az önce arcane/glance i gördüm

5 replies · 2,239 views

karfur daydım, bi baktım karşıdan topallayan biri gelior bi baktım bu arcane/glance... adam muğlaya taşınmayı düşünüyor.... bi scener da yalan oluyor galba...
1) Benim bildiğim Fevzi'nin kalıcı bir sakatlığı yoktur. Hayırdır, niye topallıyormuş?
2) Nerden çıktı Muğla bea? Nightlord'u İstanbul'a aldık ya hemen birinin gitmesi gerekiyor dimi 🙂
Originally posted by skate@Jan 13 2006, 01:33 AM
1) Benim bildiğim Fevzi'nin kalıcı bir sakatlığı yoktur. Hayırdır, niye topallıyormuş?
2) Nerden çıktı Muğla bea? Nightlord'u İstanbul'a aldık ya hemen birinin gitmesi gerekiyor dimi 🙂
[post=4421]Quoted post[/post]

yasim 34 oldu.. heralde 45'den sonra bende Mugla'ya yerlescem. iyi karar.. hayirlisi olsun..
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
vapurdan artlarken ayaanı burkmuş
kız arkadaşı muğlaya join etmiş.... buda onun peşinden gitmek istiyor
walla kız peşinde şehir değiştirenlere üzülüyorum; kız fani olunca, dımdızlak kalıyorlar ortada... 4-5 arkadaşımın başına geldi, buradaki tüm düzenlerini de terk ettikleri için boşlukta kalıyorlar. tabii gelecek varsa o ayrı, ama net birşey olmadan kimseye önermem.
arcane kardeşimiz tam bir gönül adamıdır. nasıl mutlu olacaksa öyle davransın. bu arada detayları soran da benim kabul ama bu aslında adamın özel hayatı, burda tartışmamak lazım 🙂
@arcane: son zamanlar pek takip etmion forumu ama mesajı görürsen geçmiş olsun kardeşim. vapurlar kelek yapar arada böyle...