GP2X Sahibi Olan Var mı?

32 replies · 8,942 views

GP2X Sahibi Olan Var mı?
Oyun bildiğimiz Barbarian. Kafa koparmanın hastasıyım 🙂. Gerçi sanki Bad Blood'ı oynarkende oldu aynı şey ama kesin olarak hatırlamıyorum. Diğerlerini 2-3 defa oynadıysam Barbarian'ı 20-25 defa oynamışımdır. O yüzden sırf ona ait bir sorun mu emin değilim. Ama sanırım sorun barbarian'dan ya da indirdiğim halinden kaynaklanıyor.
GP2X Sahibi Olan Var mı?
Neden hala sadece Istanbul'un bir yerinde bir dükkanda satılıyor anlamış değilim...
Sanırım Sony tekno mağzalara bu aleti satarsanız fişinizi çekerim gibi tehditler savuruyor 😃
GP2X Sahibi Olan Var mı?
Originally posted by Ragnor@Feb 12 2006, 01:40 PM
Oyun bildiğimiz Barbarian. Kafa koparmanın hastasıyım 🙂. Gerçi sanki Bad Blood'ı oynarkende oldu aynı şey ama kesin olarak hatırlamıyorum. Diğerlerini 2-3 defa oynadıysam Barbarian'ı 20-25 defa oynamışımdır. O yüzden sırf ona ait bir sorun mu emin değilim. Ama sanırım sorun barbarian'dan ya da indirdiğim halinden kaynaklanıyor.
[post=5227]Quoted post[/post]

Hmmzzz. Barbarian'ın emule edilmesi çok da zor değildir. Sorun oyundan kaynaklanmıyor demektir. Belki Frodo'nun portuyla ilgili bir sıkıntı vardır. Çünkü Frodo da kendini özellikle PDA, cep telefonları ve oyun konsollarında kanıtlamış bir emülatördür. Neyse canım, sonuç olarak alet linux çalıştırabiliyor mu çalıştırıyor. Eminim emulasyon sorunlarının hepsinin çözümü vardır ya da bulunabilir.
GP2X Sahibi Olan Var mı?
fazla anlamıyorum ama oyunda ya da introlarda Frodo'nun PC versiyonlarıda çok sık kilitleniyor, belki de böyle bir sorundur. (WinVICE ve CCS'ye göre daha çok kilitleniyor kesinlikle FRODO.)
GP2X Sahibi Olan Var mı?
Originally posted by PE&OAS@Feb 14 2006, 01:38 PM
fazla anlamıyorum ama oyunda ya da introlarda Frodo'nun PC versiyonlarıda çok sık kilitleniyor, belki de böyle bir sorundur. (WinVICE ve CCS'ye göre daha çok kilitleniyor kesinlikle FRODO.)
[post=5287]Quoted post[/post]

WinVICE ve CCS'nin kilitlendiğini gördün mü ki hiç? 🙂 şahsen Plush'ın Y2k Bug demosu haricinde (ki yeni versiyonlarda o da çalışıyor artık) pek "kilitlenme" hatırlamıyorum, hele ki durup dururken. Kilitleniyorsa da hep aynı yerde aynı şekilde kilitleniyordu benim gördüğüm örneklerde. Frodo'yu ise çok kullanmamış olmakla birlikte kullandığım sürece herhangi bir kilitlenme yaşamamıştım. Frodo'yu Ngage üzerinde kullanmıştım bir arkadaşımda, herhalde Ngage 2 falandı, 1 çalıştırmıyordu sanırım zaten.
GP2X Sahibi Olan Var mı?
Originally posted by skate+Feb 14 2006, 02:10 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(skate @ Feb 14 2006, 02:10 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-PE&OAS@Feb 14 2006, 01:38 PM
[post=5287]Quoted post[/post]

WinVICE ve CCS'nin kilitlendiğini gördün mü ki hiç? 🙂 şahsen Plush'ın Y2k Bug demosu haricinde (ki yeni versiyonlarda o da çalışıyor artık) pek "kilitlenme" hatırlamıyorum, hele ki durup dururken. Kilitleniyorsa da hep aynı yerde aynı şekilde kilitleniyordu benim gördüğüm örneklerde. Frodo'yu ise çok kullanmamış olmakla birlikte kullandığım sürece herhangi bir kilitlenme yaşamamıştım. Frodo'yu Ngage üzerinde kullanmıştım bir arkadaşımda, herhalde Ngage 2 falandı, 1 çalıştırmıyordu sanırım zaten.
[post=5288]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Doğru WinVICE ya da CCS kilitlenmiyor hiç, sistem yetmezse olabiliyor bazen ama Symbian versiyonunu da kullandım Frodo'nun, PC versiyonunuda kullandım. Hem Linux hem Windows'ta sorunlu gibi, kilitlenmezse bile, ayarları tutmuyor, sapıtıyor. Birşeyleri hep eksik kalıyor gibi yani...
GP2X Sahibi Olan Var mı?
Anladıms.. Gerçi Frodo'yu nedense ben hep mobile teknolojiler PDA'ler v.s. için tasarlanmış gibi görmüştüm. Herhalde PC üzerinde çok kullanmadığım ve hep bu tür platformlar üzerinde karşılaştığım için olsa gerek. Bunun için GP2X ile birlikte Frodo'yu duyduğum anda hiç yadırgamadım. Tahmin ediyorum Vice ve diğer linux desteği olan emulatorler de çalışabilir ya da port edilebilir GP2X'e.
GP2X Sahibi Olan Var mı?
frodo hep vardı, ilk amiga için yazılmıştı yanlış şeetmiyorsam.
GP2X Sahibi Olan Var mı?
ben de alayim mi alsam mi falan diyodum ki nokia 770 kullandim bu haftasonu ankara'dayken. oha yahu bir alet bu kadar mi guzel olur. alirsam onu alicam.
GP2X Sahibi Olan Var mı?
Frodoyla ilgili sorun üzerine biraz daha inceleme yaptım. Sorunu sadece oyunun snapshot'ını aldıktan sonra 5 adam öldürdükten sonra yaşıyorum. Ama onun dışında kilitlenme gibi bir problemde yok.
GP2X Sahibi Olan Var mı?
Originally posted by Ragnor@Feb 20 2006, 09:02 PM
Frodoyla ilgili sorun üzerine biraz daha inceleme yaptım. Sorunu sadece oyunun snapshot'ını aldıktan sonra 5 adam öldürdükten sonra yaşıyorum. Ama onun dışında kilitlenme gibi bir problemde yok.
[post=5370]Quoted post[/post]

Endo ile bayaa güldük kilitlenme kriterine. Doğrudur ama snapshot emulatörü bozar, emülatör Vice olmadıkça 🙂
GP2X Sahibi Olan Var mı?
o değil de ben emülatöre emülatör demem snapshot almadıkça 🙂
100% pure coder pr0n
GP2X Sahibi Olan Var mı?
gecen hafta ici aldim bende bir tane..
ilk izlenimlerim nefis bir alet oldugu yonunde.. cogu divx 5.0 formatindaki dizilerimi cok guzel bir sekilde izledim, hatta birkac tanesine .srt formatinda subtitle atmistim, gayet okunakli bir altyazi cikti.. artik bekleme yapmak zorunda kaldigim yerlerde canim sIkilmayacak 🙂
manyetiq'in demosunu calistiramadim, keza sdl lib'lerini kurmayi unutmusum, aksam kurup deniycem tekrar.
mp3, mod vs gayet guzel sekilde dinleniyor..
amiga emulatoru altinda birkac demo denedim, hicbiri calismadi, gerci yanima 2-3 tane demo almistim.. ilerde baska demolar deniycem..
frodo ve vice guzel calisiyor, river raid veya wizard of wor problemsiz calisti.. demo vs denemedim..
GP2X Sahibi Olan Var mı?
hayırlı olsun.
GP2X Sahibi Olan Var mı?
sagolasin 🙂
fat32 ve kucuk dosyalar yuzunden 2gb hemen doldu.. 4gb almak lazimmi$.. 🙁
Originally posted by Ragnor@May 23 2006, 09:47 AM
hayırlı olsun.
[post=7568]Quoted post[/post]