98Lite Professional

26 replies · 15,777 views

98Lite Professional
Originally posted by mrr+Feb 10 2006, 05:07 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(mrr @ Feb 10 2006, 05:07 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Bakkada@Feb 10 2006, 03:42 PM
Abi guzel ii hos hani kurduk malzemeyide Flamenkce cikti ii mi ak...

eheheheh... lam ne adamsin
[post=5183]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Baba hakkaten Flamenkce cikti ya.NL=Netherlands olayi sonradan caktim ENG lasim yada cevirme yolu varmiydi ya???
98Lite Professional
Lan hiç pratik zekanız yok lam... Flemenkçe öğrensene olm :lol:
98Lite Professional
Originally posted by skate@Feb 12 2006, 01:41 AM
Lan hiç pratik zekanız yok lam... Flemenkçe öğrensene olm :lol:
[post=5209]Quoted post[/post]

Doru diyosun abi hizli bi flamenkce kursu aliiim ben hemen 🙂
98Lite Professional
almancaya cok yakIn, almanca bilen adam hollandada 3 ay kalsa gayet iyi konu$ur. turkceyle ozbekce gibi 🙂
bu arada diskin kIsItLi ve illa windows kuracam diyosan win98 kur, o kadar eski ki artik herhangi bi worm falan bile cali$miyor 🙂 son derece guvenli
98Lite Professional
ahahah bence en güzeli pardus windoze'da falan iş yok zaten m$ da sucks. o değil de pardus'ün source'u bulamadım merak ettim nası kodlamış bizimkiler 🙂
100% pure coder pr0n
98Lite Professional
Originally posted by Dec1pher@Feb 12 2006, 10:51 AM
ahahah bence en güzeli pardus windoze'da falan iş yok zaten m$ da sucks. o değil de pardus'ün source'u bulamadım merak ettim nası kodlamış bizimkiler 🙂
[post=5224]Quoted post[/post]

MS sucks dion da yaptigin ve yaptigimiz hersey MS uzerinde bilmem farkedion mu 🙂
Pardus guzel prje ama daha cok gidecek yolu var.
Linux guzel isletim sistemi ama daha cok ugrasmasi gereken nokta var.OpenSource yazilimin anarsisidir...
Oha be ne laf ettim heeee....
98Lite Professional
Microsoft Linux tartışmalarının sonu gelmez. Bu konuda benim basit bir önerim var. Topic eğer Linux, Open Source v.s. konularla ilgiliyse kimse kalkıp Linux sux demesin, 98 Lite gibi topiclerde de kimse MS sucks demesin. Sonuç olarak MS sucks ise bunu "98 Lite" altında belirtmenin alemi yok. Eiric gibi açarsın "mikrozottan nefret etmek icin 1001 neden" isimli bir topic, orda tartışılır. Ben denedim, farklı topicler altında yalnızca topicin ne olduğunu unutturmaya yarıyor. Bu topic güzel bir topic ve 8MB'a kurulabilen Win98 ile ilgili.
98Lite Professional
Anarşi iyidir abi 🙂.
Linux'un gideceği yolla ilgili bir tek oyun sektörü hala windoze üzerine kurulu. Birde donanım üreticileri tam destek vermiyor (it herüfler! 🙂) o kadar.
Birde aslında bugün yaptığımız şeyler birebir windoze tabanlı m$ teknolojisi için değilse m$'e pek bağımlı kalmak zorunda değil. Öyle ki geçen akşam şu yaptığım intro'yu linux'a geçirirken kodlarda yaptığım tek değişiklik #include "windows.h" satırını kaldırmak oldu. Gerisi aynıydı. Demek ki yaptığımız herşey M$ üzerine kurulu değil 🙂.
Ha tabi senin ihtiyacın m$ üzerinedir o ayrı, oluyor bazen.
şu lite windoze hedelerine gelince, ulan daha bir iki sene önce beleş olan şeyler şimdi paralı satılıyo iyi mi 🙂.
Edit: ya skate benden önce yazmış göremedim o yüzden gitti, neyse 🙂.
98Lite Professional
BU arada XPlitein ingilizcesi hala bulunamadi
98lite ise hic bulunamadi 🙂
cep telefonunda 98 🙂
98Lite Professional
Originally posted by Bakkada@Feb 13 2006, 05:39 PM
98lite ise hic bulunamadi 🙂
cep telefonunda 98 🙂
[post=5258]Quoted post[/post]

2000 Server var Avusturca ister misin ????? 😛 😛 :lol: :lol:
:rolleyes: :rolleyes:
lam bu arada bisiy olmustu onu anlaticam, avusturca diyince aklima geldi....
bizim okuida bi kiz arkadasim kitap yazmis siir kitabi.. ama tabi babasi bastiricak kiz cok zengin..
yakin arkadasim oldugu icin dedi ki `ay mrr, sole kitabin arkasina cekoslavakyada filan sinema egitimi gormus filan yazmak istiyorum` dedi. dedim ki denyocan cekoslavakya, cek cumhuriyeti ve slovakya olarak ikiye ayrildi...' 'haa olemi dedi' hehe..
98Lite Professional
Originally posted by mrr+Feb 13 2006, 11:17 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(mrr @ Feb 13 2006, 11:17 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Bakkada@Feb 13 2006, 05:39 PM
98lite ise hic bulunamadi  🙂
cep telefonunda 98 🙂
[post=5258]Quoted post[/post]

2000 Server var Avusturca ister misin ????? 😛 😛 :lol: :lol:
:rolleyes: :rolleyes:
lam bu arada bisiy olmustu onu anlaticam, avusturca diyince aklima geldi....
bizim okuida bi kiz arkadasim kitap yazmis siir kitabi.. ama tabi babasi bastiricak kiz cok zengin..
yakin arkadasim oldugu icin dedi ki `ay mrr, sole kitabin arkasina cekoslavakyada filan sinema egitimi gormus filan yazmak istiyorum` dedi. dedim ki denyocan cekoslavakya, cek cumhuriyeti ve slovakya olarak ikiye ayrildi...' 'haa olemi dedi' hehe..
[post=5264]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Walla ben dunya ile pek ilgilenmem cografyaya alakam sifirdir.Bana desenki sanliurfadan new jersey yarim saat inanirim.O yuzden kizi annayisla karsiliyorum ama kitabin arkasina bole bise yazdirmasi denyoluk o ayriiii...
98Lite Professional
Originally posted by mrr@Feb 13 2006, 11:17 PM
...`ay mrr, sole kitabin arkasina cekoslavakyada filan sinema egitimi gormus filan yazmak istiyorum` dedi. dedim ki denyocan cekoslavakya, cek cumhuriyeti ve slovakya olarak ikiye ayrildi...' 'haa olemi dedi' hehe..

Olm kız belki "ben taaaa Çekostovakya zamanında okuduydum, 40larda da Balkanlarda savaşmıştım zaten" demeye getiriyor, ne bozuyorsun kızcaazı. Gerçi kızcaazlar bozulmak içindir, o da ayrı bir konu 😛