bugün ayın 2si plazma nerde?

28 replies · 30,402 views

Originally posted by MaDpRoGrAmMeR@Jan 2 2006, 09:41 PM
bir insanoğlu scan edip yollasa da biz de okusak pc world'e para vermeyelim şimdi 😃
[post=4177]Quoted post[/post]

ulan scene destek ol da, dergiyi satın al da, yazılar devam etsin.
Originally posted by vigo+Jan 3 2006, 09:38 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(vigo @ Jan 3 2006, 09:38 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-MaDpRoGrAmMeR@Jan 2 2006, 09:41 PM
bir insanoğlu scan edip yollasa da biz de okusak pc world'e para vermeyelim şimdi 😃

ulan scene destek ol da, dergiyi satın al da, yazılar devam etsin.
[post=4187]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Arkadaşlar Vigo'ya katılıyor ve beleşçiliğin sınırlarını dijital dünyanın sağladığı damsalak olanaklarla zorlamayalım diyorum. "Türkiye'de bilgisayar oyunu yapılsa bile satmaz" mantığı da bu beleşçi ruhtan türemiştir. Bu mantığı kırmak için ilk iş o yazıyı merak eden herkes dergiyi bir satın alsın lütfen. Normal koşullarda ben de pc world alan biri değilim ama demoscene içerikli bir yazı varsa alırım elbetteki.
.txt cIksIn, reader sonraya kalsIn
Hem alalım hem aldıralım..! Ki ben tr-scene ve demoscene 'i Level dergisinden ogrenmistim.
.txt cIksIn, reader sonraya kalsIn

olmaz öyle 😛 bekleyeceksiniz az daha. sıkın dişinizi. 😃
100% pure coder pr0n
Originally posted by MaDpRoGrAmMeR@Jan 2 2006, 09:41 PM

Belesciligin sonu ayakciliktir mad bro!. 😃
support et!..
yok edemem diyosan ÇAL!. nasil olsa onun parasini bayiden alirlar.
tURbO
"kÖTÜ ÖRNeK"
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Gençler bokunu çıkarmayın, dergiyi çıkarın 🙂 Bu arada çok yakınım olan bir insanın da sık sık dediği gibi...
Boku çıktı! Aldınız mı? 😛
Boku çıktı! Aldınız mı? 😛

derginin adı hani plazmaydı? boku mu oluverdi birdenbire?
Bu dergi subatta cikar... 😛
Zaten bir iki güne çıkmazsa ben yapacağımı biliyorum (bi bok yapıcaam yok ya gizemli konuşup akıl karıştırmak maksat. umarım derginin yapımıcıları parantez içini okumazlar 😛).
@Mad: Nasıl oldun kardeşim? Ateşin düştü mü? Düşmediyse bende fitil var istersen, şahsen gelip ilacını veriim istersen 🙂
@Spritus: Kardeşim biliyorsun seninle çok güzel günler geçirdik İstanbul'da. Aylarca birlikte çalıştık, sık sık benim evime gittik v.s. Tabii herkese birlikte code yazdığımızı söyledin sen. Peki nerde productlar ha? Olm hiç inkar etme elimde fotoğraflar var, post ettimmi buraya ikimiz de biteriz! Ama kafam bozulur ve dergi biraz daha gecikirse kendime bile acımam, sana mı aciicam! Ona göre canım arkadaşım benim 🙂
Dur hele duur... Biraz daha geciktirin, tüm hassas noktalarınızı bulucam ve yüklenicem public ortamda. Karambole kendime bile yüklenirim, o derece acımam yoktur ayol 😉
Skate: alow
Spritus: ahaha.. olm ne işin var msn'de
Skate: nerde olm plazma? 
Skate: bırak şimdi laf kalabalığı yapma 
Spritus: yuh yani bi onu sormak için msn kurdun ha
Spritus: : )
Skate: dedim ya laf kalabalığı yapma
Skate: nerde lan plazma
Skate: nerde emeklerimizin sonucu
Spritus: nightshift'te çok eğlenicez lam. süper. organizatör değiliz : )
Skate: bir gelemeyeceksin, iki gelsen de dergiyi geciktirdiğin için içeri alınmayacaksın
Skate: nerde olm plazma? 
Spritus: yok yaw gelicem. yani şartları zorlicam işte.
Skate: PLAZMA NERDE ULAAAAAANNN???
Spritus: ha plazma mı. yaw onu desene. uğraşıyoz. mad son rötuşları yapıyo şu an
Skate: tarih ve saat istiyorum 
Spritus: hangi formatta olsun : P
Skate: yyyy-mm-dd hh:nn:ss
Spritus: 2005-01-04 20:00:00
Skate: şimdi boku yedin olm

Artık siz karar verin. 34 dakikası kaldı benim saatime göre. Çıktı çıktı... Çıkmadı bilemiyorum artık 🙂
Ahahaha yüklenmek de çok zevkliymiş lam heriflere ahahahaha
Edit: Bu dialog gerçektir 🙂
Yok abi bunnar camura yatar cikarmaslar gene bu dergiyi..
skate msnden milleti rahatsız etmeye başladıysa harbiden çok gecikilmiş demektir. :lol: