Super Taksi -> Çılgın Yaris

14 replies · 4,261 views

selam,
7d5 deki super taksi evrim geciriyo 😃 super taksi oluyor cilgin yaris ..
Neyse bayagi bi degisilik yapicam araclara yolu bulmayi felan ogretcem yeni araclar felan ekliycem tabi arada SUPRIZLERDE olucak 😉 cheat ....
Bakalim nasi bisi cikcak yeni aracdan bi goruntude atayim..(tahmin edersiniz ki free model 3d cizim yaptiracak bi arkadasim yok maleseff...)
ManyetiQ / Chenmy1
Oh be, uzun süredir bekliyordum böyle bir versiyonu 🙂 Artık yarışçaz ha... Süper 🙂
Originally posted by skate@Dec 21 2005, 08:48 PM
Oh be, uzun süredir bekliyordum böyle bir versiyonu 🙂 Artık yarışçaz ha... Süper 🙂
[post=3706]Quoted post[/post]

gerci tam yarismak sayilmaz gene check point mantigi ama para topluycaz...
ManyetiQ / Chenmy1
hey yo yo .. 😛
test eden , oynuyan yo mu?hey yo mu?
neyse simdi yeni halini upload ediyom yaw ben bu oyunla ugrasmiycam buna zaman ayiramiyom...Bu boyle kalsin en iyisimi..
Benim satranc projesini bitirmem gerek o yuzden buna devam etmiycem artik :S En azindan askiya aliyorum..Bir kac kisiye Super taksinin ilk halinin kodunu yollamistim umarim o arkadaslar gelistirirler zaten birisi araba oyunu yapiyo belki faydam dokunmustur neyse ..
SON HALI: 23/Aralik /2005 saat 02:25
CILGIN YARIS:
http://mosengine.inativa.com/dosya/cyaris.zip
ManyetiQ / Chenmy1
Yeni menu interface'i çok hoş olmuş vedat ellerine sağlık. Maşallah'la Liselim olayına da ayrıca koptum 😃 Artık diğer arabalarla adam akıllı kapışılıyor. Bu da güzel tabii ki. Ancak yine de çok kolay ekiyorsun lavukları, doğru yerlerde dolandığın sürece sana yaklaşamıyorlar bile para bazında. Ben 850 YTL'deyken en yakın rakibim 300 YTL'de idi.
nedense benim ofisteki grafik kartımda çalışamdı, uyumlu değil hatası verdi. bilgine.
Originally posted by spaztica@Dec 23 2005, 02:41 PM
nedense benim ofisteki grafik kartımda çalışamdı, uyumlu değil hatası verdi. bilgine.
[post=3791]Quoted post[/post]

Ekran kartina bagli saglam bi kart ise ve bu hatayi verdi ise surucu ile alakali yok eski bir kart ise baslangicta sadece MultiTexture Kontrolu yapiliyo ki bu ozellik yoksa oynama o kartta bence 😃 Bayagi eski bir ozellik cunku..
ManyetiQ / Chenmy1
Originally posted by spaztica@Dec 23 2005, 01:41 PM

geforce vs radeon davasıdır herhalde 🙂
Originally posted by skate+Dec 23 2005, 03:14 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(skate @ Dec 23 2005, 03:14 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-spaztica@Dec 23 2005, 01:41 PM

geforce vs radeon davasıdır herhalde 🙂
[post=3793]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Sanmam cunku menuyu yapan arkadasin karti radeondu sanirim....
Edit:
Uste kolay oluyo demistinya yeni bisi geldi aklima oyun turleri 😃
Free For ALL yani su anki hali ve Yeni Bir Mod : Team GAme ekliycem 🙂 Bizim 3 tane aracimiz olcak yani yapay zeka ve bizle beraber 4 arac diger takimda ise 7 arac anca denk olur herhalde 😃
Edit 2:
Yaptim bile takim halinde oynuyabiliyorsunuz.. 2 oyun modu mevcut 😃
PATCH DOSYASI: (ustekinin yeni exe si)
http://mosengine.inativa.com/dosya/cyaris_p1.zip
GORUNTU:
ManyetiQ / Chenmy1
süper olmuş da sevmediğim tek bir yanı var... NİTRO! hani nitro ne biçim sokak yarışı bu ben nos da isterim turbo engine de isterim hatta bidahaki versiyona modifiye de isterim 😛
100% pure coder pr0n
Acayip zevkli olmuş Vedat, ellerine sağlık. Bir el team mode oynadım az önce. 1450'şer YTL ile berabere kaldık diğer takımla. Bu da güçleri ne derece eşit yaptığını gösteriyor helal olsun 🙂 600 YTL yopladım ben. Ancak sanırım beraberlik durumunda ekrana birşey çıkartmayı unutmuşsun. Yoksa takımlardan biri kazanıncada mı ekrana birşey çıkmıyordu?
Bir diğer olay da şu. Takım arkadaşlarımı tanımam uzun zaman aldı. Yani önümde bir eleman paraya doğru giderken ben de peşinden gidiyorum belki son anda mayına çarpar diye falan ama o lavuk benim adamımmı değilmi bilmiyorum. Araba modellerinin farklı olması iyi fikir ancak bence takımların her birinin unique bir rengi olmalı ve bu renk bir şekilde arabaların texturelarında yer almalı. Diğer yöntem ise label ya da takım renginde bir ok koymak arabaların üstüne. Bu tür bir özellik yapmış olabileceğini tahmin ediyorum ancak oyunun defaultunda da olmalı bence.
En zevkli olay parayı kesin kaptırdım derken lavuğun mayına takılması. 🙂
Originally posted by skate@Dec 28 2005, 03:36 AM
Acayip zevkli olmuş Vedat, ellerine sağlık. Bir el team mode oynadım az önce. 1450'şer YTL ile berabere kaldık diğer takımla. Bu da güçleri ne derece eşit yaptığını gösteriyor helal olsun 🙂 600 YTL yopladım ben. Ancak sanırım beraberlik durumunda ekrana birşey çıkartmayı unutmuşsun. Yoksa takımlardan biri kazanıncada mı ekrana birşey çıkmıyordu?
Bir diğer olay da şu. Takım arkadaşlarımı tanımam uzun zaman aldı. Yani önümde bir eleman paraya doğru giderken ben de peşinden gidiyorum belki son anda mayına çarpar diye falan ama o lavuk benim adamımmı değilmi bilmiyorum. Araba modellerinin farklı olması iyi fikir ancak bence takımların her birinin unique bir rengi olmalı ve bu renk bir şekilde arabaların texturelarında yer almalı. Diğer yöntem ise label ya da takım renginde bir ok koymak arabaların üstüne. Bu tür bir özellik yapmış olabileceğini tahmin ediyorum ancak oyunun defaultunda da olmalı bence.
En zevkli olay parayı kesin kaptırdım derken lavuğun mayına takılması. 🙂
[post=3959]Quoted post[/post]

-Sonunda ekrana bisi cikmiyo 😃
-Takim arkadaslari icin diger araclara gecip bakabilirsin aslinda ,, onu doku + uste bir isaret koyarak halledebilirim..
-Binalar felanda koymustum ama gerizekali araclar binalara carpip yikmaya calisinca 🙂 yani yapay zeka sicinca dedim buna biraz kasmak gerekecek kalsin bu 😛
-Aklimda bir kac fikir daha var arada sıkıldıkca ekliyorum iste..
EDIT: bu ara takim arkadasinizin kim oldugunu gosteren bir patch yaptim
http://mosengine.inativa.com/dosya/cyaris_p1.zip
ManyetiQ / Chenmy1
Vedat binaları düzenli koyarsan bir maze oluşturmuş olursun. O zaman da arabalar A* ile pacman gibi bulurlar yollarını 🙂 Ama dersen ki binalar ara ara olacak, o zaman sürekli arabaların yollarına birşey çıkıp çıkmamasını kontrol etmesi lazım ki haklısın, biraz kasar o.
Originally posted by skate@Dec 30 2005, 08:44 PM
Vedat binaları düzenli koyarsan bir maze oluşturmuş olursun. O zaman da arabalar A* ile pacman gibi bulurlar yollarını 🙂 Ama dersen ki binalar ara ara olacak, o zaman sürekli arabaların yollarına birşey çıkıp çıkmamasını kontrol etmesi lazım ki haklısın, biraz kasar o.
[post=4074]Quoted post[/post]

A* buna uycani sanmiyorum ama baska bisi buldum 🙂 Daha garantili bir yonteme benziyo daha denemedim ama su an yaptigim hesaplara gore dogru calismasi gerek tabi gozden kacirdigim bisi yoksa..
ManyetiQ / Chenmy1