kaç kişi bu forumu kullanıyor?

20 replies · 6,216 views

lütfen 1 kez reply edin merak ettim aktif kullananlar kaç kişi.
Originally posted by vigo@Dec 23 2005, 04:26 PM
lütfen 1 kez reply edin merak ettim aktif kullananlar kaç kişi.
[post=3797]Quoted post[/post]

Valla oy.org tamirata girdiginden beri bu sitedeyim 😃
eger biterse oraya dogru yol alcam ..
Bu sitede oy.org gibi olmus eskiden ordada gercekten olaylarin teknigi uzerine konusurlardi sonradan geyige dondu burada geyige donmus gibi bilgi akisi kesilmis yani bir iki sey kaparim diye geldim ama valla iyi geyik yapmayi ogrendim programladam v.s. cok 😃
ManyetiQ / Chenmy1
Ben formu severek kullaniyorum 🙂
buraya takılanların sanallığa alışmış klasik forum tayfasından farkı, biz burayı mesajlaşmak için kullanıyoruz ve sanal olmayan oprtamdan zaten birbirimizi tanıdığımız, zaman zaman bir araya geldiğimiz için sonradan katılanların bunu fark edemiyorlar. bu yüzden herkesi geyik için geliyor diye yargılamadan önce bu insanların neler yaptığını, gündüz ofislerinde çalışırken arada 2 dakka nefes almak için buraya girdiklerinde geyik yapabilme potansiyellerinin yüksek olduğunu hatırla derim. sonuçta pek çok geyik forum var, ama hangisine takılanlar oyun coder'ı, pixelartist ve bilimum kafa yorucu şeylerle meşguller... ve hangisinde en azıdnan senede bir defa olsun 50 civarı her biri de emek harcanmış farklı dijital ürün de aynı anda ortaya çıkarılıyor?
geyik her zaman olmalıdır bir miktar tabii, ama ölçüsünü kaçırıp kaçırmamak da insanların elinde. şöyle bir tara bakalım bir senelik forum arşivini, tahminim geyik / işe yarar içerik %20-25'i geçmez.
ha geyikten şikayetçiysen, buyrun, herkes yazı yazabilir. başkalarından beklemek yerine herkes kendisi birtakım yazılar eklerse, zaten insanların yöneliminin geyikten ziyade kaliteli içerik olması için üzerine düşeni yapmış olur.
posts by month
August 2005 178
September 2005 524
October 2005 506
November 2005 611
December 2005 591
Total 2534
views by categories (august 2005den itibaren)
amiga 62
ascraeus 119
commodore 193
manyetiq 202
entry point 276
demoscene 419
demodojo 427
resident 469
crescent 475
graphics 642
hardware 748
glance 845
coding 968
coding 1414
meetings 1940
sell / buy / recruit 2000
bronx 2789
tr scener discussion 2996
demoscene 4001
geyik 6680
Total 27665
Bu olaydan sikayetciyim demedim benim geldigim tarihten itibaren bahsettim eski forumlara bakmadim ..
tabi bunu nereye cekerseniz uzar gider benim kast ettigim sey bu degildi siz takilin tamam ...Bisi demiyorum..
ManyetiQ / Chenmy1
Takip ettiğim bir - iki forumdan biri. Ama post attığım tek forum burası.
Geyik meselesine gelince : Forumda GEYİK section ı var. Geyik, geyiğin legal olduğu yerde yapılıyo yani. Mesela ben burda coding section da bişeyler sorduğum zaman birileri çıkıp geyik çevirmeye kalkarsa , alakasız şeyler yazarsa (burda böyle bişeyler olduğunu hiç hatırlamıyorum , sorulan sorulara ciddi cevaplar , kod örnekleri falan geliyor) , işte o zaman geyikten şikayet etme hakkım olur. Bu haliyle forum gayet düzgün çalışıyor.
scg.
Geyik geliyooo!
Yada bende varım işte 🙂.
burdayiz... her zaman yazamasak da 🙂
Bende genellikle read only'yim ama hemen hemen hergün foruma girip mesajları okuyorum. 😛
sürekli geyik yapmakla suçlanası kişi benim. 😛 bir süredir sessiz takılıyodum ama ağzım açılınca susmadım bi daha.
Ben de vardım/varım/var olacağım.
100% pure coder pr0n
ben de varIm genelde geyik yapiyorum🙂
Ben de ayda bir iki girip göz atıyorum işte mesajlara. bu arada Allah sizi davul etsin. Vigo kardeş herkesin birer mesaj atmasını rica etmiş buraya, amacı grouping yapmadan aktif kişi sayısını sayabilmek. Hemen sıçmışsınız içine 🙂 "..." diye bile mesaj atsanız olurdu 😃
Edit: Bare bu mesaja cevap atmayın 🙂 Yalnızca bu bölüme mesaj atmamış olanlar birer mesaj atsın. Sonda toplam mesaj sayısı -2 diye hesaplarız.
Burda...