Diskmag yazıları

40 replies · 15,386 views

Diskmag yazıları
Yazımı bitirdim ve sensei ye yolladım.
scg.
Diskmag yazıları
ben iki yazI yolladIm birisini demin yolladIm, digerini de per$ gun yollami$tim. ilki scene dI$Ina koyacagInI metehan acIkLadI , ikincisini de bo$ kalan geyik bolumu icin yazmaya cali$tim i$te bi$iiler.
Diskmag yazıları
scg, eric ve diğer tüm yazı gönderen arkadaşların akıllarına, parmaklarına sağlık diyorum. mad programmer, spritus, sensei, anesthetic ve diğer "behind the scenes" tayfasını da selamlıyorum 🙂
Diskmag yazıları
Ben dördüncü ve ilk sayı için yazdığım son chapterı da az önce gönderdim (tam deadline günü). Böylece dergiye 1 köşe yazısı, 2 tutorial ve 1 review göndermiş oldum. Aslında şeytan diyor üç beş de geyiğe birşeyler yaz diye 🙂
Diskmag yazıları
Beşinci yazımı da gönderdim. O da geyik bölümüne 🙂
Diskmag yazıları
3 yazıda benden gitti.
Neler olduğunu tam söylemiyorum süpriz olsun biraz ama ipucu vereyim:
party report, programlama konusunda birşey, birde manifesto 🙂.
Diskmag yazıları
Originally posted by Ragnor@Dec 21 2005, 10:15 AM
3 yazıda benden gitti.
Neler olduğunu tam söylemiyorum süpriz olsun biraz ama ipucu vereyim:
party report, programlama konusunda birşey, birde manifesto 🙂.
[post=3677]Quoted post[/post]

Oh oh süper 🙂 Ellerine sağlık Ragnor kardeş.
Diskmag yazıları
bakalım yetiştirebilirsem bir de secret part geliyor mag'imize doya doya search edersiniz.
Post scriptum: ctrl+alt+m+a+d değil hiç denemeyin boşuna 🙂
100% pure coder pr0n
Diskmag yazıları
Originally posted by MaDpRoGrAmMeR@Dec 21 2005, 01:29 PM
bakalım yetiştirebilirsem bir de secret part geliyor mag'imize doya doya search edersiniz.
Post scriptum: ctrl+alt+m+a+d değil hiç denemeyin boşuna 🙂
[post=3685]Quoted post[/post]

gerekirse reverse engineer ederim yine de bulurum secret partını o problem değil de secret part olarak koyacağın şeyin herkes tarafından okunmayacağını düşünerek yaz tabii ki. yararlı bir makaleyi koyma o bölüme 🙂
Diskmag yazıları
Derginin adi Plazma ama "Ortaya Karisik" tadinda guzel hos eglenceli bisey oldu 🙂
Diskmag yazıları
bence plazma olmasIn sarcasm olsun derginin adi.. i$te bu yaptIgImIn adI da pi$mi$ a$a su katmak oluyor ehehe