7dx 2011 Compolar

38 replies · 32,407 views

7dx 2011 Compolar
@Hydrogen: Yapma ya. 🙁
7dx 2011 Compolar
su an itibariyle Muzik compo entry'mi bitirmis demoya baslamis (ve onemli miktarda yol katetmis) bulunuyorum. haberiniz ola 🙂
7dx 2011 Compolar
nightlord wrote:su an itibariyle Muzik compo entry'mi bitirmis demoya baslamis (ve onemli miktarda yol katetmis) bulunuyorum. haberiniz ola 🙂

gene kazanma şansım kalmadı desene 😃 ama gün gelecek çok pis meydan okuyucam. şaka bir yana nightlord önünde saygıyla eğiliyorum.
spritus'un gelememesi konusunda iki hafta önce görüştüğümde banada gelemeyeceğini söylemişti,inşallah süpriz yapar 🙁
7dx 2011 Compolar
Yok, ben bu sabah telefonda konuştum, Spritus cidden gelemiyor. 🙁 Bir Türk scene neferini bu partiden mahrum eden ülke koşullarını ve doğal afetleri kınıyorum. Birgün şu depreme pis dalıcam.
Deprem dünyası...
- Ne oluyor ya? Nedir bu?
- Olamaaaz, Skate oluyor galiba.
- ımdaaaattt... Irgh!
Bu kadar işte... 😉
7dx 2011 Compolar
oyunda iddalıyım oyun yazmayın😃..
7dx 2011 Compolar
@paradox: dua et benimki yetişmedi. 🙂
7dx 2011 Compolar
skate wrote:Yok, ben bu sabah telefonda konuştum, Spritus cidden gelemiyor.

Pixel compoya hücuuuuuuuum! 😃
şaka bi yana Spritus'un partiye gelemezse biz kimi pixel grafik çizerken izlicez 🙁
Hani Arcane desen o pixel çizmek için eline alıyor joystick'i sonra bi bakmışın ki adam aztec run'a california games'e bağlamış 😃😃😃😃 (arcane'i gaza getirme girişimleri 😃)
Bu arada ben daha müziği bitiremedim, kendimi ödev yetiştirmeye çalışan öğrenci gibi hissediyorum, allahtan evde kahve bol 😛 😃
Ama yok biter ya....herhalde biter......biter mi..? :S
7dx 2011 Compolar
<SPOILER_WARNING>
Belki de Spritus'un çizdiği bir logoyu demoda görürüz, ne dersiniz? 😉 Bu arada ben logoyu görmedim ama Joker memory management konusunda bana birşey sorarken ağzından kaçırdı. 😃
</SPOILER_WARNING>
@drey: Müziği bitir yoksa biten sen olursun!!!! (sinirlendirerek müziği psychedelic'e kaydırma çabaları 🙂)
7dx 2011 Compolar
skate wrote:<SPOILER_WARNING>
Belki de Spritus'un çizdiği bir logoyu demoda görürüz, ne dersiniz? 😉 Bu arada ben logoyu görmedim ama Joker memory management konusunda bana birşey sorarken ağzından kaçırdı. 😃
</SPOILER_WARNING>
@drey: Müziği bitir yoksa biten sen olursun!!!! (sinirlendirerek müziği psychedelic'e kaydırma çabaları 🙂)

skate çok dikkatlisin kardeşim,hiç kaçırmıyorsun 😉 neyse bende seni onayliyim bari. 🙂