eski Resident demolarını, kişisel favorim olan Caret'ı sollamasını diliyorum.