Little Skate is on da way...

23 replies · 6,543 views

Arkadaşlar scene'imizin geleceğinden endişe duyduğum için sonunda küçük Jedi'lar (force kullanan scenerlar) yetiştirmeye karar verdim. Gerçi Bakkada, Pe&oas v.s. bazı adaylar var ama Yoda'ya sordum, onlar çok yaşlıymış. 🙂 Eminim bu arkadaşların eğitimlerini radikal bir Jedi Master olan Nightlord-Gon Jinn devam ettirecektir. Ben ise farklı bir yol seçtim ve yeni doğacak "choosen one" bir bebeği yetiştirme kararı aldım. Tam bu sırada Prenses Ceyda bana 5 haftalık hamile olduğunu söyledi. Kehanet'e göre doğacak scener benden alacağı eğitim sonucunda scene'e denge getirecek...
P.S: Yazı geyik, bebek haberi gerçektir 🙂
Originally posted by skate@Nov 30 2005, 03:39 PM
Arkadaşlar scene'imizin geleceğinden endişe duyduğum için sonunda küçük Jedi'lar (force kullanan scenerlar) yetiştirmeye karar verdim. Gerçi Bakkada, Pe&oas v.s. bazı adaylar var ama Yoda'ya sordum, onlar çok yaşlıymış. 🙂 Eminim bu arkadaşların eğitimlerini radikal bir Jedi Master olan Nightlord-Gon Jinn devam ettirecektir. Ben ise farklı bir yol seçtim ve yeni doğacak "choosen one" bir bebeği yetiştirme kararı aldım. Tam bu sırada Prenses Ceyda bana 5 haftalık hamile olduğunu söyledi. Kehanet'e göre doğacak scener benden alacağı eğitim sonucunda scene'e denge getirecek...
P.S: Yazı geyik, bebek haberi gerçektir 🙂
[post=3185]Quoted post[/post]

oooaaa... süperrr. olm emir ben ordayken elinizi çabuk tutmadınız, sevemicem şimdi 🙁
gerçi daha doğmamış ama tebrikler şimdiden 😃
Tebrikler.. eee kız olursa ama scener olacağını pek sanmıyorum hehe..
ehh darısı vigo'nun başına diyelim... tebrikler, hadi hayırlısı diyelim...
hayırlı olsun ... "what a rush" diyorum... ahahha
darısı benim diil, şıpaztikaya.... hahhahaha
vaay tebriklerimi yolluyorum. ikiz olma ihtimalleri var mı ateşli scene gençliği yaratırsınız 🙂
100% pure coder pr0n
tebrikler 😃
kız olursa parallax, erkek olursa copperbar koyun adını 😛
hadi hayIrLIsI olsun, saglikli olsun.
Hayirli olsun... 🙂
tebrikler...
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
şöyle 3 - 4 aylık olsun da ultrasonları görmek isterim 🙂 . Ultrasonları hep çok sevmişimdir dijitaller çünkü 😃
100% pure coder pr0n
Arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri için teşekkür ederim. Ne kod yazarım şimdi bu gazla varya 🙂 Niye? Çünkü doğduktan sonra pause'lanmıyor bu veletler. Doğana ya da belli bir yaşı geçene kadar kafam rahat program yazamayabilirim. Değerini iyi bilicem bu dönemin 🙂
Abi tebrikler...Umarim cocugun icin diledigin hersey gercek olur.
Bu arada haftaya bunu kutlamak icin biryerlerde bulusmayi teklif ediyorum 🙂
Originally posted by anesthetic@Nov 30 2005, 06:30 PM
tebrikler 😃
kız olursa parallax, erkek olursa copperbar koyun adını 😛
[post=3193]Quoted post[/post]

hah hah ha abi koptum yaaa
skate'im kardesim... hem sana hem ceydaya, "cocuk sagibi olmak" debilen bu acayip anlasilmaz tabiat olayi karsisinda saglik mutluluk basa cikabilme gucu falan diliyorum. tekrar tekrar tebrik ediyorum
bence de bi kutlama ayarlamak lazim
Tebrikler, kutlarım.
heyo!.. tebrikler diyorum...
buyrunuz ilk hediyem 🙂

hayirli olsun efenim.. allah anali babali buyutsun...cumlemize..
<ODBC Error 2002: Invalid(-1) length at Column 1>