İstek Ve Şikayetler

90 replies · 180,382 views

İstek Ve Şikayetler
we are counting on you.
İstek Ve Şikayetler
keep the hard working pal! 🙂
İstek Ve Şikayetler
Her forumu actigimizda forum tarafindan tesekkur edilmese cok guzel olabilir hayat🙂
İstek Ve Şikayetler
ıpleyen olmadı. Belki de soyle yazmaliydim.
Forumun basindaki "tesekkur ederiz, tarayiciniz otomatik zart zurtu desteklemiyorsa" seklinde gelen ekran, navigasyonda SIKINTI bende sinir stres yaratiyor.
Bu kismin kaldirilmasi isabetli olur.
İstek Ve Şikayetler
@hydrogen: kimse seni sevmiyor 😛 kardeşim, o yazı bizde çıkmadığı için iplememiş olmamız muhtemel. browser ayarlarında bir sorun olmasın? belki o yazı gereklidir hani 🙂
İstek Ve Şikayetler
sizin için bir hatırası yoksa
şu soru sorma bölümünün adını değiştirir misiniz
İstek Ve Şikayetler
hangi soru sorma bölümü?
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]
İstek Ve Şikayetler
fat agnus'a laf eden diller yansın... 😉
İstek Ve Şikayetler
başka bir şey deseydiniz
nedir anısı mı var cidden

Last edited: 2007-03-25 14:22

İstek Ve Şikayetler
agnus amiganın güzide bir chip'idir. fat ise lakabıdır. abla kısmıda güzin abladan, hani bölümde dert anlatma bölümü ya. gayet güzel bir ad. benim anlamadığım durup dururken seni rahatsız eden ne?
İstek Ve Şikayetler
işte o abla kısmını beğenmedim
Güzin Abla konseptini de sevmezdim

Last edited: 2007-03-25 14:23

İstek Ve Şikayetler
sen bilirsin... ben güzin abla ile de çok eğlenirdim; amiga'da kod yazarken de agnus az işimizi görmedi. hiç amiga kullanmadığın belli oluyor...
fat agnus abla, evinde oturan, camdan bakarak örgü ören, haşarı iki velet olan blitter ve copper'a evinde barındıran bir ablamızdır. ona uzanan eller kırılsın...
aldığı 512 mb emekli maaşıyla gül gibi geçinip giderken babası jay miner vefat edince iki çocuğunu alarak evi terk etmiştir. şimdilerde o evde alice isimli bir çıtırın kaldığı söyleniyor.

Last edited: 2007-03-25 00:24

İstek Ve Şikayetler
zaten baba chipler hep abla adı. keza amigo'nun kız versiyonu da amiga dır. yani alet komple KIZ 🙂 paula, denise, agnus ... yapacak bişi yok..:rolleyes:
İstek Ve Şikayetler
bence güzel bir isim
[FONT=Lucida Console]nakedHamsterz[/FONT]
İstek Ve Şikayetler
vigo wrote:zaten baba chipler hep abla adı. keza amigo'nun kız versiyonu da amiga dır. yani alet komple KIZ 🙂 paula, denise, agnus ... yapacak bişi yok..:rolleyes:

gary'e ne ozaman? bronx üyesi mi yoksam? (diğer postta verdiğin fotografa istinaden🙂 )
Bu arada a590'ın ledlerinin isimleri fred ve wilma'dır ya, bayılırım. B0oard adı da rock lobster'dır 🙂