NIGHTSHIFT06 Parti sitesi resmi olarak açıldı!

115 replies · 45,821 views

selam nightlord,
hımm ya o bahsi geçen dialogları şeyde gördüm , hani pouet ana sayfasında "the so famous pouet onliner" varya orda.
Hatta şöyle bişeydi :
xxxx : nightshift demo party has 246byte demo compo 😃
yyyyy : 246 bytes should be enough to anyone ..

hehe ..
Ayrıca:
tesadüfen fazlamesai ye baktım. Party ile ilgili haberi ve 38 yorumu görünce heyecanla bastım commentleri okumak için. Sonra ... tam anlamıyla zıchısh. Neyse .. Bence pouet e falan haber olarak geçin nightshift i. Ayrıca bi thread de açın orda. Ulaşılması gereken insanlar orda.. Kimbilir belki bize yakın ülkelerden scener lar gelir. Yunanistan mesela...
scg.
bu mesaji ikinci defa atiyor olabilirim. demin gonderdigimi saniyordum ama cikmamis... neyse..
valla fm olayinin sokunu ben de henuz atlatabilmis degilim.
sonucta turkiyedeki merakli yetenekli ve scene'den haberi olmayan insanlar hala temel hedef kitlemiz... umarim bir sekilde onlara ulasacagiz.
Originally posted by scg@Jan 24 2006, 09:38 PM
Ayrıca:
tesadüfen fazlamesai ye baktım. Party ile ilgili haberi ve 38 yorumu görünce heyecanla bastım commentleri okumak için. Sonra ... tam anlamıyla zıchısh. Neyse .. Bence pouet e falan haber olarak geçin nightshift i. Ayrıca bi thread de açın orda. Ulaşılması gereken insanlar orda.. Kimbilir belki bize yakın ülkelerden scener lar gelir. Yunanistan mesela...
scg.
[post=4647]Quoted post[/post]

sen soyleyince bende okudum gercekten komik bir durum olayla degilde polemik konusu olabilecek seylere bakmislar siteye yani nasil "idiot" luk yaparim ne yapmaliyimda buna bir mesaj atmaliyim tarzi bir sey olmus hehe..Bu insanlarin hala teknoloji ile degilde baska seylerle ilgilendigini gosteriyor..
Bence olayini anliyan ve sevinen cok kisi olmustur bence bunlar bir ise baslanirken toplumun yabanci oldugu konulara verdigi tepkilerden baska bisi degil..Normal gozukuyo..Bu organizasyonlar cogaldikca ve dogru duzgun yapildikca bunlarda ortadan kalkacaktir..
Ben olaya nightlord un daha once attigi bir mesaj vardi oyle bakiyorum demo yapanlar oldugu gibi izliyende bir kesim olmali o yuzden ilk baslarda bu tepkilere dogruyu anlatarak yanit verilirse bu on yargilar kalkacaktir...
Algoritmik Geometri^S!P and MEE!ditor 64/4 kb intro tool.
Originally posted by mrr+Jan 23 2006, 03:25 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(mrr @ Jan 23 2006, 03:25 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Bakkada@Jan 23 2006, 01:47 PM
Organizator arkadaslar birkac uffak sorum olecek 🙂
Yemek icmek olaylari ile ilgili,Partiye disardan yiyecek icecek getirebiliomuyuz?kafetarya listesinde gordugum kadari ile cips,cukulata,seker diger abur cuburlar vb seyler yok.Bu soruyu sormamin ikinci bir sebebi ise kafeteryanin belli saatler arasinda kapali olmasi ben o saatler arasinda yemek istersem diye hani 🙂
[post=4630]Quoted post[/post]

sinemaya mi geliyon olum (da getiremiyiceksin disaridan) 😃
[post=4633]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
salakligima verinde ben tam anlamadim getireyim mi getirmeyeyim mi?
getir lem işte neyini anlamadın 😃
100% pure coder pr0n
Originally posted by nightlord@Jan 24 2006, 09:55 PM
bu mesaji ikinci defa atiyor olabilirim. demin gonderdigimi saniyordum ama cikmamis... neyse..
valla fm olayinin sokunu ben de henuz atlatabilmis degilim.
sonucta turkiyedeki merakli yetenekli ve scene'den haberi olmayan insanlar hala temel hedef kitlemiz... umarim bir sekilde onlara ulasacagiz.
[post=4648]Quoted post[/post]

Spritus bana da haber verdi fm'deki mesajları, bir kısmını okudum. Tamamını okumaya ya da cevap yazmaya değer bulmadım. Bizim de başımıza geldi bazı olaylar 7DX partilerinin tanıtımları sırasında ama hiç bu kadar aptal bir noktadan yakalamamışlardı olayı. Kesinlikle ama kesinlikle bu zihniyetteki insanları kazanmanın sceneimize bir faydası olacağını düşünmüyorum. Hani şu tabanda kalabalık bir grup olacaktı ve elene elene en üst seviyede kaliteli demo grupları kalacaktı ya, bu tipler zaten ilk aşamada elenmeyi garantilemişler, ne diye vakit harcayalım 🙂 Bu arada organizasyonunuza en büyük desteklerden birini bu tür mesajları gördüğümde sinirime hakim olarak ve çenemi kapalı tutarak yapıyorum diyebilirim. Nightshift organizasyon ekibinin en doğru kararları alacağından şüphem yok. Benden yardım istemediğiniz sürece read only takılcam diğer site ve forumlarda. 🙂
POUETde nightshift ile gecen alakali linkleri verebilir misiniz..
Bu arada FazlaMesai'deki yorumlari okudum. Gercekten sacmalar.. Uzucu 🙁
Pouet'teki olayuı anasayfada bende gördüm ama daha detaylı birşey göremedim.
Fm'e gelince sevdiğim bir siteydi, açıkcası çok üzdü beni bu salak yorumlar. Ama bütün bu salak yorumlara rağmen bile sanırım 3-4 kişinin haberi oldu oradan ve gelecekler. Bunada değer sanırım 🙂.
Originally posted by Ragnor@Jan 25 2006, 12:49 PM
Fm'e gelince sevdiğim bir siteydi, açıkcası çok üzdü beni bu salak yorumlar. Ama bütün bu salak yorumlara rağmen bile sanırım 3-4 kişinin haberi oldu oradan ve gelecekler. Bunada değer sanırım 🙂.
[post=4668]Quoted post[/post]

O kadar saçma yorum arasından işin özünü kavrayıp gelmeye karar veren tayfaya saygılarımı iletirim.
Parti sitesine SSS eklendi okurken hem eglenip hem ogrenebilirsiniz... 🙂
FM'de postun nerde oldugunu bi de ben bulsam solicem biseler ama.. 🙂
Bu arada partide uyku yok annasildi cumartesi girip pazar cikicas yolu yok 🙂
Originally posted by skate+Jan 25 2006, 03:26 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(skate @ Jan 25 2006, 03:26 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-Ragnor@Jan 25 2006, 12:49 PM
[post=4668]Quoted post[/post]

O kadar saçma yorum arasından işin özünü kavrayıp gelmeye karar veren tayfaya saygılarımı iletirim.
[post=4675]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
yazilanlara baktimda..
aslinda bol kufurlu bisey yazicaktim ama kendimi tutuyom.
bu insanlar malesef hala var.
bilgisayari sadece kole gibi kullanan seyler..
onlar bisey uretemezler. sadece programlarin izin verdigi
sinirlarda kosarlar ve kendilerini bisey zannederler.
sonu MAKER ile biten seylerle havaya girerler.
FM tayfasi zaten gelmesin. bu kadar bos konusan seyleri
istemiyorum ben..
orada da bosuna nefes tuketmeyin arkadaslar.
kac senedir scene icindeyim. burada malesef o dusundugunuz
durum olmayacak. eger ulke nufusuna olayi orantilarsak...
Turkiye 5 milyar nufusa ulasirsa evet biseyler olacak.. 🙂
aci ama gercek..
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
O zaman arkadaşar hepiminizin beline kuvvet. Haydin yiğitler scene için başarmalıyız bunu, hedef 5 milyar 🙂.
turbo, "bilgisayarı köle gibi kullananlar" kalıbına bayıldım 😃
Originally posted by spritus@Jan 26 2006, 10:16 AM
turbo, "bilgisayarı köle gibi kullananlar" kalıbına bayıldım 😃
[post=4710]Quoted post[/post]

Bilgisayarı köle gibi kullanmak değil de bilgisayara "köle" diye hitap etmek benim çok sık yaptığım birşeydir. IRC scriptlerimde yazdığım bot "Skate's Slave" olarak geçerdi ve millete otomatik cevaplar verirken hep "Skate's Slave says bla bla" şeklinde cevaplar verirdi. Bilgisayarımın network ismi de eskiden "slave"idi. Ancak ilk kez PIII 600 aldığım zaman (o zaman hemen hemen en hızlı bilgisayardı) baktım ki "slave" çok sönük kaldı böyle bir alete, Maiden'a da gönderme yaparak "POWERSLAVE" koyduydum adını 😃 Tabii ki bilgisayarı köle gibi kullandığımdan değil, ipneye ne istersem yaptırabildiğimden dolayı "köle" diyorum ben. Şahsen önüme bir abacus koysanız, ray trace hesaplamaları yap deseniz hayatta uğraşmam. Gerzek bilgisayarım uğraşıyor saatlerce hiç usanmadan ahaha. Köööle köööle 😛