NIGHTSHOP : ön sipariş bilgisi

17 replies · 23,653 views

Arkadaşlar,
işte süprizlerden ilkini açıklıyorum:
GO64.DE partimize geliyor...
lütfen GO 64 adresine gidin,
ordaki ürünlere bir göz atın...
tahmini bi sipariş listesi oluşturmamız lazım...
bunun için bana kabaca bilgi lazım
kaç tane mmc64, kaç tane retro reply yada kaç tane ide64 gibi ...
lütfen bunu tanıdıığınız c64 cülere yayın...
ve [email]nightshift@untergrund.net[/email] adresine ne istediinizi mail edin lütfen
herşey sizler için!
bombayı patlattın yani... 😮)
sırf destek olmak için 1-2 bişey almayı düşünebilirim. elde de bulunsun.
Vaaay benim bir mmc kesin de, bakalım go64'e başka neler varmış.
Bence önce go64 shop'ta neler olduğunu türkçe olarak site ve ilgili yerlerde tanıtabilirsiniz. Bir mmc64'ün c64'cü için ne demek olduğunu bir çok kişi bilmeyebilir. hizmet tam olsun diye🙂
ben de mmc64 ile dtv arasında gidip geliyorum. elbetteki mmc öncelikli. bir de acaba retro replayimi üst modeliyle değiş tokuş yaparlarmı...
ben mailimi attım ama her ihtimale karşın yolladığımın bir kopyasını da buraya ekliyorum.
Selamlar...
Adıma Nightshift'te teslim almak üzere bir adet MMC64 ayırtılmasını istiyorum.
Peandoas/Resident
Muhittin Aykut DURU
Olay bitmistir bence.. burda bir scene oldugunu kanitlamak icin bayaa bisiiler almak lazim bence..
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
ben de bi sceen alıyorum. çok merak ettim millet övdü durdu hatta belki iki tane alırım biri okumaya öteki koleksiyona 🙂
100% pure coder pr0n
ben de kesin bi sceen alırım. o ank,i mali durumuma göre mmc64 de alabilirim.
Benim şimdilik yalnızca MMC64 alacağım kesin. Ancak DTV de istiyorum. Sipariş listesi ararsında göremedim DTV'yi, niye ki?
official sitede stoklarda PAL DTV olmadığı yazıyor büyük ihtimalle ondandır.
Fiyatlar sitede gordugumuz ile aynimi olucak ona gore bende sapka ve keyholder isticem....
go64 yüzde 5 indirim yaptı
Originally posted by vigo@Jan 25 2006, 06:18 PM
go64 yüzde 5 indirim yaptı
[post=4688]Quoted post[/post]

Way be 🙂 Süpersiniz olm. Herifler ürünlerini getirmekle kalmıyor bir de indirim yapıyor ha. Ulan ters zamana gelmese şeytan diyor bir C=One bir de SuperCPU kap diye. Exorcist mi çaarsam naapsam. Gelçi o herifler de hemen hemen aynı parayı alıyor, en iyisi ben C=One aliim 😛
P.S: Beklenti yaratmiim MMC64'den fazlasını alamam şu anda. Ama Track marka gıcır gıcır bir BMX'im var 450 Euro'luk, onunla değiş toşuk yaparlarsa alabilirim ancak. Umarım BMX'ci bir kardeş vardır aralarında ehehe
var....
gt olsa düşünürdüm 🙂
Originally posted by vigo@Jan 25 2006, 11:28 PM
var....
gt olsa düşünürdüm 🙂
[post=4693]Quoted post[/post]

Yemişim GT'yi, olm Tracklerin kadranlarının ömür boyu garantisi var. O derece sağlam aletler. Ben GT almaya kalktığımda "sen kilolusun, kırarsın aleti uzun vadede, sana daha dayanıklı birşey lazım" demişlerdi. Sen de tığ gibi sayılmazsın be kardeşim ehuehueue