PLAKLAR ve eski 45'likler

9 replies · 3,559 views

Elinde Anne, Babasindan kalma eski PLAKLAR.. Turk, yabanci fark etmez. Longplay yada 45'lik (ufak) Satmak isteyen, degismek isteyen veya cope atacagima seven birisine veriiim demek isteyen olursa yazsin..
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Walla bende
Twister Sister - Love Is For Suckers
Opeth - Blackwaterpark
Cradle Of Filth - Vempire
gibi plaklar var. Sanırım işine yaramaz kardeşim 🙂
Originally posted by skate@Nov 28 2005, 10:38 AM
Walla bende
Twister Sister - Love Is For Suckers
Opeth - Blackwaterpark
Cradle Of Filth - Vempire
gibi plaklar var. Sanırım işine yaramaz kardeşim 🙂
[post=3143]Quoted post[/post]

onemli degil. Satmak istersen pek isime yaramaz. ama bende oyle duruyo. isime yaramiyo. senin isine yararsa al dersen alirim.. no prob. Bazen degisim icin ise yariyo boyle plaklar..
<span style=\\\'font-size:21pt;line-height:100%\\\'><span style=\\\'color😮range\\\'> <span style=\\\'color:gray\\\'>.oO</span> bRoNX <span style=\\\'color:red\\\'>^</span> zOmbie bOys! <span style=\\\'color:gray\\\'>Oo.</span></span></span>
Cartel'in plağına karşılık "Temptations - Papa was a Rolling Stone" 45lik single veririm. Bi kuruş aşşağı olmaz.
Originally posted by mrr@Nov 28 2005, 04:56 PM
Cartel'in plağına karşılık "Temptations - Papa was a Rolling Stone" 45lik single veririm. Bi kuruş aşşağı olmaz.
[post=3149]Quoted post[/post]

Hahahah.. CARTEL plagi second handde 150 euro...
el insaf derim...
bu arada koskoca scene de plak ile ugrasan ve elinde olan 2 adammi cikti yaa??? ulan galba harbi yaslanmisiz.. 🙁
Originally posted by tURbO+Dec 5 2005, 12:56 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(tURbO @ Dec 5 2005, 12:56 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-mrr@Nov 28 2005, 04:56 PM
[post=3149]Quoted post[/post]

Hahahah.. CARTEL plagi second handde 150 euro...
el insaf derim...
bu arada koskoca scene de plak ile ugrasan ve elinde olan 2 adammi cikti yaa??? ulan galba harbi yaslanmisiz.. 🙁
[post=3284]Quoted post[/post]

[/b][/quote]
Ugrasan adam varda satmak istemiyo 🙂
hahhaaha... benim tüm plaklar kardeşimde...
walla benim plak arşivi sana pek yaramazz turbo; olsa olsa scratch atmak istersin onlarla, ona da benim gönlüm razı olmaz. 🙂
ama akmar'da zihni müzik'te bayağı bi plak arşivi var, türk 45likleri de ayrı bir yığın halinde... özel merakınsa bir göz at derim.
Olm ben Atina'da bir plakçıya girdim ve dumur oldum. O kadar çok plak vardı ki içinde kayboluyorduk. Herife espiri olsun diye Twisted Sister - Love Is for Suckers var mı dedim, Red Kit hızında çekti plağı göt oldum 🙂
Originally posted by vigo@Dec 5 2005, 09:59 AM
hahhaaha... benim tüm plaklar kardeşimde...
[post=3292]Quoted post[/post]

walla vigocan.. cennetlik adamsin..
respect!..